Mb star c4 cf-19 laptop toughbook cf19 cele mai noi software-ul cu hdd-ul pentru mașini și camioane instrument de diagnosticare gata de utilizare

2 422.32lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Lista de pachete: 1. 1 buc x Multiplexor 2. 1 buc x OBDII 16PIN Cablu 3. 1 buc x 38PIN Cablu 4. 1 buc x 14PIN Cablu 5. 1 buc x 4PIN Cablu 6. 1 buc x Cablu Lan 7. 1 buc x software-ul de la hdd 8. 1 buc x cf-19 laptop (2g) utilizat vă Rugăm să rețineți, vă rog!!!

1. vă rugăm să nu introduceți bateria pentru c4, acesta va fi alimentat atunci când este conectat la masina

2. acceptă wi-fi și lan, acesta va fi testat înainte de expediere

MB Star C4 Funcția de Diagnostic:

1. 1989~până acum Masina, Autobuz, Camion, Sprint, Inteligent; (suport:W204,W212,W207) 2. Tot sistemul electric de Diagnostic; (nu includ flash cod); 3. Citirea și ștergerea probleme cod; citirea datelor în timp real de senzor și acționare; testarea componentelor de mașini; de codificare și de programare.

MB Star C4 Diagnosticul Caracter:

1. Realizeaza toate functiile oficiale fabrica compact 3. 2. C4 Multiplexor poate conecta la fabrica de calculatoare și pentru laptop. 3. Completați datele de întreținere. Aceasta ar putea oferi complet de dezasamblare și asamblare diagrama de circuit, principiul de funcționare și elementele loc oricând este necesar. Acesta este cel mai bun asistent pentru întreținere. Descrierea produsului MB Star C4(Compact 4-StarDiagnosis Tester)

MB STAR C4 este professionaldiagnostic echipamente pentru mașini de fabricat, este înlocuirea ofHHT. Compact 4 opereaza pe baza sistemului Windows7.

cf-19 touch screen laptop 2g folosit

hdd

Vă rugăm să rețineți: dacă țara dvs. din Rusia,Brazilia,Argentina și Ucraina ,vă Rugăm să alegeți EMS.

Transport

1-2 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii după ce a primit plata.

Timpul de expediere este de aproximativ 2 până la 5 zile prin UPS, DHL si EMS,de 15-30 zile prin HK POST de AER la nivel Mondial. Pista Nu va dat la client după ce bunurile este de a trimite. Dacă aveți orice cerere pentru declarația de valoare sau descriere, vă rugăm să ne informați.

Noi nu va purta responsabilitatea pentru eșua livrare pentru că receptorul nu este la adresa, și apoi nu a putut semna factura de transport maritim

Notă: sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Politica De Retur:

Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția .vă rugăm să ne contactați rapid, am putea face schimb cu tine,dar cumpărători este responsabil pentru returnarea transportul cost în termen de 10 zile

Dacă aveți orice element proplem, doar ne e-mail rapid, vom face noastre cele mai bune pentru slove în 24 de ore, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul rău înainte de a ne contacta, nu este cel mai bun mod de a slove proplem. vă mulțumesc!

Dacă doriți mai multe elemente ne pot da un discout,vă mulțumesc!

Preț de listă include valoarea bunurilor, costurile de ambalare, și taxele de export, Aceasta nu include internațional de import.

Garantie : un an

pachetul va fi trimis prin cel mai rapid și mai ieftin DHL.

Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis.

Vom folosi bule de aer pentru a încheia elemente cu atenție.

Despre probleme vamale și Fiscale :

1. avem profesionist companie de transport maritim și nu există nici o nici nu a reușit vamale înainte de experiență. (Avem metode speciale pentru a trimite împreună aceste autocolante pentru a evita probleme vamale)

2. Întotdeauna ne declarăm de mai jos USD$100 pentru a salva de impozitare. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți cereri speciale pentru valoarea declarată.

Recunoscător pentru feedback-ul dumneavoastră pozitiv

Sfaturi Foarte Importante:

Avem multă experiență în obiceiurile de compensare,

te rog, spune-ne ce este mai bun pret pentru tine pentru valoarea declarată a pachetului,astfel încât să puteți glasul să plătească impozit mare.

în măsura în care știm , FRANȚA și TURCIA au stricte privind politica de import .deci, în cazul în care pachetul este de gând pentru cei țară,trebuie să destul de familiarizat cu politica și spune-ne care este cel mai bun.

dacă sunteți din Brazilia ,trebuie să furnizeze NUMARUL CPF(codul FISCAL) pentru noi.

dacă nu puteți obține pachetul datorită politicii în țara dumneavoastră,noi nu va purta pierdut . sper că puteți înțelege.

Contactați-Ne:

Biroul nostru de ore sunt :

24 oră 7 zile de servicii on-line

Și dacă nimeni nu răspunde on-line în timp, uneori,nu vă faceți griji.lăsați-ne un mesaj sau scrie dorințele dumneavoastră,vă vom contacta cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 6.5kg (14.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 25cm x 25cm (7.87in x 9.84in x 9.84in)
Laptop cf19 folosit
Tip De Element Diagnosticare auto Cabluri și Conectori
Tensiune 12V 24V
Lățime Produs 25inch
HDD 250GB
putere 5W
Caracteristici Speciale lan
Electronice Da
Articol Greutate 7.5kg
Extern De Certificare De Testare CE
RAM 2g
culoare Gri
Versiune Hardware cele mai noi
Tip De Material Plastic
Versiune Software cele mai noi
Garanție 2 ani
suport tehnic teamviewer9
Limba Engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană, Rusă, Germană, Denish, Poloneză, Finlandeză, Olandeză, Cehă, Portugheză, Japoneză, Suedeză, Slovenia, Thailandeză, Turcă, Greacă, Coreea De
Nume De Brand RCOBD
Înălțime Element 25inch
Element De Lungime 25inch
Numele Modelului mb star c4

Produse similare