50 DE METRI/LOT! MOQ 5 metri/color Sclipici Elastic 5/8" de Catifea Panglică DUȘMAN Ori peste elastic Îmbrăcăminte Accesorii de par elastic

149.38lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Acest sclipici elastic este foarte strălucitor. Ea are aspectul de sclipici, fără griji de a molipsit. Partea din spate este plat, astfel încât acesta va fi moale de pe cap. Noi transporta 30 de culori solide culori de sclipici. Standard de ambalare este de 5 metri pe pachet . MOQ este de 5 metri pe culoare, și fiecare lot este de 50 de metri. Deci, dacă scopul de 50 de metri, puteți alege 10 culori, la cel mai mult. Vă rugăm alegeți cantitate în conformitate cu un multiplu de 5 metri pe culoare, cum ar fi 5 metri, 10 metri, 15 metri, etc. Standard de ambalare este de 5 metri pe pachet. Dacă aveți nevoie de un speciale de ambalare, vă rugăm să recomanda, multumesc.

TRANSPORT: Când comanda o cantitate mai mică de 120 de DOLARI, ne va livra lor prin China Post. Este nevoie de 15-20 de zile pentru a ajunge locul. Atunci când suma pentru up la 120 de DOLARI, ne va livra lor prin DHL cu transport gratuit. Este nevoie de 4-6 zile pentru a ajunge locul.

Vom face noastre cele mai bune pentru a oferi cel mai mic preț, cea mai bună calitate și servicii. OEM este binevenit. Sperăm cooperare pe termen lung.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)
Tip De Unitate mulțime (50 Metri/lot)
Stil Moda
Model Tip Solid
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Tip Benzi
Numărul De Model 5/8"sclipici elastic
Material Nailon
Gen Unisex
Numele Departamentului Adult

Produse similare