Transport gratuit Chino două axe citire digitală 2 axe dro SDS6-2V cu suport de montaj manual de utilizare

738.97lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Țara în sus cu UPS nu are nevoie să plătească orice taxe sau orice taxe vamale, timpul de livrare este de aproximativ 10-20 de zile. Deci, dacă aveți nevoie de acest lucru, fără taxe, vă rugăm să selectați-UP atunci când faceți comanda.

Caietul de sarcini M-DRO SDS6 oferă o înaltă performanță universal display consola cu Frezare, Strunjire si Slefuire funcții. Acest 2 axe model permite până la 2 codificatoare liniare pentru a fi conectat. Interfețe suplimentare sunt disponibile pentru a combina axa sau conversia de intrare pentru a se potrivi cu alți producători de echipamente. Vă rugăm să consultați encoder compatibilitate ghidul de mai jos. Durabil panoul frontal membrana cu switch-uri tactile și robust turnat locuințe. Mare usor de citit afișaj LED. Funcții includ; PCD, linia de găuri, 200 de memorie zero, raza/diametrul de afișare, instrument compensează. Pentru compatibil encoder vă rugăm să verificați encoder compatibilitate ghidul de mai jos. Vă rugăm să nu ezitați să contactați personalul nostru tehnic pentru assistanc

Suntem fabrică. De DRO SDS6-2V este un Multifunctional 2 axe citire digitală pentru toate tipurile de masini.

Avem un absolut remarcabil și unic de servicii . De obicei, există întotdeauna o problemă de timp, dacă nu există nici un caz de garanție și-l ia, de obicei, câteva săptămâni până când clientul poate obține un înlocuitor. Împreună cu partenerul nostru în Europa, suntem capabili de a furniza un necesar de înlocuire sau piese de schimb, de obicei, în termen de 24 de ore (pentru mașini situate în Europa). Clienții vor fi mulțumiți și nu aveți probleme, fără muncă, fără dureri de cap și într-un caz de garanție semnificative de cost redus.

De DRO SDS6-2V este un Multifunctional 2 axe citire digitală. Se poate adapta la nevoile diferite de prelucrare prin modificarea parametrilor sistemului. Ea are multe functii grafice de prelucrare, cum ar fi: Arc funcția de Calcul, circulară, la fel de împărțirea găuri, gaura de foraj de-a lungul unei linii oblice, Unghiulare de Prelucrare de Suprafață, funcția de Calcul, de Măsurare pentru Conica Funcție, Digital Funcția de Filtru. Aceste funcții aduce usurinta pentru funcția de grafică. Disponibile frecvență de intrare de DRO este de până la 5MHZ cu A/B, este, de asemenea, avansate din lume, și e prima fabrică care are 16 și 32 de biți calculator în DRO sistem în China.

Funcții De Bază

200 De Puncte Auxiliare Poziția Zero Funcție

Mid-Funcția split

"mm/inch Conversie" Display

Raza/Diametru Comutați Afișare

Compensarea Erorilor Segmentate

Compensarea Erorilor Liniare

Întrerupere De Putere Memorie

Somn Comutator

Matematică de calcul

RS-232-C ineterface (opțiune)

Functii De Prelucrare

PCD circumferențială divizie (Aplicabil pentru mașină de frezat și spark tester)

Evolventă camera de prelucrare funcția (Aplicabil pentru mașină de frezat)

Conice de prelucrare/Procesare Suprafata Unghiulara (Aplicabil pentru mașină de frezat)

N3 funcția (Aplicabil pentru mașină de frezat)

Diagonala plictisitor (Aplicabil pentru mașină de frezat)

R-arc funcția (Aplicabil pentru mașină de frezat)

Conica funcția de măsurare (Aplicabile la strung)

200-instrument de bibliotecă (Aplicabile la strung)

Anti-dither funcția (Aplicabil pentru masina de rectificat)

Detalii de transport maritim

1. Pachetul va fi livrat prin DHL sau Fedex, unele țări(Cum ar fi Rusia, Ucraina, Brazilia etc.) doar posibilitatea de a alege China Post sau EMS ca abia locale de vămuire .

2 . Toate pachetele vor fi dat numărul de urmărire de urmărire starea de livrare.

Garanție

Mai mult decât atât, vă rugăm să verificați bunurilor, atunci când livrarea Expres, în cazul în care produsele distruse în tranzit, vă rugăm să ne contactați imediat, sau de a face o fotografie ca dovadă, ne va ajuta să reparați sau să se întoarcă, dacă este nevoie.

Feedback-ul

Dacă aveți orice probleme în achiziționarea, pls vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru, vă mulțumim și bucurați-vă de cumpărături!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 3.0kg (6.61lb.)
Dimensiunea Pachetului 50cm x 30cm x 20cm (19.69in x 11.81in x 7.87in)
Numărul De Model SSDS6-2V
Nume De Brand CHINO
Frecvență de intrare 5MHz
Material De Acoperire Metal
Axa 2 Axe
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)

Produse similare