Noi 28*2 56pin JAMMA arcade cablajului război de țesut pentru standard jamma jocuri arcade Cabinet de Sârmă

70.61lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Calitate de Top 56 pin 100cm Jamma ham pentru arcade, tabla de joc, IAR Cabinetul de Sârmă / Cablajul de Țesut Arcade PCB Bord

Acest lucru este de Brand nou Jamma Ham cu 2x28pins 56 Pini conector care poate fi folosit pentru standard Jamma Arcade cabinet (Mașini) și Pcb-uri

JAMMA Extender Ham este o soluție simplă pentru a prelungi durata de curent 56-pin JAMMA cablajului. Ideal pentru extender cablajul în afara cabinetului pentru depanare sau realizarea de bord swap-uri mult mai repede!

Caracteristicile produsului: (1)Toate cablurile folosește 22AWG (22AWG este suficient pentru Jamma PCB ) ,mai Ieftin hamuri va folosi numai 24AWG sau 26AWG sau chiar (Marcate cu 22AWG dar, de fapt, cu 24 sau 26 AWG calitate ) problema este dacă rezistența firului este prea mare, aceasta poate provoca o semnificativă pierdere de putere înainte DC tensiuni ajunge chiar JAMMA PCB!

(2)conexiune Rapidă la sursa de alimentare cu atașat terminal furci pentru toate tensiunile

(+5VDC, +12VDC, -5VDC, GND).

(3)semnalele Video conectați prin intermediul incluse standard monitor conector.

(4)Complet Buclă de Împământare pentru toți cei joystick-ul/butonul de micro-switch-uri de pe

panoul de control.

(5)Ușor de urmat de instalare de mai jos, cu pinout foaie !

Schema de conexiuni: mai Jos este o bază pinout diagrama pentru jamma pcb , puteți folosi acest lucru ca referință atunci când vă conectați firul/ cablaj. JAMMA Pinout Grafic: Lipire Laterala – Alfa Personaje – 28 Pini – a-Z, a-f

Lipire suprafața este suprafața de bază de PCB. Este suprafața oriunde sudate conexiunile de mai mică sunt goale la vedere. Puține, dacă orice, mai puțin sunt situate pe lipire parte. Lipire suprafața pinout este recunoscut prin intermediul alpha caractere.

Componenta– Caractere Numerice – 28 Pini – 1-28

Cea mai mică suprafață este suprafața superioară a PCB. Este suprafața oriunde mici sunt situate. Cea mai mică suprafață pinout este recunoscut prin intermediul unor caractere numerice.

De obicei, PCB este imprimat și marginea conectorului este în relief prin mijloace de alfa și caractere numerice. Înțelegerea JAMMA Pinout Diagramă:

N/C – Nici o conexiune.

Cheie Slot – A tastat slot construct aliniază prin intermediul unui concediu-în pinout parte a PCB-ului.

Această caracteristică de securitate este ,de publicitate pentru promit ca la Secțiunea de Putere locuri la capătul din dreapta al pinout secțiune. Dacă marginea conectorului este inversat, și Secțiunea de Putere este așezat la conflict sau gresit, ireparabile deteriorat poate apărea la PCB.

Daca cheia are numele persoanei eliminat de la marginea conectorului, după care marchează conector ca la "Părți Secundare" pentru a ajuta promit dreptul de relaxare.

Secțiunea de putere – Ace O-F, 1-6, e, f, 27, 28

Secțiunea Video – Ace De N, P, 13-15

Moneda Secțiunea – Ace J, K, T, 8, 9, 16

Controller (Joystick) Secțiunea – Ace V-Y, 18-21

Comutator Buton Secțiunea – Ace Z-B, 22-24

A ști destul despre "Înțelegerea JAMMA PCB și Marginea Conectorului Pinout" pentru a face solid, alegeri în cunoștință de cauză taie pe fear factor. Dacă aplicați ceea ce ați învățat despre "Înțelegerea JAMMA PCB și Marginea Conectorului Pinout", ar trebui să nu au nimic să vă faceți griji despre.

Notificare:

Pentru Putere Secțiuni: (Ace O-F, 1-6, e, f, 27, 28)

Atunci când vă conectați cablurile de alimentare +5V +12V și -5V , vă rugăm să verificați înainte de a le conecta , dacă le conectați greșit , este posibil că veți obține jamma pcb deteriorat.

Această Listare, Inclusiv: 1buc/lot Jamma Extender război de Țesut de Transport maritim

Vilatudor.ro de Transport maritim este un oficial de servicii logistice oferite de Alibaba furnizor de logistică 'CaiNiao'. Acest serviciu acoperă transportul de la China la nivel mondial.

Vilatudor.ro de Transport maritim poate ajuta să urmăriți pachet tot drumul de la expediere până la livrare.

După ce ați plasat o comandă, Vilatudor.ro Transport vor să colecteze mărfurile de la noi în primul rând, și dispeceratul pentru o companie de transport. Vilatudor.ro pot asigurați-vă că pachetul este de transport maritim în timp și să ofere cu end-to-end de urmărire. Și puteți vizualiza informațiile de urmărire în pagina cu detaliile comenzii, astfel încât să puteți urmări pachetul dvs. ori de câte ori și oriunde doriți. Dacă pachetul a pierdut în timpul transportului, Vilatudor.ro va ajuta găsi sau de restituire direct la tine.

Dacă selectați " Vilatudor.ro Standard Shipping ", CaiNiao va dispeceratul pentru companiile de transport China Post, Singapore post, spaniolă Post etc, toate aceste companii de transport speciale par avion liniile de mult de livrare mai rapid decât în mod normal airmails( sosesc cele mai multe țări în 3 săptămâni ), mai de încredere, care poate oferi o mai bună de vămuire .

Dacă selectați " Vilatudor.ro Premium de Transport ", CaiNiao va dispeceratul pentru companiile de transport maritim, cum ar fi DHL, UPS, Fedex, EMS, etc, Timpul Estimat de Livrare este de 3-10 zile lucrătoare . Dar unele țări trebuie să plătească pentru taxele vamale sau taxele.

Noi, de obicei, o valoare mai mică de produs pentru ușor de vămuire , dacă te superi sau au nevoie de valoarea reală, vă rugăm să ne informați. Cumparatorul este responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 6cm (3.94in x 3.94in x 2.36in)
Numărul De Model JM2
Varsta >8 Ani
pin 28*2 56pin
Tip Jamma cablajului extender
Lungime 100CM

Produse similare