Lintratek Nou Repetor 3G 2100MHz Display LCD Repetidor de Semnal 3G Ampli 70dB Obține AGC UMTS 2100 Amplificator Amplificator de Semnal UMTS @

142.76lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


repetor 3g repetidor 3g amplificator de semnal répéteur 3g ampli 3g ÎNAINTE de a CUMPĂRA, vă rugăm să verificați locale frecvență prima. Acest model este de lucru pentru 2100MHz numai. Dacă frecvența nu se potriveste, poate nu funcționează. Multumesc!!!

Lintratek Nou Repetor 3G 2100MHz Display LCD Repetidor de Semnal 3G Ampli 70dB Obține AGC UMTS 2100 Amplificator Amplificator de Semnal UMTS @

Punct De Vânzare

1. Munca pentru 3G , 2100Mhz amplificator de semnal repetor.

2.Gama de frecvențe :Uplink: 1920-1980 Mhz Downlink:2110-2170Mhz

3.Cu LCD funcție , poate indica starea semnalului.

4.Zona de acoperire: acoperire de aproximativ 500mp, fără barieră.

5.Mare design liniar,ALC tehnologie, Mare câștig și de putere de ieșire.

6.Îmbunătăți Interioară semnal de telefonie mobilă,nu mai scade apeluri,nu mai rău viteza de rețea.

Lintratek Certificat:

Lintratek Brand și Expoziții

Elementele sunt singura navă după plata confirmat(în mod normal va fi livrat în termen de 48 de ore). Doar nava la adresa corecta depinde de detaliile comenzii ,inainte de a plasa o comandă vă rugăm să scrieți adresa dumneavoastră de potrivire. După 45 de zile (se așteaptă Brazilia), dacă încă nu am primit coletul, vă rugăm să ne contactați înainte de litigiu, vă rugăm să ne dea o șansă de a verifica motivul și de a rezolva problema. Toate produsele noi vor verifica înainte de expediere, pentru a vă asigura că funcționează și în stare bună.

Toate dispozitivele au doi ani garantie de la magazinul nostru. Orice produs probleme, vă rugăm să ne arate un video sau niste poze de instalarea completă, vă vom cere un tehnician pentru a verifica și a vă ajuta să. Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau negative fe edback înainte de a ne contacta. Ne prețuim cu stomers precum și feedback-ul nostru prof ile.

Vă rugăm să contactați-ne prin intermediul Centrului de Mesaje, vom răspunde în termen de 24 de ore(cu excepția week-end și de vacanță din China). Pentru mai multe servicii mai bune pentru tine, atunci când ai produs o problemă, vă rugăm amintiți-vă pentru a ne arăta un video sau niste poze de instalare complet. Acest lucru este foarte important. Vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil, vă mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Acceptam toate metodele de plată enumerate de Vilatudor.ro. Noi nu suntem responsabili pentru orice TVA sau personalizate taxe. Dacă aveți nevoie să plătească taxele de import sau nu, în funcție de țara de politică. Dacă nu puteți accepta, vă rugăm să nu cumpere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 18cm x 10cm (9.84in x 7.09in x 3.94in)
Câștig 70dBi
Caracteristică LCD Display Amplificator de Semnal Repeater
Greutate 0.85 KG
Frecvența uplink
conector rf N femeie
Numărul De Model KW20L-WCDMA
Nume De Brand lintratek
sistemul 3G 2100MHz
Putere De Ieșire 20dBm
De lucru pentru 3G 2100MHz Semnal de Telefon Mobil Soluție
Alimentare AC 100-240V DC 5V 2A
Tip De Instalare Perete

Produse similare