50nodes adresabile LED pixel modul WS2811 DC5V pixel string;IP68 nominală;3inch(7.6 cm)spațiere;RGB full color

51.76lei

Adauga la lista dorintelor

LED-uri de Iluminat

Descriere produs


descriere produs 1) modulul LED este 50pcs / string, despre 4M; 2) LED-uri RGB Pixeli Lumini WS2811, Identifica IC fiecare lumină led-uri; 3) Tensiunea de Intrare: DC 5V, 0,3 W / led-uri; 4) 12mm diametru, 100 mm între fiecare Pixel; 5) Posibilitatea de a modifica individual culoarea lor, pot fi de diferite culori; 6) rezistent la apa IP68, poate fi folosit în aer liber pentru vacanta de iluminat decor. Caietul de sarcini: Tip de Element:modul Led Tensiune:DC 5V Ambalaj:50 buc un șir de Culoare:RGB / Plin de culoare Durata de viata: 50.000 ore Dimensiune:12 mm Unghi:120 grade Waterproof clasa:IP 68 rezistent la apa

Garanție

• 2 Ani Garantie de Producator (cu Excepția contrived damagement sau misusage). Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

• Clienții sunt responsabili pentru returnare la noi cu un ambalaj adecvat pentru a repara, și apoi ne-ar fi responsabil pentru retrimiterea de transport pentru cumpărători. Vă rugăm să ne contactați înainte de ai vrea să-l întoarcă. Vom oferi adresa completă.

• Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema. Este placerea noastra de a corecta

Feedback-ul

• Dacă sunteți mulțumit cu ea după ce a primit articolele dvs., vă rugăm să ne lăsați Feedback-ul Pozitiv , și apoi vom face același lucru pentru tine.

• Este foarte appriciated pentru Feedback-ul dvs. Pozitiv și de suport. Înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună, și vom fi întotdeauna la dispoziția dumneavoastră

Contactati-ne

• De ce cumpara de la noi: suntem o fabrica de profesionist și exportator, cu peste 6 ani de experienta, specializata in MP3 Player, Calculator, Accesorii, Electronice Auto, Telefon Mobil etc. Oferta De Servicii One-Stop . Amintiți-vă că suntem Furnizorul de Aur în China .

• Dacă orice întrebare sau cerere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaj sau e-Mail . Vom răspunde la tine în termen de 24 de ore în zilele de lucru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 6cm x 5cm x 5cm (2.36in x 1.97in x 1.97in)
Tensiune 5V
certificare CE,CCC,RoHS
Lățime 12mm
Numărul De Model 12mm WS2811 pixel module
Înălțime 12
Nume De Brand forpro
culoare plin de culoare DC 5V
Caracteristici Plin De Culoare
Lungime 36
Tip De Element Module cu LED-uri

Produse similare