Noul înaltă calitate chenille tesatura jacquard tesatura perdea ecrane mai gros perdele sufragerie, dormitor, balcon

169.16lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Sfat: Perdea: lățime de 2,6 metri, va fi mare, cumpara larg. Culoarea vedea imaginea. Poza facuta in lumina naturala, culoarea în natură prevalează. Pret 1.Dacă alegeți cortina , atunci prețul include o singură bucată de perdea. 2.Dacă alegeți tul, atunci prețul include o singură bucată de pură cortina.

3.Prețul este pentru o singură bucată de dimensiunea 1m(latime)*2,6 m(înălțime) , Pls pentru lățimea cortinei, Înălțimea poate fi tăiat pentru tine gratuit

4.Lățimea cortinei ar trebui să fie de două ori lățimea ferestrei.De exemplu, dacă fereastra este de 1,5 metri lățime, ar trebui să dispună de 3 metri latime perdea.

5. Modul de procesare: puteți alege cortina stil, B sau C, D,E, pls contactati-ma inainte de a comanda,altfel va vom trimite o bucata de perdea sau tul, fără prelucrare. Stimate cumpărător: Dacă aveți nevoie de o dimensiune diferită, vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să te cunosc! Puteți, de asemenea, spune-ne dimensiunea ferestrei, ne poate ajuta să vă asigurați valuri, aveți nevoie pentru a dimensiune cortina! Aceasta este cea de promovare a proiectului, asa ca va oferim cel mai mic pret, multumesc! Tesatura perdea detaliu

Cum să cumpere perdele Prima: Măsura dimensiunea ferestrei

Al doilea: Alege cortina de prelucrare stil, așa cum se arată mai jos:

În al treilea rând, numărul de cortina de material: (1): Opțiunea a,B, C,D, E, încrețită perdele, draperii tesatura lățime trebuie să cumpere de două ori lățimea ferestrei, de exemplu: fereastra widthA= de un metru, doi metri de tesatura perdea de cumpărare. Despre dimensiune, vă rugăm să contactați serviciul clienți nu este clar, sper să-ți dea ajutor, și sper că putem oferi sfaturi valoroase, vă mulțumesc Cortina de prelucrare:Perdele gratuit de procesare, procesate în ce stil, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru mine, vă mulțumesc.

Cumpărătorii trebuie să-citit pentru Prima dată: perdele de culoare

Perdea de textile, nu numărul de perdele, draperii și perdele de culoare imagine de culoare, cu o ușoară diferență de culoare, acest lucru nu este calitatea de perdele, de culoare individuale exigenți cumpărători, vă rugăm să fiți atenți atunci când vă cumpărați!. II: Cortina Dimensiuni, defecte Perdele sunt mână-adaptate, diferența dintre mărimea de 1 cm 2 cm, ceea ce este normal, vă rog, cumpărătorii știu. Am trimis prin mai multe procese la mărfurile sunt selectate cu atenție și verificate în greutate, încercați pentru a se asigura perfect dacă există cumpărători vă faceți griji cu privire la această problemă, sau nu pot tolera nici cea mai mică defect, prudență, ordine

Plata

Vom accepta metode de plată oferite de Vilatudor.ro Escrow.

Acum, Escrow susține modalități de plată: card de Credit. T/T transfer Bancar...

Serviciul de Escrow pe Vilatudor.ro este alimentat de Alipay.com, un lider terțe părți platforma de plata online de la Alibaba Group. Escrow vă permite să plătiți în siguranță, on-line, fără a expune detaliile cardului de credit. Puteți urmări, de asemenea, de livrare a comenzii, iar plata este eliberat numai de către furnizor după ce confirmați că ați primit comanda. Escrow este rapid, sigur și ușor de utilizat!

Pentru Cumparatori

- Plata va fi eliberat numai de către furnizor după ce confirmați că ați primit comanda.

- Livrare cale folosind un număr unic de urmărire de transport maritim pe site-ul companiei.

Transport

Elementul va fi aranjat de transport maritim pentru tine în termen de 3-7 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată.

Vă recomandăm livrare de bunuri

par avion (dacă produsele în greutate mai puțin than2KG),

sau EMS(în cazul produselor cu greutate mai mult de 2 KG)

Pentru că par avion și EMS este mai ieftin decât DHL,FEDEX,UPS ,FEDEX ...

Poșta aeriană nevoie 7day-18days la livrare. Dacă sunteți grăbit pentru a obține produse,puteți alege alții.de obicei alte nevoie doar de 3-7 zile .

Satisfacție Garantată

Ne propunem să vă rugăm să clienților.

Dacă pentru un motiv oarecare primiți oricare dintre produsele noastre deteriorat de la transport sau alte defect,ne-ar fi fericit să-l înlocuiască la nici o taxă. Clientul trebuie să plătească înapoi costul de transport maritim.

Vă rugăm să ne contactați imediat și ne-ar fi FERICIT să vă ajute în orice fel.

Ne-ar aprecia să ne contactați cu privire la orice probleme înainte de a pleca ne-FEED-BACK, dacă nu sunteți mulțumit cu oricare dintre produsele noastre.

Când sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă mulțumim pentru a da feedback-ul pozitiv și de cinci stele, rata , și nu va lăsa prea, vă mulțumesc !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Metru
Greutate Pachet 0.9kg (1.98lb.)
Dimensiunea Pachetului 23cm x 13cm x 13cm (9.06in x 5.12in x 5.12in)
Tip De Instalare Built-in
Technics Țesute
Numărul De Model buluoge
Tip General Încreți
Prelucrarea Accesorii Cost Inclus
Deschiderea și Închiderea Metoda La stânga și la Dreapta Biparting Deschide
culoare cortina, sifon
Format Scara Centura
Model Fire Vopsite
Aplicabile Tip Fereastră Fereastră Franceză
Material Poliester / Bumbac
Model Tip Cu dungi
Locație fereastra
Stil Stil European și American
Utilizarea Acasă
Prelucrare Cârlig, Garnitura De Sus
Dimensiune 1 Pieces W300xH260cm, 1 Pieces W200xH260cm, 1 Pieces W100xH260cm, 1 Pieces W150xH260cm, 1 Pieces W250xH260cm
Funcția Translucidus (Umbrire Rata De 1%-40%)
Nume De Brand Doamna Xu

Produse similare