Noua UE/SUA/marea BRITANIE Plug Impermeabil fără Fir Door Bell CONDUS Acasă de la Distanță Butoane Electrice Sonerii 38 Clopotul sună Clopotele Pentru persoanele în Vârstă

44.37lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Noua UE/SUA/marea BRITANIE Plug Impermeabil fără Fir Door Bell CONDUS Acasă de la Distanță Butoane Electrice Sonerii 38 Clopotul sună Clopotele Pentru persoanele în Vârstă

Dragi prieteni,bine ati venit salife magazin!!! Avem multe diferite fără Fir door bell model cu stil diferit.Și crede-u trebuie să fie de a găsi dumneavoastră preferat o.Toate produsele noastre ajung aba verificate înainte de expediere.vă rugăm să fiți siguri să-l cumpere.orice întrebare și îndoială vă rugăm să nu ezitați să știm.sperăm că u va avea un cumpărături fericit de a călători aici.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră atât de mult.

De ce NE Alegeti pe noi? Toate produsele noastre sunt fabrica de en-gros .Toate produsele vor fi complet verificat și bine ambalate înainte de a trimite. Trimitem comanda prin Vilatudor.ro Standardele de Transport maritim . și mult mai rapid și safter apoi alta Linie pe post. Tot profitul va fi protejați de Vilatudor.ro. Bun, după vânzări : dacă aveți orice problemă, doar să fie doar să fie ezitați să știm în orice moment. trebuie să încercați cele mai bune noastre de a răspunde la prima și a oferi o îndeplinite est

Notă:

1. Draga mea, plug a UE/SUA/marea BRITANIE Plug-in/NE - + UA Adaptor pentru tine de a alege.. vă Rugăm să lăsați-ne care aveți nevoie, atunci când comanda. Sau că va trebui să trimită UE plug ca implicit .( NE+ AU adaptor dacă aveți nevoie AU UNUL.)

Noua UE/SUA/marea BRITANIE Plug Impermeabil fără Fir Door Bell CONDUS Acasă de la Distanță Butoane Electrice Sonerii 38 Clopotul sună Clopotele Pentru persoanele în Vârstă

Caracteristică:

1.Rezistent la apa:da(Buton transimtter)

2.UE/SUA/marea BRITANIE Plug-in pentru a alege.

3.design simplu, elegant, chic stil;

4.ultra-low-power design, de economisire a energiei și utilizarea durabilă

5.distanta de control de la distanță, stabil semnal;

6.38 polifonice tonuri de apel pentru opțional;

7. 1V1 / 2V1/ 1V2/ 1V3 Specifiaction:

Culoare:Aur/Argintiu/Negru

Plug Tip:UE/SUA/marea BRITANIE

Ton de apel:38 buc

Gama de operare:200 de metri în spațiu deschis

Proiectarea circuitelor digitale,nu cross-talk

Volum:3 nivele

Transmițător putere sursa:12V23A baterii alcaline( bateria nu este inclus, deoarece de problemă de transport )

Transmițător dimensiuni:77*41*20mm

Receptor dimensiuni:102*63*28mm

IP 44 rezistent la apa de design lista de pachete: * Interior receptor * în aer liber transmițător * manual de utilizare engleză * Șurub

* Bandă dublu-adezivă

Notă:

1. UE/SUA/UK/US+ Adaptor pentru a alege. vă rugăm să asigurați-note de comandă cu nevoia ta.

2. Cu Cutie Pachet Sfaturi Cald: Dragă, pentru că de problemă de transport, astfel încât soneria au nici o baterie în interiorul. deci, atunci când ia soneria ordine. sugerăm să vă verificați 12V 23A baterie în același timp. prețul este foarte rezonabil, de asemenea,. Sper să ai o călătorie plăcută.Pls înțelege. Tks din nou.

Serviciul nostru Special Notă: trebuie să trimiteți elementul fara baterie din cauza de transport maritim noua regula.dacă nu sunteți convenabil de a obține, vă rugăm să luați 1usd taxa de Transport pentru a face până la bateria canal( Atentie: Amintiți-vă părăsească pentru masaj(nevoie de baterie) un ordin nevoie doar de o comanda, Chiar daca iei 2 buc ușă și trebuie doar să ia $1, de asemenea,----Baterie canal are un pic mai lent decât în mod normal transport.

Sugget Fierbinte Vanzari Auto Putere Usa Nu Este Nevoie De Baterii

$14.62 $13.64

4

Cand plasati o comanda,va Vom trimite articole în termen de 3-7 zile după ce plata este confirmat.poate un mod de transport maritim nu este posibil pentru unele țări,vom alege cel mai bun mod de transport maritim pentru client.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în sepcial țări, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Ar putea fi taxa de atestare de către EMS, DHL și, vă Rugăm să confirmați înainte de a plasa comanda, sau puteți să contactați cu noi. Multumesc!!!

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cele mai bune în măsura în care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți cu elemente în 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Transmițător Putere De 12V23A baterii alcaline(nu sunt incluse)
putere AC 110-240V
Plug-in UE/SUA/marea BRITANIE Plug-in
Caracteristică LED Intermitent soneria Acasă
Usa Tip Wireless
Tip Sonerii
Sursa De Alimentare AC,Baterie
culoare Negru/ Argintiu/Auriu
Nume De Brand CACAZI
Buton Wireless
Numărul De Model V018F O
Rezistent la apa Da(Push butonul de usa)
Pachet 1Transmitter 1Receiver /2Transmitter 1 Receptor/1Transmitter 2Receivrs
DIY Consumabile Electrice
gama de lucru 200M
Tonuri De Apel 38 Inele

Produse similare