GSPSCN rezistent la apa de Înaltă Definiție de Culoare Unghi Larg de Vizualizare de inmatriculare Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat cu 7 Infraroșu Viziune de Noapte cu LED

52.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici:

Folosind importate chip, a imaginii de înaltă definiție de culoare, mai vii.

Mare de 170 grade unghi raza vizuală, mai sigur de parcare.

Construit-în sens invers orientarea, distanța obstacol este clar dintr-o privire.

Fotografice digitale cip de procesare, viziune de noapte, efectul este evident.

Multi-strat rezistent la apa de design, într-adevăr de înaltă presiune de spălare și înmuiere rezistent la apa.

Instalat pe partea din spate a mânerului și lampa plăcuței de înmatriculare.

Conectați cablul video de la monitor auto, conectați cablul de alimentare la auto coada de lampa alimentare. Atunci când mers înapoi, marșarier sistem automat de monitorizare a început să lucreze, puteți vedea în mod clar starea în spatele mașinii.

Caietul de sarcini:

Tip Camera Retrovizoare Material Plastic Cantitate 1buc Element de Culoare așa Cum se arată Senzor de Imagine Color 1/3" De Senzorul CCD Sistem TV NTSC/PAL Rezolutie 768(H)×494(V) Pixeli Rezolutie Orizontala 480TVL Infraroșu Cantitate 7 Lentile cu Unghi De 170°, rezistent la apa IP67 balansul de Alb Automat Da Automate de Compensare Iluminare din spate Da Raportul S/N ≥48dB de Operare Alimentare DC 12V ± 20% Temperatura de Operare -20°C~ 75°C, RH95% Max Temperatura de Stocare: -30°C ~ 75°C, RH95% Max Video Lungime Cablu 6m / 19.7 ft Putere Lungime Cablu 1.2 m / 3.9 ft Dimensiune 25*4.3*3.1 cm / 9.8*1.7*1.2" Net Greutate 0.15 kg / 5.3 oz

Instalare:

1. Monta camera la partea din spate a masinii (de pe plăcuța de înmatriculare din spate fereastră sau alt loc potrivit).

2. Conectați cablul de alimentare al camerei la marșarier lumini - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ.

3. Conectați cablul video de la camera la prelungitor.

4. Conectezi cablul de la monitor auto.

5. Veți vedea imagini atunci când mașina este în schimbare invers.

Pachet:

1*Masina Din Spate Vedere Aparat De Fotografiat

1*6M Cablu Video

1*1,2 M Cablu De Alimentare

1*Manual De Utilizare

Despre noi : 1.Suntem noi vânzător de pe Vilatudor.ro,dar suntem cinstiți și responsabili. Putem furniza cele mai bune servicii pentru fiecare prieten. 2.Noi oferim produse de Înaltă calitate, rapid și convenabil de transport de marfă, servicii postvânzare perfectă, orice problema ne puteti contacta. 3.Ca efecte de iluminat, obiecte poate un pic diferit pentru poze, pls amabilitate înțeleg.Tks. 4.Produsele noastre sunt direct venit de la fabrica din China. Toate au cooperat fabrica va fi examinat & verificată.Toate produsele vor fi verificate cu atenție înainte de a trimite. Sperăm să avem o bună și o colaborare de lunga durata cu tine, dacă doriți să comandați o cantitate mare, va rugam sa trimiteti e-mail la noi, va oferim cel mai bun pret,cantitate,termen de livrare. 5.Există atât de multe diferite produse din magazinul nostru, pentru a alege ceea ce vă place ,și pls menționat că "preț Diferit,Diferite de calitate". Va vom trimite Mic Cadou atunci când ordinul este mai mult de $100. Transport maritim: 1.Dacă pentru amout mai mult de 5 $va expediate în termen de 7 zile cu urmărirea nr.,urmărirea nr. poate ajuta să Urmăriți starea comenzilor. 2.Transport gratuit comanda va fi livrata prin China Post Air Mail(aproximativ 15-50days). 3.Dacă pentru amout mai mult de 200 de dolari, va vom trimite prin DHL,EMS,UPS sau un alt de alegerea ta pentru transport gratuit, care va sosi în termen de 7-12 zile lucratoare. Politica De Returnare: 1. Dacă elementul este defect, vă puteți întoarce pentru restituire sau de schimb în termen de 7 zile de la primirea. 2. Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru costul de transport maritim pe elemente returnate. Feedback: 1.Va rugam sa ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă vă mulțumindu-se cu produsele noastre, iar noi vom face același lucru pentru tine. 2.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Tks pentru sprijinul acordat!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand GSPSCN
Material Lentile Plastic + Sticla
Tip De Material ABS
Lentilă unghi 170degree
Rezistent La Apa Clasa IP67
Lungimea de Cablu Video 6M
Linia Directoare Da
Tipul De Alarmă Partea Din Spate
Shell Material Plastic
Fir sau Wireless Sârmă
Sistem TV NTSC/PAL

Produse similare