Liislee Pentru Renault Duster / Dacia Duster Pliabil Masina TFT HD LCD Ecran Display / 4.3 inch / NTSC PAL Culoare Sistem TV

89.75lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Pentru Renault Duster / Dacia Duster

Pliabil Auto HD TFT LCD Monitor Color cu Ecran de Afișare

4.3 inch 12V 2 Intrare Video / NTSC PAL TV Color Sistem de Securitate

Pliabil Auto HD TFT LCD Monitor Color cu Ecran de Afișare

4.3 inch 12V 2 Intrare Video / NTSC PAL TV Color Sistem de Securitate

Pliabil Auto HD TFT LCD Monitor Color cu Ecran de Afișare

4.3 inch 12V 2 Intrare Video / NTSC PAL TV Color Sistem de Securitate

Pliabil Auto HD TFT LCD Monitor Color cu Ecran de Afișare

4.3 inch 12V 2 Intrare Video / NTSC PAL TV Color Sistem de Securitate

Pliabil Auto HD TFT LCD Monitor Color cu Ecran de Afișare

4.3 inch 12V 2 Intrare Video / NTSC PAL TV Color Sistem de Securitate Produs caietul de sarcini: dimensiune Ecran:4.3 Inch, Format:4:3 Rezolutie:800*480 Tensiune:9V-35V DC,Consum de Energie; tip de Element:Asistență la Parcare Opera Sistem:PAL/NTSC Video de Intrare:V1/V2.Comutator Auto, Nici Audio în Funcție de:Auto retrovizoare Monitor Ecran:TFT-LCD-Sistemul: PAL si NTSC sistem (comutare automată) Tensiune de lucru:DC 9V-35V Opera temperatuere:-20-60 grade Celsius temperatura de Depozitare:-40~85 grade Celsius marca Auto:Auto

Despre Plata:

Vom accepta, de cele mai populare metode de plată Prin intermediul Vilatudor.ro ESCROW .

Despre Transport Transport vor fi aranjate în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este eliminat atâta timp cât cumpărătorul de informare și adresa de livrare este confirmat. Vă rugăm să furnizați dreptul de post cod și număr de telefon valid, pentru a evita întârzierea în livrare. Noi, de obicei, nava de Transport Gratuit / Post Înregistrat Air Mail , DHL, EMS, ARAMEX --- este de Până pentru Cumparatori.. Statele Unite ale americii, Canada, Australia, Rusia și Țările din Europa, ne sunt leadin piață. Retur și Garanție Vom special promit toți cumpărătorii toate ordinele de 1 an "întoarcerea necondiționată" politica pentru camera din spate. Dacă aparatul este defect sau nu vrei, trimite înapoi la noi, vom reveni cu plata integrală, sau să înlocuiască un alt unul nou pentru tine!

Feedback-ul Clientului satisfăcătoare este scopul nostru final. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul. Dacă aveți o problemă sau întrebare, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu sau de a părăsi orice tip de feedback. Toate mesajele sau e-mailurile vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite e-mail sau plângerea noastră de a gestiona.

[ Cumpărător Observa ] 1) Statele Unite ale americii, Mexic, Australia, Noua Zeelandă cumpărători, va vom trimite pachetul prin " Vilatudor.ro Standard de Transport maritim ", care este transport gratuit si rapid ! 2) Federația rusă cumpărători, va vom trimite pachetul prin " Vilatudor.ro Standard de Transport maritim ", care este transport gratuit si rapid ! 3) Marea Britanie, Franța, Germania, Itay și Spania cumpărători, va vom trimite pachetul prin " Vilatudor.ro Standard de Transport maritim ", care este transport gratuit și rapid, nu este nevoie să plătească orice fiscale personalizate ! Germania cumpărători, dacă a ales DHL mod de transport maritim, vă rugăm să furnizați AVT sau număr EORI. Toate țările din Europa de cumpărători, dacă a ales navei prin DHL, aveți nevoie pentru a plăti taxe vamale taxe pentru pachet in valoare de $25, dar vom declara un pachet mai mic, valoarea, în acest fel, nu este nevoie să plătească orice taxe vamale. 4) Middel Est țări cumpărători, vă rugăm să lăsați un P. O Box Adresa, sau post-pachetul este probabil returnate de oficiul poștal local. Arabia Saudită cumpărătorii trebuie să furnizeze o copie/înșelătorie de receptor ID-ul guvernului vamale dacă alegi ARAMEX express. 5) Brazilia cumpărători, dacă a ales DHL căile de transport maritim, trebuie să furnizeze numărul fiscal de TVA sau CPF. 6) nu Putem livra la orice APO/FPO adrese. 7) zonă de la Distanță, taxă excluse , pentru adresele menționate în zone îndepărtate de pe DHL/UPS-ul, va fi perceput un plus de 35$. 8) în Unele țări post office nu furnizează on-line urmări informații pentru posta normala pachete , cum ar fi Canada, Australia, Olanda, etc. Cumpărătorii vă rugăm să aveți răbdare să așteptați pachetele, este mai bine pentru a merge la oficiul poștal local pentru a verifica pachetul direct dacă nu ați primi in 30 de zile. 9) Coreea de Sud cumpărători, vă rugăm să furnizeze număr de cinci cifre codul poștal. 10) Olanda, Lituania și Qatar cumpărători, vă rog, de aprovizionare import și export, numărul licenței, dacă alegeți DHL căile de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Element Dimensiune 4.3 INCH
Dimensiunea De Afișare 4.3"
Tip De Element Masina Monitoare
Tip De Material Hardware
Plasarea Acoperiș
Rezoluție 800x480
Se potrivesc masina Pentru Renault Duster / Dacia Duster
Numele Modelului Monitor_1_001
Nume De Brand Liislee
Articol Greutate 500g

Produse similare