RZIV 2017 pulover supradimensionat femei casual culoare solidă broderie flori și femei, pulovere și pulovere

134.36lei

Adauga la lista dorintelor

Pulovere

Descriere produs


RZIV 2017 femeii pulover casual culoare solidă broderie flori pulover

DIMENSIUNI Lungime (cm) BUST (cm) Umăr (cm) Maneca (cm) Talie (cm) Hipline(cm) XS - - - - - - S - - - - - - M 53 114 55 48 - - L - - - - - - XL - - - - - - XXL - - - - - - asigurarea Calității PRODUSULUI, Puf, bumbac comerciale de tip boutique, în spatele fermoar, relativ gros, căptușeală confortabilă material exterior păstrează până NOTIC dimensiunea este de handmade, dacă există o eroare de 1-3cm este un fenomen normal

Ambalare

1. În general ,produsele de îmbrăcăminte fiind dotat cu pungi de plastic (interior & exterior ), în timp ce bijuterii ,ceas, pantofi si alte articole din piele, produse pachet cu cutii poștale (exterior), care a umplut de vibrații-absorbante material .

2. Unele articole pentru cadouri pot fi livrate cu cutie de brand & certificatul de hârtie care ar putea duce la client probleme în unele țări. tu ar trebui să acorde o atenție mai bine de ea și spune-ne înainte de livrarea .

Prelucrare

1. Pentru comenzi mici (1-49pcs).mânerul de timp va fi de 1~2 zile lucrătoare de obicei, s-ar putea extinde la 3 zile lucrătoare din momentul peek precum anual de Crăciun de promovare.

2. Pentru comanda mare (mai mult de 200pcs) avem nevoie de 5 zile pentru a face față.

Contact

1. Ne vom bucura de 1.00 dolari pentru 5 stele cu litere comentarii, iar pentru mai mult de $10,îl puteți folosi

2. Suntem absolut de înțeles starea ta de spirit proasta, atunci când primiți un produs defect, dar înainte de a părăsi un feedback negativ sau deschiderea unui litigiu pe Vilatudor.ro,vă sugerăm să ne contactați pentru fotografiere probleme/rezoluții ,pentru produsele cu defect, politica noastră de returnare vor fi executate ,undoutedly ,este comunicarea face lucrurile mai bine .

Picătură de transport maritim și OEM

1.Nostru semnatare distribuitori/reselleri întotdeauna pot bucura de prima prioritate de distribuție a mărfurilor în caz de lipsa stoc, este o parte din reputația noastră & competitivității, politicii de protecție.

2.Putem oferi catalog actualizări săptămânale sau orice emergente downshift notificare la semnatare comercianții cu amănuntul/reseller și expeditorii drop.

3.Noastre au cooperat picătură expeditorii pot ilumina pentru pachet special si livrare de la unul;s clienților ,expeditorii drop plătească pentru costurile suplimentare în nevoie ,

4.Organizarea cumpărător bucura vrac reducere de preț, în cazul în care a companiei /organizației sărbătoare cadouri, oferim suporturi de cerințe speciale, cum ar fi carduri cadou, LOGO-ul box, saci de suveniruri, etc.

5.Brand OEM pentru a aplica la contract comercial.

Rambursare

1. rambursarea poate fi operat prin deschiderea disputa pe Vilatudor.ro e clientul nostru pentru a indica metoda de rambursare

2. elementul trebuie să fie returnate în starea lor originală (tag-uri și pachete), în scopul de a de calitate pentru o restituire sau de schimb de bunuri.

3. postul a revenit peste 7 zile lucrătoare de la livrare vor fi eligibile numai pentru schimb sau reparatie

4. pentru orice schimb si reparatii de produse defecte,sau orice alte demonstrabile greșeală care duce de la vânzător ,vom oferi la sfârșitul standard plat costul de transport maritim de schimb

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Guler O-Gât
Dimensiune One Size
Trend femei pulovere și pulovere
Stil Pulover de culoare solidă
Tip De Închidere Nici unul
Lungime maneca(cm) Plin
Moda pulover femei
Tip De Element Pulovere
Model Tip Solid
Numărul De Model 1017T803
Technics Computerul Tricotate
Material Poliester,Bumbac
Maneca Stil Regulat
Gen Femei
Grosime Standard
Decor Broderie
Nume De Brand RZIV
Tip pulover cu broderie
Compoziția Materialului Bumbac

Produse similare