YASOKRO Wireless Bluetooth Handsfree Car Kit Transmitator FM Modulator Radio Auto Adaptor de Mașină MP3 Player 3.4 Un Dual USB Masina Încărcător

51.11lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere: Acest dispozitiv este un Bluetooth MP3 Player dezvoltat pentru auto-folosit, care echipat cu profesioniști de înaltă-performanță bluetooth modulw și MP3 decoder chip. Se poate juca și de a transmite muzica de pe Card TF la sistemul stereo auto prin semnal radio FM. Se poate transmite telefonul mobil muzica pentru masina stereo prin bluetooth. Acesta poate fi de asemenea folosit ca un handsfree car kit-ul în timpul mersului. Acest dispozitiv transmite singnal prin metoda fără fir, nu este nevoie de a modifica ceva în mașină, acesta poate fi folosit atat ca player de muzica in scop de divertisment sau handsfree cai kit în scopul de siguranță în timpul mersului. Caracteristică: Suport Bluetoth telefon hands-free de asteptare prin intermediul built-in microfon. Built-in de două porturi USB, Max. 5V / 3.4 O ieșire, de sprijin pentru a încărca cele mai multe dispozitive electronice cu port USB de încărcare, cum ar cum ar fi smartphone, tableta, camera foto, difuzor, putere banca, etc. Suport USB flash drive muzica de lectură, poate reda fișiere de muzică de pe MP3/WMA format. DC 12-24V tensiune de intrare, aplicabil la cele mai multe masini, camioane, off-road, etc.

Caietul de sarcini: Tip: C26 Bluetooth Car Kit Element de Culoare: Negru + argintiu Versiune Bluetooth: Bluetooth 2.1 Bluetooth Muzica de Prelucrare: A2DP, HFP, AVRCP Fișiere Suportate: MP3 / WMA, FM Gama de Frecventa: 87.5-108.0 MHz Bluetooth raza de acțiune: Max. 10m / 33ft FM raza de acțiune: Max. 5m / 16.4 ft Mic: 4mm*1,5 mm Tensiune de Lucru: DC 12-24V Iesire USB: 5V 3.4-O în total Port: 2*USB 2.0 Dimensiuni: 3.4*3.4*7.7 cm / 1.3*1.3*3" (L*W*H)

Pachet: 1*player Auto FM transmitter 1*manual de utilizare engleză

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 5cm x 15cm (7.87in x 1.97in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Numele Modelului YS26
Tip De Element Car Kit-Ul Bluetooth
Caracteristică 2 transmițător fm bluetooth car kit
Articol Greutate 110kg
caracteristică 1 masina mp3 player
Element Dimensiune 34 * 34 * 86 mm (L*W*H)
Nume De Brand YASOKRO
Tip De Material ABS
caracteristică 3 Mâinile Apel gratuit
Caracteristici Speciale Suport Bluetooth hands-free telefon de asteptare
Nume Culoare Argint
Facilitate4 3.4 Un Dual USB Masina Încărcător

Produse similare