5pcs 2017 nou-veniți lacul albastru cruce coroana inima stele dolphin buric marionetă burta butonul barei de inele piercing bijuterii

23.34lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere

Nume:5pcs 2017 nou-veniți lacul albastru cruce coroana inima stele dolphin buric marionetă burta butonul barei de inele piercing bijuterii

Bar diametru: aproximativ 1,6 mm (14 Gauge) Material: 316L otel chirurgical + clar de piatră prețioasă Cod Articol:DLDQ100096 Greutate:4G Cantitate: 5 piese Culoare:las poza Gen: femei lady Fată de Conversie: 1 mm = 0.0394 inch, 1 inch = 25,4 mm Pachetul include: 5 buc x Belly Button Inel fotografie de Produs

Compania

Duolai body piercing bijuterii co,.ltd este un organism de artă companie care este specializată în a face tot felul de piercing ewelries, cum ar fi dopuri false, bijuterii și buze bijuterii, burta bijuterii, spranceana bijuterii, nas bijuterii, cercei, colier, brățară și așa mai departe.

Nostru piercing bijuterii produsului și-a câștigat o bună reputație și Degetul mare cu clienții pentru ani și ani, nu e pentru că produsele noastre de top, dar, de asemenea, nostru cinstit si servicii excelente. Vom adera mereu la principls de "client în primul rând, servicii de sincer" ca progresul de succes marca.

Ta ODM & OEM ordinele sunt călduros bun venit aici, vă putem oferi cu preț competitiv pentru beneficii reciproce și de a stabili o afacere pe termen lung

FAQ Î:Cât de curând ordinul ar putea fi trimis și câte zile pot primi ?

O:ordinul ar putea fi trimis în termen de 48 de ore. Livrarea ori are nevoie de aproximativ 15-30 de zile lucrătoare prin China Post Air Mail și în jur de 3-5 zile prin DHL.

Q:Poti sa-mi trimiti poze fara watermark?

O:Nici O Problemă. După ce plasa comanda, vă rugăm să ne spuneți adresa de e-mail, iar noi va vom trimite poze fara watermark la tine prin e-mail în curând.

Q:Pot amesteca modele ?

A:Da,sigur. Ai putea folosi cosul de cumparaturi și selectați modele sunteți interesat, și plasați comanda împreună.

Q:Pot selecta culoarea pentru un design dacă există mai multe culori disponibile?

A:Yes.You ar putea lasa un mesaj pentru culoarea cerință atunci când plasați comanda.

Q:Produsele pot fi personalizate?

A:Da, noi avem propria noastră fabrică și echipa de design, atâta timp cât vă oferi mostre sau fotografii, dimensiuni și materiale.Multumesc pentru timpul acordat. De transport maritim 1). Costul de transport maritim:faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

2). Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport. 3). Element de Prelucrare a Timpului:timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

Dacă ați achiziționat mărfuri de mai mult de 200 de dolari, va vom oferi gratuit DHL feeback

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 1cm (3.94in x 1.97in x 0.39in)
Principala Piatră De Culoare Roz
Gen Femei Lady Fata
cod articol DLDQ100096
tipuri de bijuterii Duolai bijuterii
Stil Trendy
Nume De Brand SARIKIM
Starea 100% nou
Bijuterii Tip Buric & Bell Butonul Inele
Fine sau de Moda Moda
Dimensiune 1.6*10+5+pendant
culoare lacul albastru
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Tip De Element body piercing bijuterii
Numărul De Model DLDQ100096
Greutate 4G
Material 316l otel chirurgical
Forma\model Cruce

Produse similare