Homefong 10 inch HD interfon Video, Sistem de Usa cu Camera video Cablu Video 1200TVL 2V1 Acasă Apartament de Intrare Kit

858.75lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Notificare

1: Ne-ar putea garanta că videoclipul nostru ușa telefon sistem ar putea fi compatibil cu propriul sistem video interfon si sistem de control acces.Dacă aveți nevoie să conectați un alt sistem ,vă rugăm să ne contactați pentru suport tehnic inainte de a cumpara.

2: Încercați să dezasamblați produsul se poate deteriora și va anula garanția. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care produsele defecte,va trebui să-și asume responsabilitatea, fără autorizație de la noi.

Ecran Mare,De Înaltă Performanță

Luxul monitor interior este cu 10.1 inch ecran mare,cu 1204x600 rezoluție.Că-ți arăt o poză cu imaginea bogată și contrast puternic.Ecranul mare monitor vă oferim clar o experiență de vizionare.

Este potrivită în special pentru vila,apartament mare,hotel și compania

1200TVL,Clară și mai clare vedere

În aer liber, usa camerei este 1200TVL cu senzor CMOS.Este mult mai clar decât 600TVL usa camerei,care aduce excelenta experiență vizuală.

Zi/Noapte viziune

Camera de exterior are 3 buc 850 de nanometri LED-uri IR si senzor IR,IR senzor se va aprinde și led-uri IR automat atunci când lumina la un nivel scăzut.Acesta vă permite să vedeți în mod clar chiar și pe timp de noapte.

Compatibil cu sistem Electronic de Blocare

Sistemul este compatibil cu blocare electronică.Apăsând butonul de deblocare de pe monitor interior,nu există nici o nevoie pentru a merge la ușa pentru a deschide ușa pentru vizitatori.

Video/Imagine Înregistrare,Card SD Sprijinit(Nu sunt incluse)

Când cineva sună la ușă,la mnonitor va înregistra imagine/video în mod automat.Cazul în care cardul SD nu este aplicată,se va înregistra imaginea.Built-in memorie-ar putea salva de 80 de poze.Atunci când Cardul SD este aplicat,modul de înregistrare video poate fi setat

Dual-mod Interfon,transfer apel, printre monitoare

Elementul este handsfree,disponibil pentru dual-mod de comunicare.Acesta susține comunicarea între monitor interior și în aer liber cameră.sprijini, de asemenea, comunicarea între monitor și monitor.

Rezistent la apa IP65

Indiferent că este zi cu soare sau o zi ploioasă.Se poate lucra fără probleme în interior și în aer liber

Oferi Produse personalizate.YSECU-ar dori să fie prietenul tău

Rus butonul de pe panoul monitor interior este personalizabil,interfata mai prietenoasa.

Avem 2 tipuri butonul de panouri:

1 tip: engleză butonul panouri

Al 2-lea tip: Rusia butonul panouri

Va vom trimite 1 tip implicită, vă Rugăm să ne lăsați o notă în ordine dacă este nevoie de al 2-lea tip. Produsul Show Video Color Ușa De Fotografiat Telefon Interfon

Repere - Monitor

Atingeți Butoane-Senzor : senzor Tactil buton cu albastru si rosu din spate-lumina LED-uri face monitorul mor la modă frumos.

Varietate de Interfețe : Suport 2 piscine în aer liber cameră video soneria telefonului, 2 secuity camere,sclav monitor interior etc,

Materiale metalice : Slim design, Evidențiați calitatea nobilă.

Repere - Usa

IR Viziune de Noapte Camera : Avansat infraroșu asistată de iluminat caracteristică, vă permite pentru a identifica vizitatorii, chiar și pe timp de noapte.

IP65 Apă-dovada : Oricare ar fi piscină interioară și în aer liber, zi cu soare, zi ploioasă, zi noros,ceață,zăpadă,Se poate lucra stabil. Specificatii produs - Sonerie Culoare Ușă Video Phone interfon camera Model de sistem DP203 Serie de fotografiat senzor 1/3" CMOS , 1200TV-Line Lentila 3.7 mm Lentilă Viziune de Noapte IR lumina Electronic de blocare a sprijini Consumul de Energie 200mA Max. Material din aliaj de aluminiu panou cu strat de plastic Impermeabil IP65 Funcționare Temp. -40°c +60°c Instalare montare pe Suprafață

Specificatii produs - DM101 Serie Video Color Ușa de fotografiat Telefon interfon Monitor 10.1" wide color TFT HD LED ,16:9 Rezoluție Ecran 1024*600 Memorie Built-in memorie poate salva 80 de poze, sprijin extern max. 32GB SD card Interfon modul Hands-free dual-mod de comunicare Întârziere timp de asteptare 120s Tastatura touch senzor butonul de Alimentare de intrare Externe de alimentare DC12V Consum de Energie Standby:1W; de Lucru:5W Materialul Aliaj de Aluminiu sârmă de desen coajă de Înregistrare imagine:jpeg;video:avi format Funcționare Temp. -10°c +60°c, Default limba engleză, rusă și Chineză(dacă aveți nevoie de alte limbi, pls contactati-ne)

Partea din spate a monitorului cu "Homefong" logo-ul

Descriere produs - DM101 Serie Video Color Ușa de fotografiat Telefon interfon NR. Numele Discription 1 LED 1 LED 2 LED-uri 2 Usi, 1 LED, 3 LED-uri cu 3 Usi cu 2 LED-uri 4 ecran TFT de Vedere al vizitatorilor imaginea afișată pe ecran TFT de 5 butoane de Operare senzor de corpul Uman butoane 6 Microfon Transmite vocea sa în aer liber, camera 7 Difuzor de Sunet din camera în aer liber 8 Setări butonul Menu butonul de setare 9 Creșterea Creșterea Volumului soneriei vilume de interior dispozitiv sau creșterea de volum pentru interior dispozitiv în timpul interfon 10 Scădere Scădere Volum sonerie vilume de interior dispozitiv sau reducerea volumului pentru interior dispozitiv în timpul interfon 11 Instantaneu Pentru a captura un cadru de video stream ca o fotografie încă 12 Înregistrarea Începe înregistrarea manuală sau opri manual înregistrarea 13 slot pentru card SD Pentru modelele cu SD card pentru înregistrare și fotografie DESCRIERE SIMBOL 1 apel Intercom sau apeluri de transfer la o altă unitate interioară 2 Uita-te la ușă și imagini de aparat de fotografiat 3 Eliberați butonul de blocare a ușii 4 buton de Apel 5 Închide butoane 6 1.Butonul este un compozit cheie,utilizatorii pot apăsați butonul,alegeți butonul în sus sau descărcare. 2,În srandby modul,apăsați butonul o dată pentru a accesa rapid meniul. 3,În meniul principal setări,derulați până la butonul de sus sau de descărcare pentru a selecta sub-meniul,În sub-meniul de setări,apăsați butonul pentru a selecta meniul iptions,butonul de derulare în sus sau descărca pentru a ajusta valorile de fiecare opțiune,apoi apăsați butonul pentru a confirma.Atunci când selectați opțiunea

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 40cm x 40cm x 20cm (15.75in x 15.75in x 7.87in)
Greutate Pachet 2.5kg (5.51lb.)
Tip De Unitate bucata
Interfata De Comunicare Cu fir
Numărul De Model DS-M101-2P203T
Camera culoare
Nume De Brand HomeFong
Certificat CE, RoHS, FCC
Dimensiune/Material 10.1 inch, din aliaj de Aluminiu sârmă de desen shell Video Ușa Telefon
Ringbell Suport 12 de tipuri de tonuri de apel
Dimensiune Senzor(Inch) 1/3
putere 12V/1A
Tip Sistem De Interfon
Rezoluție 1024X600 Ușă Monitor LCD
Metodă De Conectare Cu fir
Camera tip Senzor CMOS
Samrt Acasă Interfață No
Rezistent la apa Da
Soneria Da
Kit-Ul De Configurare Doi la Unu Video Interfon
Nivel Rezistent La Apa IP65 Panou de Metal
Zona De Intrare De securitate CCTV aparat de Fotografiat acceptate(Nu sunt incluse)
Ecran Dimensiune Ecran(inch) 10.1
Unghi De Vizualizare (°) 3.7 mm lens
Ușă Video Monitor Înregistrare Video/Imagine
Răspunde De Modul De Hands-free
Volumn Reglabil Zi/Noapte
Camera IP Interface No
Card SD Sprijin de până la 32GB(Nu sunt Incluse)
Control Acces Înregistrare Foto/video,Deblocare,intercom
Tehnologia Analog
Clopot ușă senzor de camera foto HD 1/3 CMOS 1200TVL
Display Tip Ecran culoare
Ușa Telefon, Interfon Modul 2-way Interfon
Instalare Montare Pe Perete

Produse similare