Preț redus de vânzare OEM 700C full carbon disc roți față rutier biciclete fixed gear unice de viteză biciclete roata spate tubular/clamă

2 273.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Fierbinte de vânzare:

Vă rugăm să ne anunțați care țese, finisaj,care decalcomanii, ce casete corpului și viteza ai vrea ca, atunci când plasați comanda.

PS: Daca nu ai nici un mesaj,vom organiza: UD matt,și fără anunțuri,shima 11 viteza(pentru drum),și hub-uri,frigarui sunt toate negre (au de aprovizionare cu 9,10 viteza hub spacer pentru comanda dumneavoastră!

Caietul de sarcini

700C carbon rutier/unelte de pescuit fixe disc roata 23mm latime clincher/tubulare sau osiei montate

Model: Disc roata decisiv finisaj lucios pentru Drum de biciclete de triatlon

Material: Plin Fibra De Carbon Toray T700

Dimensiune: 700C Aspectul 3K 12K UD

Finisare: Mat sau Lucios

Lățimea jantei: 23mm

Frână Linie Latime : 14mm

Rim tip: Clincher

Roata Diametru: 110psi

Planeitate: mai puțin de 0,2 mm

Rotunjimea: mai puțin de 0,5 mm

Greutate:Clamă: Fata 1380g+/-50g si Spate 1450g+/-50g,și tubulare: Fata 1300g+/-50g si Spate 1350g+/-50g

(pentru pista de biciclete/echipament fix roți poate mai greu 50g-150g/Buc)

Greutate maxima: 200 kg*2 (față și spate)

Hub: Personalizate Novatec/Powerway ceramice hub-uri

A se potrivi cadru: Pentru road bike

Garantie: 12 luni

Control de calitate: standard EN

Picture show

Note de utilizare

Max limita de greutate: 120 kg

Max presiune în pneuri: 135psi

Pachet

Cutie folosim pentru pachetul este special conceput cu puternice în interiorul structurii. S-ar putea proteja bunurile de violent a aruncat și presiune în timpul transportului. Acesta poate avea unele daune la cutie timpul de livrare, dar va primi completă și roți de brand nou în cele din urmă.

Despre noi:

Xiamen Boostbicycle material compozit Co.,Ltd este o întreprindere de înaltă tehnologie specializata in cercetarea si dezvoltarea părți de biciclete de carbon. Ceea ce avem:

Cu experiență, echipa noastră de R&D personalul și managerii au lucrat în brand international fabrica Oem pentru mai mult de 10 ani.

Echipamente sofisticate: fibra de carbon tesatura masina de debitat, temperatură ridicată de turnare mașină, mașină de testare și alte mașini precise importate din Japonia.

Exquesite măiestrie: toate produsele sunt hand-made de experienta noastra de muncitori.

Principalele produse:

Jante din fibra de Carbon, fibra de carbon cadre de biciclete, biciclete de carbon furci de biciclete de carbon jante de aluminiu, scaun bicicleta de carbon posturi și alte fibra de carbon părți de biciclete.

Produse caracteristici:

Jante/roti:

1.Mare TG și de înaltă rezistente la căldură bazalt suprafața de frânare a îmbunătăți disipare a căldurii, reduce în mod eficient impactul în căldură cauzate de frânare pentru a oferi fiabilitate și putere de oprire.

2. Umplut cu legătură 3D, care va face janta stabil, sigur și durabil.

3.Fabricat cu noua tehnologie, jante' procesul de fabricație sunt fără EPS bule, acest lucru înseamnă jantele sunt turnate cu un airbag care are forma interioara a jantei. Spre deosebire de tehnologia tradițională, nu avem nevoie să taie un capac pentru a scoate bulele de aer. Deci janta este complet, mai puternic si mai rigida.

4.250 Gpa modulul bandă de armare din fibra de carbon oferă un plus de rigiditate a vorbit găuri.

F. A. Q(Frecvent răspuns și întrebare)

De ce să folosiți bazalt suprafață de frânare?

Bazalt suprafața de frânare a mai mare TG decât Toray T700 fibra de carbon tesatura, se poate disipa căldura construi-up și oferă în mod constant solid de frânare. Suprafața aspră poate crește frecare pentru a îmbunătăți oprirea performanța de carbon volan. În plus, nu va țipa la frânare datorită suprafața aspră.

Care e cantitatea minima pentru comanda? Dacă există o reducere în vrac?

MOQ de jante și rame 1/bucată, MOQ de osie este de 1/pereche. Puteți obține 3%off atunci când, pentru mai mult de 10 bucati/perechi, 5% off daca comandati mai mult de 20 bucati/perechi. Preț mai favorabil bine ați venit să ne contactați.

Cât despre producții de garantare?

Oferim 1 an garanție de calitate pentru roți/jante, 3 ani pentru rame și 1 an pentru celelalte componente de biciclete de carbon .

După ce plasați o comandă, atunci când va deveni valid și care este timpul de livrare?

Atunci când vă așezați și să plătească comanda cu succes, acesta va deveni valabil imediat. În general, timpul de livrare este de 5-15 zile, acesta va fi ușor diferit în funcție de cantitatea comenzii.

Plata

Vom accepta Ali escrow , dacă doriți să plătiți în alte moduri, vă rugăm să ne contactați pentru instrucțiuni. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați cinci stele și posticve feedback-ul la noi, asta e o mare încurajare pentru noi. Dacă există orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ, vom face tot posibilul să-l rezolve.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 84cm x 19cm x 69cm (33.07in x 7.48in x 27.17in)
Greutate Pachet 4.0kg (8.82lb.)
culoare Față de drum tubulare, Drum spate tubular, față de Cale tubulară, Piesa din spate tubular, 1 pereche drum tubulare, 1 pereche piesa tubulară, față de Drum decisiv, Drum spate decisiv, față de Cale decisiv, Piesa din spate decisiv, 1 pereche rutiere clincher, 1 piesa set decisiv
Finisare mat sau lucios
Aplicabile Biciclete Drum/Cale
Numărul De Model 700c disc roți
A Vorbit Gaura disc roata
țese UD/3K
Dimensiune 700c
Nume De Brand PEENGIN
Roata Material de carbon
Sistem De Frânare V Brake
Rim tip Clincher/Tubulare

Produse similare