Multimedia Ecran de Cinema 130inch 16x9 HDTV Acustic Transparent Ecrane de Proiectie DIY Cadru Negru

1 750.85lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Multimedia Ecran de Cinema 130inch 16x9 HDTV Acustic Transparent Ecrane de Proiectie DIY Cadru Negru

Pentru final plane de proiecție a suprafeței ai nevoie de un fond fix ecran de cinema, folosind cele mai bune multiplica materiale de ecran și de stabilire design. Aceste ecrane sunt deisgned pentru dedicată cinema camere care necesită difuzoare să fie plasat în spatele ecranului.

Tesatura ecran acustic material folosit de Soundmax 2 este un design similar comerciale utilizate în ecranele de cinema. Acustic Transparent ecrane de loc sunetul în cazul în care acțiunea este prin plasarea difuzoarelor spatele vizualizarea suprafață.Materialul permite sunet din spate difuzoare montate pentru a trece prin, cu minim de acustica pierderea păstrând în același timp precisă a culorii și a contrastului. Materialul are un câștig de rating de 1.0, păstrând contrast ridicat și oferă o gamă largă de 140 de grade unghi de vizualizare.

Cadrul fix de design permite home cinema pasionat de a permite ecran de calitate HD moderne cinema proiectoare merita. Cel Acustic Transparent seria de cadru fix ecrane de Proiecție oferă final în uniformally plat suprafețe de proiecție. Ideal pentru permanent mai dedicat cinema camere, cadru fix ecran vă oferă o adevărată experiență cinematografică.

Super cadru este de plat din aluminiu turnat cu o catifea neagră finisaj care absoarbe lumina vagabonzi din o suprapunere de imagine. Colțuri merge împreună cu consolidarea paranteze și șuruburi, și sunt foarte robuste. Caracteristici Ecran Material Premiat 1.0 Gain proiectie din fata material cu tensiunea plin de uniformitate pe întreaga suprafață de observare Acustic Material Transparent poate face cel mai bun sunet pentru casa ta sala de teatru. 130-Diagonala inch, 16:9 Raport de Aspect. Vizualizarea Dimensiune: 113.3" W x 63.7" H. Remarcabilă calitate a imaginii din orice unghi de vizualizare, cu nici un compromis în rezoluție sau luminozitate 3D Activi și 1080p Ultra HD Ready Elegant de catifea acoperite cadru absoarbe proiector depășire și crește contrastul imaginii Asamblează în câteva minute și include instalarea de hardware. Proiectarea și Instalarea 3.15" / 80mm lățime cadru și este catifea acoperite Split-cadru de proiectare facilitează costurile de transport mai mici, fără a sacrifica calitatea Ușor pentru a asambla și instala în câteva minute console de Perete permite ecran pentru a glisați orizontal pentru a centrat corect de instalare

Caietul de sarcini: Operațiunea: DIY Plat Cadru Fix Zona de Vizualizare (W x H): 2877x1618mm/ 113.3x63.7 inch Diagonala: 130" (Diagonala) Raport de Aspect: 16:9 Gain: 1.0 Ecran Tesatura: Țese acustic material transparent Material Cadru: Aluminiu cu catifea neagra Dimensiune Cadru: 80mm / 3.15 inch (plat), metoda de Control: Montare pe Perete Unghi de Vizualizare: 140 grade Garantie: 24 luni Acustic Ecran Transparent Material : 80mm Cadru de Aluminiu Cu Catifea Neagră: mai Jos sunt probe vom instala pentru clienti. Vă recomandăm cumpărătorilor folosi ESCROW menționate mai sus ca metodă de plată, Escrow este sigur de servicii de plată care este în mod automat disponibile pe toate tranzacțiile. Acest lucru va asigura plata este eliberat de către vânzător numai după ce confirmați satisfăcătoare primirea comenzii. Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, numărul de telefon, etc.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Toate elementele vor fi livrate în timpul de prelucrare după ordinul de plată este confirmată prin Vilatudor.ro.

2.Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, așa că vă rugăm să asigurați-vă că acesta este corect.

3. Dacă există orice taxe de import, impozite si taxe din țara dumneavoastră nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului, astfel încât vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. pentru a confirma ceea ce aceste costuri suplimentare vor fi.

4. Pentru transportul maritim internațional, uneori, ar fi amânată din cauza vremii,vămuire, și alți factori. Vă rugăm să așteptați cu răbdare și contactați reprezentanța locală oficiul postal pentru a verifica pentru tine, ne va ajuta, de asemenea, pentru a urmări expedierea și prelungi timpul de livrare pentru tine, în acest caz, ordinul de plată va fi întotdeauna sub protecția. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 luni Garanția Limitată a Producătorului pentru produsele defecte (Excluzând elementele deteriorate și / sau utilizate în mod abuziv după primirea ). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru afaceri pe termen lung. Vă rugăm să lăsați feedback-ul POZITIV cu 5 stele rata de serviciu, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu obiecte sau serviciul nostru, înainte de a pleca de feedback negativ sau neutru, vă rugăm să ne contactați în primul rând, astfel încât să putem rezolva problema împreună. Multumesc pentru suport complet în avans.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 330cm x 30cm x 13cm (129.92in x 11.81in x 5.12in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 25.0kg (55.12lb.)
Unghi De Vizualizare 140 de grade
Portabil No
Dimensiune Cadru 80 mm / 3.15 inch ( Plat )
Numărul De Model SM2FF-169-130
Material Țese Acustic Transparent
Tip Ecran Fața Ecran De Proiectie
Metoda de Control Manuale și DIY
Garanție 12 luni
Vizualizarea Dimensiuni (WxH) 2877x1618mm / 113.3x63.7inch
Cadru De Ignifugare Da
Nume De Brand NEEDARY
Stil Cadru
Material Cadru Aluminiu cu catifea neagra
Dimensiunea Ecranului 130 inch /3302mm (Diagonală)
Punct De Montare montare pe perete
Format 16
Câștig 1.0

Produse similare