În aer liber, 800-2700mhz GSM WCDMA 3G 4G LTE Semnal de Telefon Mobil Antena 10dBi Externe Telefonul Log Periodic Antena Pentru Rapel

33.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


În aer liber, 800-2700mhz GSM WCDMA 3G 4G LTE Semnal de Telefon Mobil Antena 10dBi Externe Telefonul Log Periodic Antena Pentru Rapel

Puncte De Vânzare:

1. în aer liber de semnal de antenă se aplică Extern

2. Potrivit pentru CDMA850 GSM900 DCS1800 PCS1900 WCDMA2100 boostere de semnal

3. Se potrivesc cu N male conector semnal de rapel

4. Frecventa : 800-2700mhz

5. Gain:10dBi

6. Inclus 0.3 metri lungime Cablu

7. Funcționează pe GSM,WCDMA(3g ),CDMA ,DCS,PC-uri și 4G LTE sistem

8. Se potrivesc cu N femeie 2g 3g repetor de semnal

Detalii Poze:

Ambalajele, Inclusiv:

1. Un Jurnal periodic antena Configurare Ușoară în 4 pași simpli!

[ 1 ] Montare Antena Externă în cazul în care aveți cel mai puternic semnal de telefon mobil, de obicei, pe un acoperiș sau în pod.

[ 2 ] a se Conecta antena internă a Amplificatorului de Bază Unitatea și locul unde trebuie îmbunătățit semnal. Antena de interior ar trebui să se conecteze "Interior" end de Amplificator. Acolo ar trebui să fie un minim de 2 metri pe verticală de separare între Unitatea de Bază și Antenă Externă.

[ 3 ] Rula cablu coaxial (10 metri) între Unitatea de Bază și Antenă Externă. Antenă externă ar trebui să se conecteze cu "aer liber" end de repetor.

[ 4 ] a se Conecta la sursa de alimentare a Amplificatorului de Bază Unitatea și ștecherul într-o priză și ați terminat!

__________________________________________________________________________

NOTĂ

1.Începând cu luna Martie,2017, Vilatudor.ro nu permite să livreze boostere de semnal pentru STATELE UNITE ale americii , MAREA BRITANIE , CANADA și AUSTRALIA . În cazul în care cumpărătorii din aceste țări doresc să cumpere boostere de semnal de pe Vilatudor.ro, vă rugăm să ne contactați, vom oferi soluții.

2.Vă rugăm să asigurați-vă că ceea ce bandă de frecvență pot lucra pentru tine, înainte de a cumpăra boostere de semnal. Dacă nu știți care amplificator de semnal poate lucra pentru tine, vă rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra. Dacă ați cumpărat greșit amplificator de semnal, vă vom contacta în termen de 2 zile, vom merge pe de transport maritim greșit amplificator de semnal pentru tine, dacă nu primim răspuns.

3.După ce obține amplificator de semnal, vă rugăm să testați-l la început. Când vă asigurați-vă că se poate lucra, apoi monta amplificator de semnal pe perete. Dacă te întâlnești probleme atunci când instalați amplificator de semnal, vă rugăm să ne contactați. Vom oferi ajutor. Vom verifica foarte semnal de rapel înainte de ambalare, asigurați-vă că se poate lucra bine.

4.De transport maritim este în afara controlului nostru. Dacă doriți să obțineți produsul rapid, vă rugăm să alegeți rapid de transport maritim metode, cum ar fi EMS, UPS și DHL. Dacă găsiți pachetul este dincolo promis livrate de timp, vă rugăm să ne contactați, vă vom contacta cu transportatorii și de a afla motivul.

5.Prieteni ruși rog, oferă-mi numele complet atunci când plasați comanda. Brazilian prieteni, vă rog, ofer fiscal număr atunci când plasați comanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.9kg (1.98lb.)
Dimensiunea Pachetului 33cm x 28cm x 8cm (12.99in x 11.02in x 3.15in)
Numărul De Model ODS-10NK-80/270
Rezistent la apa Da
Dimensiune 330x215x65mm
Se aplică Extern
Gama De Frecvențe 800-2700mhz
Câștig 10dBi
Folosit Pentru Telefon mobil amplificator de semnal repeater
Nume De Brand lintratek
Tip conector N femeie
Greutate 0.8KG
Potrivit pentru GSM, CDMA 850 3G WCDMA 2100 4G LTE 2600
Inclus lungime Cablu 0,3 m

Produse similare