Glonțul Rosewood Vorbitor CD placă Turnantă Șoc Piroane Complete de Transport Auto-Pad adeziv 23mmselling Un Set De 4 * Piese

32.30lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Prețul pentru un singur preț , trei de la vânzare.

Material: Lemn De Trandafir

Dimensiuni: Diametru 23mm înălțime 22mm

Uniformitatea mare toleranță mai mică de 0,1 mm

Utilizări: 5 cm mai jos raft, cutie , boxe mici, CD player , preamplificator

Echipamente Audio frică de vibrație, vibrații va afecta calitatea sunetului , care este înțelegem cu toții. În scopul de a evita vibrațiile cu privire la impactul de echipament de reproducere sonoră , în plus față de echipamentul în sine luate de absorbție de șoc măsuri, suspensie echipament este, de asemenea, esențiale.

În natură, fiecare obiect își are inerente frecvența de rezonanță nu este o excepție ca un amortizor de șoc , care depinde în mare măsură de densitatea obiectului în sine , densitatea obiectului în sine cauza naturale frecvența de rezonanță modificări , acesta din urmă în mod direct decizia privind conductivitatea frecvență de vibrație .

Dacă șocul este tot HIFI pasionat de subiecte de interes comun , apoi șocul piroane scopul final este de a ajunge una dintre cele mai bune de comenzi rapide .

De ce spui ? Acest lucru a fost de acustica vorbesc . Piroane este rolul echipament HIFI cabina și suprafața de contact între echipamente rack pentru a minimiza , de a forma o impedanță mare în zonele în scopul de a face un sunet mai pur. În același timp , vibrația echipamentelor generatoare de energie mecanică este transformată în căldură difuză de afară , eficiente de transmitere de vibrații și șocuri efect de absorbție.

Acest paragraf piroane îmbunătăți în mod eficient bass control, câmp de sunet și transparență , feedback-ul acustic de interferență, se aplică la boxe , CD playere , preamplificatoare, și pentru eliminarea de rezonanță tub este, de asemenea, deosebit de eficient .

Meci fără Sudură trimite 3M dublu-adeziv ultra-subțire , puterea Adeziv , fără a lăsa urme, poate fi utilizat în mod repetat .

Aprovizionare stabilă de mare bogate în resurse materiale en-gros .

Picior de lemn produse de unghii 3 de vânzare, Comenzi unice de 200 de Timbre ( Nu regiunea Xinjiang, Tibet , Ningxia , Qinghai, Hong Kong, Macao și Taiwan ) Programat pentru a oferi en-gros de mare , bine ati venit la en-gros personalizare. Multumesc arde sprijin credincios, ne vom strădui pentru mai bine .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip Amplificator Profesional
Nume De Brand TIANCOOLKEI
Pachet Da
Canale 2 (2.0)
Putere Maximă Per Canal nici o putere
Numărul De Model ZDT-23MM

Produse similare