Wireless WIFI Inversă Parcare camera auto cu Orice dispozitiv Android Android mobilephone MIJLOCUL wireless inversarea Wifi kit de telefon

141.10lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


bine ati venit la Zâmbetul nostru magazin Important insturction lista A. Instala CarRMoniter la dispozitivul Android, și reporniți dispozitivul. B. Deschide CarRMoniter, alegeți calitatea imaginii: normale si HD C. Porniți pe WIFI Android, căutare GLW-CAR-R semnal și conectați-l, a pus în password Descriere A. Noua transmisie și nouă combinație de afișare, foarte inteligent inversă. B. Orice dispozitiv Android cu wi-fi poate fi folosit. C. Liber de cabluri, wireless mers înapoi, ușor de instalat, salva costul de instalare. D .De înaltă calitate fără fir camera auto cu carcasa din aluminiu, de înaltă definiție CMOS, cu unghi larg de vizibilitate, nivel rezistent la apa: IP66, pentru interior și în aer liber toată ziua de lucru. Detalii Notificare

1 nu se Poate baza numai pe inversarea vedere din spate a sistemului, dar numai poate fi privită ca o alarma de mers în marșarier.

2 WIFI trebuie să fie pornit, apoi inversarea imaginii poate fi de lucru pe.

3 atunci Când sunt puse la R viteze transmisie automată, dispozitivul Android va afișa la vedere din spate automat.

4 tip de Soclu trebuie ajustat la nivel de imagine pozitivă de bine înainte de a fixat camera ferm, Patru găuri de la cutie, a legat-o cu cravate sau funie.

5. Evitând contactul cu antena de metal, atunci când instalați aparatul de fotografiat

Multumesc de timpul tau pretios

ȘI

Cumpărături fericit la Domiciliu

DESPRE SHIPPMENT

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

RAMBURSARE SAU DE A REVENI

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII!

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

DESPRE WARRNTY

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

DESPRE FEEDBACK-UL

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.508kg (1.12lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 9cm (7.87in x 3.94in x 3.54in)
Tip De Unitate bucata
Linia Directoare Da
Tipul De Alarmă Vehicul De Rezervă Camere,Partea Din Spate
Lungimea de Cablu Video 2M
Fir sau Wireless Wireless
Tip De Material ABS
Producatorul Auto Acura, Bentley, BMW, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler,
Material Lentile Plastic + Sticla
Asistență De Parcare Tip vedere din spate aparat de fotografiat
Shell Material Plastic
Nume De Brand JMANEYES

Produse similare