YNMIWEI Pentru Miix 320 de Sticlă Protectoare de Ecran De 10.1 inch Lenovo Miix320 Sticlă, Folie de Protectie 0.3 MM-2.5 D Ecran filme

27.86lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Produse descrie:

Miix320 de Sticlă Protector Pentru Lenovo Ideapad Miix 320 de 10.1 inch Tablet PC Sticlă Filme de Înaltă Clar 0.33 MM, Rezistent la zgarieturi Ecran de Paza

Notă: Miix 320 diferite atunci Miix 310 comprimat.Protector de sticlă fiecare dimensiune va mici, apropiate de 2mm,care este mai ușor pentru setarea pe tableta,am avut anexeze video și foto pentru a arăta detalii,dacă întrebarea dvs. poate întreba noastre,vă mulțumim.

Conține:1 buc sticla ecran de protecție

1 buc cârpă curată

Material :sticla ecran de paza

Transport gratuit china post registrul e-mail de aer cu transport maritim on-line imformation.

Caracteristici:

Duritatea suprafetei:9H

Atingere Delicata

Rata de transmisie de până la 99%

2.5 D sapphire Technology

Automate de adsorbție

Ecran Anti-shatter

Auto-a învățat :

PASUL 1:

Curata cu praf pânză,bumbac alcool și de praf electrostatic coală de curățare .

PASUL 2:

Rupe protector din sticla temperata stratul de protecție de pe ecranul de partea lui .

PASUL 3:

Aliniați protector de ecran ,ecranul corespunzător andslowly acoperi ecranul cu ea.

PASUL 4:

Ușor cu degetele de la mijloc spre înconjurătoare apăsați sticlă securizată monostrat cu membrana,până când ecranul protector este complet atașat la ecran.

(toate imaginea este într-adevăr produse show)

Siguranța de ambalare:

Pentru Clienții Stimate Client: Sumă mai mică de 5,00 USD, va Vom trimite prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus. (Coletele se vor livra la tine acasa, dar nu poate urmări după colete ajung în țara ta și timpul de livrare va fi mai lent decât China Post Registrul e-Mail de Aer.) Cantitate mai mare de 5.00 USD, va Vom trimite prin China Post Registrul Air Mail cu tracking Nr. (Poate urmări tot procesul) Sugerează adăugarea în coș toate elementele pentru a face comanda mai mult de 5.00 USD. Va vom trimite prin China Post Aer Înregistrat Mail cu tracking Nr. și a scurta timpul de livrare. FEEDBACK-ul 1 - Dacă te simți mulțumit, vă rugăm să ne dea un rating de 5 stele, va fi cea mai mare încurajare pentru noi și pentru tine de a crea un serviciu mai bun. 2 - Dacă te simți nemulțumit, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau deschiderea litigiului. Vom lucra pentru tine pentru a rezolva problema în termen de 24 de ore, atunci când primiți un mesaj. Sper să înțeleagă disputa va face magazinul nostru într-o stare proastă, și nu va fi bun pentru a rezolva problema ta. Disputa? (NU) --- Contactați-ne (DA) --- Rezolva problema (BINE) de TRANSPORT maritim 1 - în mod Normal, elementele vor fi livrate în termen de 4 zile după ce, la primirea comenzii. 2 - costurile suplimentare, cum ar fi taxele vamale și alte taxe se vor percepe pentru cumpărător. RAMBURSARE și POLITICĂ 1 - Fiecare element trebuie un control de calitate înainte de expediere. Dacă există orice deteriorare sau o problemă pentru coletul tau, pls contactati-ne si va vom ajuta să-l rezolve. 2 - Daca vrei sa schimb sau de a returna produsul, Iar produsul nu are nici un prejudiciu, trebuie doar să plătească la livrare retur, va vom trimite un produs nou, după ce vom primi produsul. PLATA susținem următoarele metode de plată:

Vă mulțumim pentru dvs. de cumpărături și de sprijin ! Bucurați-vă de cumpărături în magazinul nostru !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Compatibil Marca pentru lenovo
Utilizarea PDA
Grosime 0.33 mm
miix 320 sticlă călită miix 320 ecran protector
Caracteristici Dovada Zero
Duritate 9H
Model miix320 protector de sticlă
Cantitatea 1 pachet
culoare Transparent
Nume De Brand YNMIWEI
Feasure Dovada Zero
Material sticlă călită
Pachet Da

Produse similare