Castelul de cristal cel Mai bun 5A SS6-SS30 de Cristal de Culoare Remediere rapidă Stras Strălucitoare Haine Piatră de Unghii Rochie de Mireasa Strass Pietre de Sticlă

25.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Castelul de cristal Super 5A SS6-SS30 Flatback Pietre Hot fix Rochie de Mireasa 3D Nail Art Strass Fier Pe Cristal Remediere rapidă Pentru Pantofi 1. Vânzări: Pe De Vânzare! Mare Reducere de Articol: nu va fi un element de pe o reducere de fiecare peorid. USD 6.30-20.25 /sac USD 6.30-36.00 /sac 2. Fiecare Link-ul: Această pagină este doar pentru un singur bunuri ca vom marca în titlu.

Dacă doriți alte bunuri, poti sa te duci la magazinul nostru acasă sau toate bunurile pagină pentru a căuta ceea ce ai nevoie. Cele mai multe culori si dimensiuni pe stoc. Magazin De Acasă :

Informații dimensiune, după cum urmează: Dimensiuni Diametru / MM Ambalare SS6 1.9-2.0 1440PCS = 10GROSS SS10 2.7-2.9 1440PCS = 10GROSS SS16 3.8-4.0

1440PCS = 10GROSS SS20 4.6-4.8

1440PCS = 10GROSS SS30 6.3-6.5 288PCS = 2GROSS

Opțiunea explicație:

Calitate: Foarte Bun Stras Remediere Rapidă. Grad AAAAA. Dar mult mai ieftin decât S Rhinetone Hotifx.

HF înseamnă "remediere rapidă": au lipici flatback. folosesc de obicei pe haine, țesături, genti, pantofi cu căldură instrument, cum ar fi fier sau remediere rapidă aplicator. Se poate folosi pe unghii cu rece lipici, de asemenea,.

Culoare: Pls pentru ca opțiune de culoare, pls rețineți că.

Nota 1: Toate poză făcută de camera normala fara ireal înfrumusețat. Bunuri reale arata stralucitoare decât imagine.

Dacă vrei o culoare care nu este în această imagine, vă rugăm să comandați alte link cu pret diferit

Nostru Garanty:

Dragă prietene, noi suntem sinceri fabrică și să acorde mai multă atenție la produsele noastre de serviciu și de revizuire. Ta sastifaction este atât de prețios pentru noi. Deci garantam ca: ne vom asuma responsabilitatea în orice moment, indiferent de comanda este terminat sau nu. Dacă aveți orice întrebare, bun venit sa ne contactati la orice moment și vom răspunde la tine în curând, după cum vom vedea mesajul tău pentru a rezolva problema ta

Remediere rapidă Stras Culoare Diagramă Informații, faceți clic pe următoarea imagine daca vrei alta culoare

Culoare 1 faceți Clic pe următoarea imagine

Culoare 2 faceți Clic pe următoarea imagine

Culoare 3 faceți Clic pe următoarea imagine

Culoare 4 faceți clic pe următoarea imagine

Prieten drag,

1.noi oferim doar o calitate aici - Raluxy remediere rapidă. O mulțime de clienții noștri vechi, vin înapoi pentru a re-comanda againa și din nou. Care dovedesc calitatea noastră.

2. Magazinul nostru nu au nici ieftine piatră de calitate. Donot compara piatră cu alte e ieftin DMC.

3. O mulțime de furnizori copia informațiile noastre aici. Dar chiar și acestea copia informatin, ei nu pot copia noastre de calitate. Stras profesionale clienții știu asta.

4. Suntem sinceri, profesionale, furnizorul și fabrică. Principalul nostru de afaceri este ridicata. Ne place pentru a stabili de afaceri de lungă relastionship în loc de benifit la vedere. Deci, dacă există orice întrebare, bine ati venit la contact cu noi în primul rând.

5. Ne asum răspunderea în orice moment, cu toate acestea, în scopul de a termina sau nu. Deci pls mereu în contact cu noi. ceea ce este app poate fi mai rapid de răspuns, cu excepția timp de dormit.

6. Transport gratuit este China post, post internațional nu este stabilă. cândva rapid aproximativ 20-30 de zile și uneori mai mult de aproximativ 60-90days.

7. Dacă sunteți urgent, pls alege dhl, fedex, sau ems și să plătească.

8. Pentru dimensiunea și culoarea, fiecare titlu au writnte dimensiunea și culoarea în mod clar. pls verifica cu atenție și nu face greseala pe ceea ce vrei. Imaginea nu poate arăta dimensiunea. pls rețineți că.

9. Mai mult:

Draga mea, vă rugăm să ne dea revizuire bun întotdeauna și nu ne dau 1 stea feedback-ul atât de ușor . Este atât de important pentru noi. Orice întrebare, trebuie doar să contactați cu noi. Dumnezeu vă va binecuvânta pentru toate bunătatea ta.

Dacă nu ești prietenos și întotdeauna rănit vânzător și magazine, pls donot comanda de la magazinul nostru.

Dacă întotdeauna ai da feedback-ul rău la furnizori, vă rugăm să donot comanda de la magazinul nostru

pentru Remediere rapidă pe Tesatura Pentru Flatback Stras DIY

Clasa AAAA Remediere rapidă Stras Informații

Nr. 1: Informații De Produse: Rotund,Spate Plat, Gri, Albastru, Propria Noastră Nouă Tăiere Față De Produsele Informații.

No. 2: Calitate: Calitate AAAAA Top, Calitate de Lux cu Propriile Noastre de Ultimă Tehnologie.

No. 3: Dimensiuni și culori disponibile: Cristal de culoare a ss3,ss4,ss5,ss6,ss8,ss10,ss12,ss16,ss20,ss30,ss34,ss40 cu stoc și poate trimite în 3 zile. Dimensiunea ss6, ss10, ss16, ss20,ss30 are cele mai multe culori in stoc. Alte culori si dimensiuni nevoie de ordine și de a produce

No. 5: Folosit Pe: Bijuterii de Moda, Îmbrăcăminte, Genți, Pălării, Mobilier, Perdele, Pantofi Femeie, Dans poartă, Rochie de Mireasa, Rochie de Seara, etc.

NR.6: Ambalare: pungă Mică de hârtie de sac si sac mare de poli sac. Nota 1 : suntem fabrica și de a produce bunuri și de ambalare, deoarece clienții doresc cu comanda en-gros. Deci vânzarea cu amănuntul pungă de Hârtie de proiectare se va schimba, uneori, în funcție de stoc.

Nr 7 Pret en-Gros: Suntem fabrica si daca se poate comanda 20bags fiecare culoare cu mai multe culori, va putem oferi mult mai ieftin preț engros. Cautam distribuitor. Dacă ești interesant de a vinde noastre de piatră în zona dumneavoastră, bine ati venit la contact cu compania prin e-mail. Putem coopera în continuare. Putem oferi alte stras produse cu comanda în vrac, dacă aveți orice nevoie, bine ati venit la contact cu noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate Geanta
Alte culori în alte link-ul rosu| Siam| Lt Siam| Rose
Numărul De Model ss6 ss10 ss16 ss20 ss30Rhinestones Unghii Hot Fix Cristal
Tip De Produs Strasuri
folosit ca flatback stras de Rece Lipici 3D Nail Arta| Bijuterii| Accesorii Telefon Mobil| Casă și Bucătărie| Meserii
Forma Runda
Folosit cu fier sau remediere rapidă aplicatiile Mireasa Nunta Îmbrăcăminte Rochie De Seara, Genti| Pantofi Femeie| Cothes De Cusut
Culoarea de Pietre Negru| Galben| Aur| Aur| Dk. Verde| Albastru| Albastru Inchis| Violet Lt.
de vânzare Acest Link este pentru culoare, cu același preț
Pietre Tip Stras Remediere Rapidă|Nail Art Glitter| Fier Pe Strass Crystal
Stras Culoare Opțiunea 2 Cerul Albastru-Inchis Albastru Acvamarin| Lt Safir| Lt Ametist Violet
Stil Flatback
Raluxy Calitate Raluxy NR.1 Excelent Similare Calitate| Nu Sw Xilion Rose remediere rapidă
Mateiral Accesorii De Îmbrăcăminte| De Nunta Super Cristal de Sticlă Materialul Stras remediere rapidă| nu DMC
Material Sticla
Utilizarea Îmbrăcăminte,Pantofi,Genti
Pietre De Remediere Rapidă Mici De Ambalare 1440Pcs Pentru ss6 să ss20 Strass; 288pcs pentru ss30 Stras
Dimensiune SS6 1440Pcs, SS10 1440Pcs, SS16 1440Pcs, SS20 1440Pcs, SS30 288Pcs
Technics Hot-Fix
Nume De Brand Castelul De Cristal

Produse similare