JINAO Hip Hop Dinți Grillz de Culoare de AUR si Argint Placat cu Micro Pave CZ Aur Fang Sus & Jos Dinți Gratare Vampiri Nava De la NOI

48.41lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


JINAO NOI Grillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Introducere marca

JINAO este parfumurile noastre de brand și suntem specializati in moda si produse de bună calitate. Am scopul de a oferi clienților noștri cu produse de calitate și cele mai bune servicii.

JINAO-Garanție

1. Produsele sunt vândute în stare nouă

2. Vom ține legătura cu tine înainte și după achiziție.

3. Dacă primiți bunuri și nu sunt mulțumiți cu produsele noastre, ne-am promis de 90 de zile garanție.

Servicii post-vânzare

Vom ține legătura cu tine înainte și după achiziție. Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. Vom răspunde la tine în termen de 12 de ore.

Nichel placare cu aur de 18k peste alamă. Silicon de turnare bar și instrucțiuni simple. NOU & DE GHEAȚĂ SET! 210 SIMULAT DIAMANTE! O MIZERIE DE FORME! Ușor pentru a se potrivi în cinci minute, folosind apă caldă. Play video de mai sus și de a lua colți! Această totalitate de gheață afară grillz set vine cu un sus și de jos piesă compusă dintr-o bază de alamă, placat cu premium placare cu aur de 18k. Acest set de caracteristici de Vampir Dracula Colți este unic iced out. Acest set este real de gheață, cu un complet acoperit fața cu clar simulat diamante, toate profesional stabilite de mână. Nostru grillz sunt de plumb și nichel gratuit. Veți obține același aspect și simt la fel de real grillz fără a rupe portofel. O adevărată o poate costa mii vs o fracțiune din prețul. Noastre de Aur de 18k Vampir Dracula Rodiu Prongs Colți Grillz Set sunt realizate cu materiale de inalta calitate. **Disclaimer** Aceste grillz sunt destinate pentru decorarea și doar scop de divertisment. La grillz nu sunt destinate pentru a manca. Aceste produse sunt vândute ca atare, fara garantii de orice fel. Datorită naturii acestui produs, nu se întoarce sau schimburi sunt permise astfel încât vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, înainte de a comanda. Nu vom fi răspunzători pentru orice daune de orice fel care decurg din utilizarea acestor grillz inclusiv, dar nu limitat la incidentale, punitive sau daune accidentale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Forma\model Schelet
Material Cubic Zirconia
Numărul De Model G-054-STATELE UNITE ALE AMERICII
Metale De Tip Cupru
Stil Hiphop/Rock
Nume De Brand jinao
Tip De Element Bijuterii
Fine sau de Moda Moda
Bijuterii Tip Grillz, Dentare Gratare

Produse similare