Android 6.0 7" Universal 1 Din Car Audio DVD Player+Radio+GPS+Autoradio+Stereo+Bluetooth+PC+Automotivo+SD USB RDS Aux+camera

897.07lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2GB RAM singur 1din touchscreen 7inch 4G WIFI Android 6.0 Auto GPS, Radio FM Stereo capul unitate Media Player BT USB SD RDS SWC MIC Android 6.0 Quad Core 16G Flash 1024*600 Ecran Descriere Produs 1.Rula pur android 6.0 sistem de OPERARE sytem, Quad Core 1024*600 Rezoluție 2.Telefon Android oglindire prin USB și Airplay pentru iPhone 6/6 plus/5/5C/5 3.Bulit-in WiFi, Suport 3G/Wifi hotspot de partajare de rețea de pe telefon 4.Suport 3G WCDMA Cartela Sim pentru 3G Dongle, 5.Suport Rosu si Verde Butonul de Lumină pentru a se potrivi masina ta. 6.Suport de Control pe Volan, Suport auto DVR pentru conector USB, Suport ELM327 OBD2, Suport Senzor de Parcare (Accesorii pentru DVR,OBD2,Senzor de Parcare este Optional) 7.Suport Subwoofer,Aer condiționat de Control 8.Bulit-in Bluetooth pentru mână liberă telefon, display cartea de telefon, AM/FM Radio cu RDS Sistemul de Date. 9.Free harti GPS pentru încărcarea hărți atât de repede. Cele mai multe Compatibilitate pentru masina ta inițială a informațiilor. 1. Original Radar auto /senzor de parcare 2. CANBUS Gratuit (Dual Channel can-bus) Înseamnă că acest aparat poate afișa tabloul de bord informații, cum ar fi temperatura aerului etc. De asemenea, acest dispozitiv poate transfera unele informații, cum ar fi banda de radio și frenqency la masina tabloul de bord pentru a afișa 3.Volan Original de control 4.Auto originale aer condiționat afișa 5.Inversarea piesa de afișare pentru masina ta cu canbus,în caz contrar nu este inversarea piesa de afișare pentru toate modelele vw cu nr canbus 6.A rămas de Ulei,în aer liber, temperatura,tensiunea Bateriei,centuri de siguranță de avertizare Frână se deschide,lichid de Curățare(dacă mașina dumneavoastră nu aveți nevoie de canbus cutie,nu poate susține aceste funcții)

7.Suport auto Originale USB

Potrivit experienței noastre,am lista echipat mașinile pentru referință. Politica de transport: Putem livra în întreaga lume.

1) Practic, vom alege cel mai economic mod de a trimite produsele la tine.

2) Dacă greutatea coletului este peste 2kgs, de obicei, va vom trimite prin UPS, DHL, EMS sau alte accelerate curieri. Este nevoie de aproximativ 3-10 zile pentru a ajunge la locul tău.

3) Dacă greutatea coletului este în 2kgs, de obicei, va vom trimite prin e-Mail de Aer, sau Express Mail Service. Este nevoie de aproximativ 7-20 zile lucrătoare pentru a ajunge la locul tău.

4) în Cazul în care adresa de livrare se localizează în zona de la distanță, cumpărătorul poate cere să plătească la distanță de zona de încărcare. Vă vom informa înainte de a trimite elementul afară.

5) Pentru Rusia clientului, putem folosi 139 de transport maritim sau de transport maritim EMS.

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a verifica costul de transport maritim și de transport maritim cu noi înainte de efectuarea plății, vă mulțumesc!

Taxă De Import:

Suma pe care o plătiți pentru a ne include doar elementele de preț și costul de transport maritim. Nu se adauga Taxe, Taxele pe Valoarea Adăugată, Taxele de Vămuire și alte taxe.

Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele de mai sus în cazul în care a avut loc pentru anumite bunuri.

În cazul în care parcela se întoarce înapoi la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească aceste taxe, ne-ar trimite coletul din nou excepția cazului în care cumpărătorul completează aceste taxe și să plătească toate întoarcerea și retrimite cost.

Cumpărătorul nu poate anula comanda sau cerere de rambursare din acest motiv.

Feedback-ul:

Depindem de satisfacție a clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, iar noi vom face același lucru pentru tine.

Ne pasă de clienții noștri fideli și să înțeleagă preocupările și frustrările s-ar putea avea.

Dacă întâmpinați probleme în timpul procesului de transport maritim sau orice probleme cu acest produs, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problemele.

Vom sincer încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele pentru tine cât de repede putem.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un rău sau neutru feedback-ul, sau orice stele mici, vom găsi o soluție pentru a satisface cerințele dumneavoastră și de a spori satisfacția.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 4.0kg (8.82lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 24cm x 26cm (9.84in x 9.45in x 10.24in)
Tip De Unitate bucata
Tensiune 12V
Limba OSD
Nume De Brand YILUZHE
Din Din Dublu
Tip De Material Metal
Numele Modelului 60521
Dimensiunea De Afișare 8"
Afară De Putere 4*45W
Mass-Media Digitale Format DVD-R/RW,WMA,Mp3,DVD-RAM,Mp4,CD Video
Max De Memorie Extern 64g
Interfață USB
Rezoluție 1024*600
Element Dimensiune 8inch
Caracteristică Specială Suport de Control pe Volan,Suport 4G,Wifi Functia Built-In Difuzor/Microfon,Suport can-Bus
Caracteristici Speciale Încărcător de Telefon Mobil,MP3 player,CD Player,FM Transmitter,Built-in GPS,CD-R,Bluetooth,Touch Screen,CD-RW
RAM 1G
Articol Greutate 4kg
Sistemul De Operare Android
TF/Micro SD Slot 1
ROM 16g

Produse similare