Capac Volan pentru BMW E90 320 318i 320i 325i 330i 320d X1 328xi 2007 Microfibră piele Panglica de pe volan

104.93lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Încălzit" este brand-ul nostru, iar produsele noastre pot căldură, dar am speranța că produsele noastre pot aduce "căldură" la cumpărători din întreaga lume. Suntem generația tânără. Scopul nostru comun este de a vinde bunuri de înaltă calitate în întreaga lume. Lasă lumea să creadă că "made in China" nu este un cuvânt pentru "proastă calitate și ieftine". Mulțumesc Vilatudor.ro, vom lucra cu Alibaba pentru a dezvolta, și-i mulțumesc din lume cumpărători să ne dea sprijin!

--Proprietar :Saunders

Ps: Daca nu spune-ne design-ul, vă vom trimite ca prima fotografie!

Capac Volan pentru BMW E90 320 318i 320i 325i 330i 320d X1 328xi 2007 Microfibră piele Panglica pe volan, Car styling

Material: Microfibră piele

1.Microfibra din piele este un înlocuitor perfect pentru piele naturala, este atât de asemănătoare cu piele naturala. Dacă vă iubesc animalele, dar, de asemenea, dragostea din piele, apoi din microfibră piele este cea mai buna alegere.

2. Avantaje : rezistenta la frig, rezistent la uzura, permeabilitate la aer, anti-imbatranire, textura moale, de protecție a mediului și aspect frumos.

3. Microfibra din piele este atât de asemănătoare cu piele Nappa că cineva poate confuz.

4.Vom accepta pentru personalizate personalizate , vă rugăm să ne spuneți dumneavoastră de proiectare și idei. vă rugăm să rețineți că anumite modele de masini din mașină înainte de a plasa comanda, precum și nota de piele/piele de culoare, linie/culoare cusatura, dacă aveți nevoie pentru foraj//găuri perforate, dacă aveți nevoie pentru marker pe la ora 12. Dacă nu, spune-ne design-ul, vă vom trimite articol ca prima imagine de design.

5.Dimensiunea de mai sus pentru țiglă manual de măsurare, din cauza unor probleme personale tehnică de măsurare este diferit, nu poate fi de 1-3 cm de eroare de fizică.

6.Pagina de detalii produs dimensiunea imaginii nu va fi unele erori între dimensiunea reală. E masina privata, asta înseamnă că dimensiunea specifică se bazează pe modelul de masina.

7.Volan piele capac, capac volan, mâner, capac roată, capac volan piele, masina de styling, car-huse, volan, auto-styling, volan, huse auto, hot wheels, accesorii auto, auto capac volan.

Notă: acoperirea Noastră este potrivit pentru masina ta volan original din piele. Deci, nu trebuie să scoateți din piele original, puteți instala direct acoperirea noastră. Daca masina ta volan nu trebuie original din piele, pls lasati un mesaj pentru noi, atunci când plasați comanda.

!!! Dacă aveți orice problemă pentru comanda. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, cu nici o ezitare înainte de a ne lăsați un feedback-ul. Vom răspunde și de a rezolva problema pentru tine cât mai curând posibil, până când sunteți mulțumit!

"Încălzit" este brand-ul nostru, astfel încât capac volan pot căldură.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.36kg (0.79lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 14cm x 7cm (7.87in x 5.51in x 2.76in)
Element De Lungime 3.25inch
Caracteristică Culoarea nu se estompeze pentru o lungă perioadă de timp
Nume De Brand încălzit
Înălțime Element 0.02inch
Material 1 piele artificiala
Articol Diametru 1.62inch
caracteristică 1 panglica de pe volan
Numele Modelului pentru BMW E90 320 318i 320i 325i 330i 320d X1 328xi 2007
Nume Culoare Negru cusatura, Bitum ochi, Maro cusatura, Semiluna alb stich, Albastru cusatura, cusatura Rosie, Galben cusatura, Portocaliu cusatura, cusatura Alb, Roșu și Albastru Ochi, Personalizate
Articol Greutate 0.25kg
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Lățime Produs 0.33inch
Caracteristici Speciale Durabil în uz
Tip De Element Tampa face volante do carro
Nume 1 Cubierta del volante del coche
Grup de clienți sofer
Tip De Material Micro-Fibre De Piele
Material microfibră piele

Produse similare