Drăguț 1pair Anpanman Baikinman fată băiat de pluș mașină centura de siguranță capac tetiera Vehiculului restul pacifica gât perna umplute jucărie

44.73lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


produs lista de optiuni

Bine ati venit la magazinul nostru. Dacă nu sunt bun la limba engleză , puteți merge la Magazinul nostru pagina de Start pentru a alege limba iti place , sper sa va placa produsele noastre !

Drăguț 1pair Anpanman Baikinman fată băiat de pluș mașină centura de siguranță capac tetiera Vehiculului restul pacifica gât perna umplute jucărie

Material:plus , bumbac pp

Dimensiuni:perna lungime 26*18cm ; centură de siguranță acoperă 20*6 cm

Greutate: perna 0.6 kg , centura de siguranță acoperă 0,1 kg

Manual de măsurare , poate fi de la 1 la 2 cm în eroare , vă sugerăm să vă spălați bunuri de la prima sau a expunerii la soare după ce ai primit pachetul , spălare de mână , cele mai bune urări !

detalii produs

Despre Plata:

Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

Inainte de plasarea comenzii, va rugam sa ne contactati sau lăsați mesaje de la noi, dacă aveți orice cerere pe articole.

Vă rugăm să verificați informațiile pe care le lasă în articol , Vom livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris-o ,dacă doriți să modificați, vă rugăm să ne anunțați .

Despre Transport:

Comanda dvs. va fi postat în termen de 3 zile .Și noi vă va oferi numărul de urmărire în scopul de link-ul .

Orice taxe vamale sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Va vom trimite pachete de cadouri și scrie preț mai mic pentru a vă ajuta să obțineți un pachet cu gratuit taxa sau impozit mai mic prin vamă .

noi sprijinim transport gratuit prin china post air mail , de obicei, acesta va costa 15~45 de zile la țară. dar când a intrat în sezonul de vânzări, compania China post va are de-a face cu mii de pachet în fiecare zi, și personalizate va consolida supravegherea de fiecare ambalaj, vor fi mulți factori externi cauza întârziere, așa că poate va costa mai mult de 2 luni de la țară. dacă doriți să cumpere un cadou pentru o zi speciala, este bine pentru tine de a cumpăra înainte de 2~3 luni.dacă nu puteți aștepta pentru mult timp , va rugam nu plasati comanda , va multumesc!!!

Noi nu suntem responsabili pentru orice întârziere de ordine după expediate.Dar vom urmări cele mai noi informații pentru comanda dumneavoastră și a vă ajuta tot drumul.

Acest formular poate ca o referință , poti sa te uiti la timp la țară, în general .

Despre Feedback-Ul:

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Vă rugăm să faceți clic de 5 stele în feedback-ul dacă vă place produsele noastre și servicii. noi va oferim preturi competitive si servicii mai bune de tot.

Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe Vilatudor.ro. Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care pentru a merge în neregulă,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi rezultate satisfăcătoare.

Despre Politica De Rambursare:

Dacă ai primi articol dar nu este mulțumit cu el , îl poți returna în termen de 7 zile ,dar clientul trebuie să plătească transportul . Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

Dacă primești produsele cu defect , vă rugăm să contactați-ne în termen de 3 zile, împreună cu fotografii de piese defecte, putem trimite unul nou pentru înlocuire sau returnare a plății . vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a oferi cele mai bune servicii pentru răspuns pentru comenzi .

Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII!

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire de transport maritim, și un motiv specific pentru a reveni.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate Pereche
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Gen Unisex
Tema TV & Film Caracter
Animale Desene animate
Tip De Element Animale
Material De pluș
Caracteristici Umplute & Pluș,Moale
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Forma Geniu
Tip Perna/Perne
Umplere PP Bumbac
Numărul De Model T16091008

Produse similare