DIY coada cocoș pene de 10 de fel de culori selectați casa accesorii de mobilier accesorii de îmbrăcăminte 50 rădăcină vinde 35-40cm / 14-16"

49.05lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


SĂ ACORDE O ATENȚIE:

(vă rugăm să lăsați un mesaj despre culoare care aveți nevoie,50 de pc-uri pot alege doar un singur tip de culoare;

dacă nu lăsați un mesaj,va voi trimite culoarea penelor la întâmplare pentru tine.)

Cocoș pene au devenit unul dintre cele mai tari tendinte pentru nunti si evenimente speciale. Un elegant florale realizate dintr-un frumos Cocoș pene va creat o superba masa de afișare pentru orice eveniment.

Aici sunt tot felul de culori

Descriere Produs

1.Dimensiune: 35-40cm 14-16 INCH

2.Culoare:10 tipuri de culoare

3.Cantitate:50 buc/lot

4.Toate produsele sunt de înaltă calitate și preț competitiv

5.Clienții probe sunt salutat călduros

6.Ne-ar dori să stabilească o cooperare pe termen lung cu clientii nostri, pe bază reciprocă și comună de dezvoltare

Cocoș pene au devenit unul dintre cele mai tari tendinte pentru nunti si evenimente speciale. Un elegant florale realizate dintr-un frumos Cocoș pene va creat o superba masa de afișare pentru orice eveniment. Cocoș pene sunt foarte bune pentru următoarele evets și mai mult!

- Receptie de nunta - Mireasa Duș - Aniversare - Copil de Dus - Botez - Bar Mitzvah - Bat Mitzvah - Petrecere de Aniversare - Confirmare - Comuniune - Eveniment Corporate - Pensionare Cina - Logodna - Reuniune de Familie - Quinceanera - e Dor de Gutui - Bal de Liceu - Absolvire Liceu - Dulce Șaisprezece - Petrecere de revelion - Carnaval

CUMPĂRĂTORUL CITIT

Vom accepta doar Escrow (T/T, Western Union și alte plăți Vilatudor.ro accepta)

Vă rugăm să lăsați corectă și clară adresa; se va reduce multe probleme de transport. PLATA PROTECȚIE

----Banii dvs. este în siguranță pentru a trimite bani de la Vilatudor.ro-ul, pentru că numai după ce primiți elementul, Vilatudor.ro-ul va trimite suma pentru noi. Deci plata este 100% în condiții de siguranță!

TRANSPORT

--- Toate element este gratuit expediate prin China Post Air Mail, de aceea este la un genial preț, în mod normal nu durează 15 - 25 de zile, dar pentru unele motive, coletul va întârzieri. Dacă nevoia ta de articol de urgență, puteți alege EMS, DHL, FedEx sau UPS. E mai rapid și în condiții de siguranță, este nevoie de 7-10 zile, și vă rugăm să contactați cu noi, să plătească suplimentar costul de transport maritim.

---Dacă nu puteți obține un post după 25 de zile din ziua în care ne-a trimis la tine, vă rugăm să ne contactați direct. Ne-ar fi cu tine pentru a rezolva cazul.

---Vă rugăm să rețineți: toate link-ul care a marcat EMS transport gratuit, în cazul în care u sunt din Brazilia, ne va livra către Brazilia post în loc de EMS, pentru că în Brazilia, Brazilia de post este cel mai rapid și cele mai sigure modalități de transport. Vă rugăm să acorde o atenție pentru aceasta înainte de a face o comanda.

FEEDBACK-ul

1) Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2) va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 40cm x 20cm x 3cm (15.75in x 7.87in x 1.18in)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Material Pui Pene
Dimensiune 35-40cm / 14-16"
culoare multi-color
Origine China
Nume De Brand Tinerii Frati
Numărul De Model 35-40
Model Vopsit
suma 50pcs/lot

Produse similare