O singură bucată costume de baie floral costum de înot pentru copii fata de copil fata costume de baie moda copii costume de baie cu capac de înot

92.77lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Înot Siguranta scutecele pentru Înot nu mai sunt doar o chestiune de prevenire jenant accidente - ei au devenit, de asemenea, o importantă problemă de sănătate publică. Fără un scutec înot, este mai ușor pentru accidente de a intra în apă, care poate duce la boli grave, mai ales pentru cei mici și cei cu sistemul imunitar compromis. Înot Scutec este special conceput cu separeu-montaj picioare și talie și trei straturi de protecție pentru a ajuta la mentinerea accidente din apă și să păstreze copiii în condiții de siguranță. M(2T-3T) potrivite pentru copilul înălțime: 95-110 cm Greutate: 12.5-17.5 kg L(4T-5T)potrivite pentru copilul înălțime: 105-120 cm Greutate: 15-20kg XL(6-7M) potrivite pentru copilul înălțime: 115-130cm Greutate: 17.5-22.5 kg

Plata:

Moneybookers sau escrow

Card De Credit

Dacă există ceva ce ne poate ajuta sau oferi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Transport:

1. Postul va fi livrat în termen de 24 de ore după plata integrală este primit. Statele UNITE ale americii CUMPĂRĂTOR ȘI RUSIA CUMPĂRĂTOR TRANSPORT VOR FI EXPEDIATE PRIN ePacket , 7-14 ZILE pentru a AJUNGE LA TINE.

2. Am să livreze în întreaga lume, cu rată fixă de livrare prin e-mail de Aer accroding la locația dumneavoastră (China Post\\Singapore Post\\Hongkong Post\\ Olanda Post etc). această ordine internațională poate dura mai mult pentru a ajunge, în mod Normal, shippment, la nivel mondial, este folosit pentru a lua de la 8 la 25 de zile lucrătoare, exclude Sat & Soare.

3. Putem oferi, de asemenea, poșta expres de către EMS(5-8 zile) sau UP(4-5 zile). Costul este mai mare decât standard poștale, aproximativ 20 de dolari sau mai mare. Dacă doriți post de către EMS sau UP-uri, vă rugăm să ne contactați.

Politica De Retur:

1 Noi suntem responsabili pentru produs daune înainte de primirea. Vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la primire, și să ia fotografii pe elementul deteriorat, vom face rambursare pe elementul deteriorat.

2 Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la primire și să ne spui de ce.

3 atâta timp Cât elementul este în continuare în stare de brand nou, vom fi bucuroși pentru a returna banii, sau puteți cere pentru elementul de schimb.

4 Vom avea nevoie de a primi și de a inspecta se întoarcă înainte de o restituire sau de schimb va fi dat. Taxa de returnare vor fi plătite de către Cumpărător. Nu vom rambursa taxele de transport.

5 elemente care au fost achiziționate cu transport gratuit, va vom deduce costurile de transport maritim noastre din suma de rambursare.

6 Pentru a accelera procesul de rambursare, vă rugăm să includeți licitație număr articol sau ID-ul de utilizator cu întoarcerea ta.

Feedback-ul:

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră. Apreciem feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi negative și feedback-ul neutru. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Gen Fete Pentru Copii
Tip De Element Unul Bucăți
Nume De Brand puenamer
Model Tip Florale
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material Spandex,Bumbac
Numele Departamentului Copilul

Produse similare