75x75mm 4,5 V 45uA lumină slabă Mic Film de Siliciu Amorf Celule Solare DIY pentru interior Produs,calculator,jucarii,0-4V baterie

100.93lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


75x75mm 4,5 V 45uA lumină slabă Mic Film de Siliciu Amorf Celule Solare DIY pentru interior Produs,calculator,jucarii,0-4V baterie

Prezentare Produs

Despre siliciu amorf

1, siliciu Amorf (a-Si)

Este non-cristalină formă de silicon. Structura celulară are o singură secvență de p-în straturi . Atunci când sunt expuse la soare, puterea lor de ieșire este în mod semnificativ a scăzut. A Si de tip film subtire de celule solare sunt de obicei găsite în calculatoare. A Si de tip film subtire este fabricat în 6 pași. Prima substratul de sticlă este acoperită cu un TCO (transparente conductoare de oxid) strat ca fața de contact, urmată de P1 trasare cu laser. Apoi un strat de ... Si este depus urmat de P2 trasare cu laser. Apoi un metal strat conductiv este plasat ca în contact cu relativă P3 trasare cu laser.

Structura

2, Avantajele Produsului

A)performanțe Superioare în săptămâna condiții de lumină

B)mai mic coeficient de temperatură, o performanță mai bună în situație de temperatură ridicată

C)10%-15% mai mare anual real de generare de energie pe nominală watt de putere.

3, caracteristică Tehnică

A)Folosind linie dreaptă interne integrative structura poate simplifica ambarcațiuni.

B)siliciu amorf depunerea uniformizarea tehnologiei îmbunătățește uniformitatea siliciu amorf film.

C)Utilizarea de construcție compozite TCO conductoare film, crește lumina vizibilă transmisibilitatea de undă scurtă trupa.

D)Utilizarea ingredient special alocate proporția de siliciu amorf film spori baterie electrică de performanță.

F)Utilizarea special transparent conductive film de proiectare, a împiedicat și a evita scurt-circuit și de scurgere.

4, Cererea

Aplicat la calculator, tv LCD electronic portabil de jucarie, încărcător și alte redus de energie produse electronice, cum ar fi ceas electronic, portabil radiogramă, tv LCD portabile de jocuri, incarcator, portabile, aparate de radio, etc.

Caracteristică:

1. Siliciu amorf celula solară este un dispozitiv semiconductor care vorbeste direct energia solară în energie electrică.

2. Comparativ cu siliciu și siliciu policristalin celule solare amorfe celule solare de siliciu, cu ajutorul tehnologiei sale avansate și caracteristici, aceasta duce la un cost mai scăzut și avantajele producției de masă. Cu acest avantaj a fost la nivel de industrie aplicate.

3. Siliciu amorf celule solare este nou high-tech de energie, materiale noi și noul dispozitiv.

4. Său de aplicație se referă la agricultură, industrie de rețea, silvicultura, apă conservancy, pescuit, transport, vreme, cutremure, minerit, industria petrolului, telecomunicații, facilități publice de bunuri, infrastructură, apărare, educație, și instrumentație industrii.

5. Din cauza lipsei și tensiunea în creștere la nivel internațional în prețul energiei, energia solară devine un nou mediu prietenos de energie. Guvernele de peste tot în lume aruncat, de asemenea, mai mult și mai mult accent pe această tendință și de a încuraja dezvoltarea și aplicarea de această nouă energie.

6. QFSolar companiei siliciu amorf celule solare, cu performanță stabilă/preț rezonabil și de bună servicii post-vânzare, servicii dedicate pentru clienții interne și externe

Detalii Produs

Caracteristică tehnică

În funcție de cerința de clienții și situația detaliată, cum ar fi parametrii de încărcare de rezistența de sarcină, tensiunea de lucru, curent, putem proiecta și de a determina zona a bateriei și numărul de unități de conexiune serie.

A) Amorfe de Sticla Panou Solar poate absorbi diverse surse de lumină ca lumina difuză, reflectată lumina și lumina directă, etc. ei bine.

B) Amorfe de Sticla Panou Solar poate asigurați-vă că fotoelectric de conversie are o lungă perioadă de timp, deoarece acestea au o gamă largă a cererii pentru lumina soarelui unghiul pe panoul solar. Chiar și în zile consecutive de ploaie, în aer liber O-Si celule solare poate de ieșire de valută stabil.

C) Amorfe de Sticla Panou Solar nu au semiconductoare efect, și nu va reduce generarea de energie eficienta atunci cand celulele solare au fost în lumina soarelui pentru o lungă perioadă de timp. Comparativ cu siliciu cristalin, O-Si are utilizare mai mare raport și sunt mai potrivite pentru diverse domenii, inclusiv în regiunile tropicale

Cerere

Amorfe de Sticla Panou Solar sunt utilizate pe scară largă în domeniul de lumini solare, solar încărcătoare și în aer liber electrice portabile, cum ar fi masina de lămpi, lămpi de grădină, peisaj lămpi, lumini de trafic, etc.

Fabrica

Condiție de încercare

Standard condiție de testare: (AM1.5, 1000 W/ m2, 25 oC)

Condiții de lucru

În general, prin metoda de sudare cu sârmă, este ușor de a lega aparate electrice cu celule solare.

Materii prime ( Electric transparent TCO sticlă )

Procesul De Fabricație

Parametru de testare

Ambalare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)
Condiție De Încercare pe test fără sarcină, >=100Thousand LUX, AM1.5, Temperatura 25C
materii prime Electric transparent TCO sticlă
Tensiune 4.5V
Locul de Origine China(continentală),Fujian
Material siliciu amorf
Modul De Operare Temperatura -40C la +85C
curent 45uA
Tip Panou Solar
Numere de celule solare 12pcs
Numărul De Model MSC-7575
Nume De Brand MARTE ROCK
Metoda de încapsulare Electric transparent TCO sticlă +EVA +Electric transparent TCO sticlă
Cerere 0-4V baterie, tastatura, comutator senzor,calculator și așa mai departe

Produse similare