DMC Capri albastru de Înaltă Calitate Hotfix cu Strasuri Pentru Haine Rochie de Mireasa Needwork Pietre Pentru Cusut Accesorii

80.50lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume produs : Hotfix cu strasuri

Culoare : albastru Capri

Dimensiune : SS6 SS10 SS16 SS20 SS30

MQQ : 1bag

Transport :CPAM gratuit

Despre Pietre :

Hotfix cu Strasuri, de asemenea, numit ca transferul de Căldură strasuri,pe partea din spate a strasuri are un strat de adeziv,atunci când se atinge la căldură,lipici va fi topit,și apoi pietre poate fi o topim pe suprafața de îmbrăcăminte și așa mai departe.

Despre pietre,au mai multe dimensiuni si culori in magazinul nostru,Dacă există ceva de care aveți nevoie,vă rugăm să ne contactați în orice moment,mulțumesc, vă Doresc un cumpărături fericit!

Cum de a identifica calitate despre remedierea rapidă strasuri :

1, a se vedea Aspectul

În primul rând se uite Fix la Cald Pietre suprafață de tăiere, de tăiere de suprafață, cu atât este mai mare dioptrie, luminozitate mai bună, urmată de vizionarea, de tăiere de suprafață este uniformă, dinți, zgârieturi, bulele sunt considerate defecte. Procesul de foraj la cald exigent, proces complex, randamentul nu este foarte mare, rata de defect de 3% -5% din diamantele ar trebui să fie privită ca un produs bun, și apoi uita-te la dimensiunea de diamant sunt la fel. Diametru de SS6 numărul de 1,9-2,1 mm, SS10 numere de la 2,7-2,9 mm .... Ar trebui să vedeți, de asemenea, grosimea este în concordanță.

2, vezi Înapoi

Pietrele se întoarse să se uite la culoarea de plastic, culoarea este uniforma, nu nuante. Viu colorate uniform, considerat un bun diamant. 3, vezi solid

Remediere rapidă Pietre lipici pe partea din spate de solubilitate mai mare, fermitatea diamante ca posibil. Cea mai bună metodă de a identifica diamantele sunt: fierbinte, după o spălare bună în mașina de spălat, se spală, nu își pot permite pentru a dovedi rezistența, spălați-l scot, lipici dovedi fermitatea, produs bun nu se usuce.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 50cm x 30cm x 50cm (19.69in x 11.81in x 19.69in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand În amonte
Numărul De Model FRB09
Forma Runda
Pietre Tip Liber Strasuri
Technics Hot-Fix
Tip De Produs Strasuri
Utilizarea Genti,Pantofi,Îmbrăcăminte
culoare SS6 500gloss, SS10 250gross, SS16 100gross, SS20 50gross, SS30 25gross
Material Sticla

Produse similare