ZMQN de Lux Femei Geantă de mână 2018 Crocodil Model de Geanta de Umar Pentru Femei Genți de mână din Piele pentru Femei Brand Faimos de Epocă Kabelka C610

99.56lei

Adauga la lista dorintelor

Femei Genti

Descriere produs


Serviciile noastre și angajamentul ♥ Autentice de garantare ♥ asigurare a Calității ♥ Revine angajament ♥ Entuziast de servicii ♥ Cel mai mic pret ♥ Pe timp de livrare ♥ Sincer descrie

Informații produs: Cod Produs C610 Genți Tip de saci de Umăr.Femei genți de mână Aplicabile Gen Femei și Fete & Femei & Femme Stil Stil Vintage, stil de Moda de Timp pentru a pieței 2018 Principalul Material PU ( Piele de Înaltă calitate ) Nume de Brand ZMQN Închiderea Tip Fermoar Geanta Tip de Genți de mână cuvânt Cheie pentru femei geanta 2018 Cheie wores femei genți de mână de Dimensiuni Tip Mediun Dimensiune (cm ) Despre : Lungime:32cm, latime:13cm, inaltime:23cm Szie (în) Despre : Lungime:12.6 în , latime:5.1 , înălțime:9.1 în Greutate Despre : 0.88 kg Nivel de Calitate de 5 stele (cel mai înalt nivel) Servicii speciale Bucurați-vă de 30 de zile nici un motiv liber, serviciu de returnare NOUĂ EPOCĂ GEANTA Foarte special, foarte de lux

Titlu: ZMQN de Lux Femei Geantă de mână 2018 Crocodil Model de Geanta de Umar Pentru Femei Genți de mână din Piele pentru Femei Brand Faimos de Epocă Kabelka C610

Alege motive: 1 . Suntem un profesionist producător de saci, companii puternice, are propria echipa de design și cele mai înalte standarde de atelier de producție.

2 . Am câștigat "Celebru Chinez Marcă", "TOP depozitare industrie-întreprinderi", "întreprinderilor Chineze de integritate", "calitate, produse fiabile," și așa mai departe titlul.

3 . Suntem singura Vilatudor.ro prima îndrăznesc să promit "șapte zile nici un motiv să se întoarcă" excelent vânzător de servicii.

4 . noi promitem, Noi toate produsele sunt descrie cu acuratețe, autentică garanție, nu false de vânzări.

5 . Livrarea la timp, după ce vom primi plata va fi prima dată pentru tine de a aranja livrare.

6 . În magazin, vă puteți bucura în Vilatudor.ro pe același stil și același produs de calitate, vă oferim cel mai mic pret.

7 . comanda după livrare, veți primi ", a fost deja livrat" SMS-uri de sfaturi . Vă rugăm să păstrați telefonul mobil deblocat și verificați imediat.

8 . Dacă sunteți mulțumit cu primirea de bunuri, vă rugăm să ne lumineze de 5 stele, să ne dea laudă, vom continua să lucreze mai mult! Vă mulțumesc foarte mult!

Inainte de a comanda, ar trebui să acorde o atenție la aceste aspecte: 1 . După ce plătești bani pentru a aștepta Platforma de Audit (în termen de 24 de ore), după care trece prin, vom aranja transportul.

2 . În ceea ce privește transportul, vom alege cel mai rapid mod de a livrarea de baza de prescriptie medicala comanda. Vom cât mai curând posibil pentru tine de a trimite comenzi, dar din cauza de control vamal, departamentul de fiecare țară are cerințe diferite, de control vamal prin timp nu sunt la fel. Vamale și rapid prin timp de aproape de centru, locul, timpul de livrare va fi mai scurt, dimpotrivă, unele dintre lungă perioadă de timp de transport maritim.

3 . Același produs, din cauza diferitelor loturi de producție, pot exista diferite ușoară și diferențele de culoare căptușeală.

Bine ați venit să ne contactați :

1 .Timp Online: (Beijing Timp 09: 00-18: 00) / (Ora Moscovei 01: 00-10: 00) / (Ora New York-Ului 20: 00-05: 00) / (Ora Londrei 01 : 00-10: 00)

2 . Adresa: China Yiwu City, Provincia Zhejiang

3. Sfat : vă recomandăm să utilizați Vilatudor.ro client mobil, terminalul mobil va avea un preț mai accesibil. Puteți să scanați următorul cod de două-dimensional, sau prin Vilatudor.ro software de APLICAȚIE de căutare " ZMQN SACI "

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.88kg (1.94lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 32cm x 13cm x 23cm (12.60in x 5.12in x 9.06in)
geanta pentru femei femei genți de mână din piele
Gen Femei
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Nume De Brand ZMQN
Geanta genți de mână pentru femei
Femeile kabelka Saci
Crocodil model de geanta unei femei Model crocodil femei genti
femei genti femei geanta
Femei Vintage geanta Brand de lux genti
Duritate Moale
Tip De Închidere Fermoar
Womenbag Brand de lux pentru femei genti
Numărul de Mânere/Curele Single
Stil Vintage
Materiale De Captuseala Poliester
Ocazie Versatil
Tipuri de saci Umăr & Crossbody Genti
Geantă de mână femei geantă de mână
Forma Casual Tote
Dimensiune About 32cm 13cm 23cm
Material Principal Poliester
Ani 2018
Model Tip aligator
Decor Paiete
Numărul De Model C610
femei geanta Kabelka
Tip De Element Genți de mână
Exterior Nici unul
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil,Buzunar Interior Cu Fermoar

Produse similare