Tir cu arcul, Arbaleta cu Laser a Purtat la Vedere / Arc cu Săgeți cu Laser Boresight Reperare Instrument, 645nm, 632nm (.223 20X)

76.63lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Descrie:

De Brand nou de tir cu Arcul, Arbaleta cu Laser a Purtat la Vedere / Arc cu Săgeți cu Laser Boresight. "Fluturii" sunt incluse Intervalul de Observare: 15 yds Gamă Maximă de Apariție: 100 yds lungime de Undă: 645nm, 632nm (.223 20X) Funcționare: On/Off, Capac de Viață a Bateriei: ~ 20 min Tip Laser:Laser Roșu Vizibil Putere: Construcții: din Alamă

ambalare:ca imagine

NOTIFICARE:

1. Dacă întâlniți orice probleme, înainte de a merge la ebay sau paypal se plâng sau feedback-ul, vă rugăm să ne scrieți imediat, astfel încât să putem face tot posibilul pentru a rezolva problema ta , te Rog !

2. Nu va raspunde la mesaj și de a rezolva problema cat mai repede posibil în timpul timpul de lucru, pls inteles, multumesc!

1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale de import, taxe percepute de cumpărători țări. 2.Vom accepta Escrow, card de Credit, Western Union, Alipay 3.Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda 1.Am expediat bunurile prin intermediul CPAM, puteți alege, de asemenea, DHL, EMS, dacă urgente. 2.Ne va livra bunurile în 1-7 zile, produsele vor ajunge în 5-55 zile lucrătoare depinde mod de transport maritim, de destinație și de alți factori. 3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare mi s-a confirmat adresa. 4.Facem verifica totul în stare bună înainte de a livra coletul afară. Vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv. 1. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv, dacă vă place produsele noastre,este destul de important pentru noi. 2. Dacă aveți probleme în utilizarea produselor noastre,vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ. Contactați-ne prima și suntem capabili să rezolve orice problemă în înțelegerea noastră. 1. Ne puteti contacta prin intermediul Vilatudor.ro mesaj de sistem.Am promisiunea de a răspunde la cerințele dumneavoastră în 24 de ore.

2. Puteți lăsa masaj în ordine.

3. Biroul de timp:

8:30 la 5:30 (GMT+8), de luni până vineri.

Închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China RPC).

De remarcat: 1. Oferim picătură de transport maritim de servicii, de asemenea, puteți trimite imagini pentru a revinde. 2. Dacă en-gros, va rugam sa ne contactati, va vom oferi cel mai bun preț.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 26cm x 10cm (3.94in x 10.24in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Lungime de undă 645nm, 632nm (.223 20X)
Utilizarea Fotografiere
Utilizare Săgeată Laser Boresight
Intervalul de Observare 15 yds
culoare ca Imagine
putere < 5mW
tip laser Laser Roșu Vizibil
Tip Arcul Și Săgeata Set
Distanța maximă pentru Reperare 100 yds
Numărul De Model 645nm, 632nm (.223 20X)
Nume De Brand GUGULUZA

Produse similare