SUNWALK ELEGEEK 21W Pliabil Portabil cu Panou Solar Încărcător Acumulator 18V Solare telefon mobil Telefon Mobil Încărcător pentru Telefoane, Tablete

247.28lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Exclusiv icGEEK™

Detecta automat dispozitivul, și de a oferi o mai bună curent de încărcare în mod inteligent, pentru a realiza rapid de încărcare și prelungi durata de viață a dispozitivului.

Echipat cu REGULATOR de TENSIUNE pentru a asigura stabilitatea. Singurul minus de liber, lumina soarelui nu este stabil, panou solar powered by instabil lumina soarelui duce la untable de curent și de tensiune, care va scurta dispozitiv de viata sau chiar deteriora. ELEGEEK panou solar cu REGULATOR de TENSIUNE continuă dispozitivul nostru obtinerea curent stabil și prelungi durata de viață.

De Înaltă Eficiență De Transformare

De înaltă calitate clasic mono-cristalin panou solar, oferă 17% -24% a eficienței în timp ce majoritatea panou solar este de 15%.

Ieșire Dublă

5V ieșire USB compatibil telefonul dvs., inclusiv iphone și telefoanele android, și competible la cele mai multe dintre 5V dispozitive cum ar fi camere foto, PSP, MP4 etc.

18V DC de ieșire compatibil ta încărcătoare de baterii de E-cigrette, și cele mai multe de 12-15V dispozitive.

Unghi Reglabil Suport Design

Se realizează cel mai bun solar efect atunci când lumina soarelui este verticală la panou solar pliabil cu unghi reglabil suport design vă puteți bucura întotdeauna cel mai bun unghi și eficiență.

Sac De Depozitare Tuck-Net Design

Pentru a evita caldura prin direct de lumina soarelui, depozitați dispozitivul în umbre în sac, ușor de a transporta aparatul cu fermoar.

Accidentat De Calitate

Proiectat pentru utilizarea în aer liber, functioneaza perfect in lumina buna, stare bună, în zilele noroase, dar nu suport zilele ploioase sau grele zilele noroase. PET laminat panouri solare cu mare la uzură material PVC, asigură rezistent la apa(Nu ourput porturi) și rezistent la intemperii durabilitate.

Caietul de sarcini panouri Solare: 21W(Max) Ieșire USB: 5V 2.1 a(Max) Ieșire DC: 18V 1.4 a(Max) Dimensiune Pliată: 30*18*4.5 cm Desfășurat Dimensiune: 81*30*2 cm greutate Netă: 825 g/1.878 lb/30.05 oz Built-in dubla ieșire regulator de tensiune

Continut pachet: 1*ELEGEEK Pliere Panou Solar, 1*manual de Utilizare.

Garanție

ELEGEEK brand panou solar încărcător vin cu garantie 12 luni de la data ofpurchase(NU include Accesorii).

Acesta va fi scos din garanție, dacă deteriorat din cauza incorect de utilizare sau de forță majoră.

ELEGEEK este o marca inregistrata si compania de cercetare & design oferă contact apropiat și servicii pentru cumpărători, contactați-ne dacă aveți orice întrebare.

FAQ & Solutions Va 2A ieșire daune-mi dispozitivul dacă acesta are nevoie de un curent de intrare de 1A?

2A este doar viteza de încărcare, curentul de ieșire nu va depăși curentul maxim de ieșire care dispozitivul dvs. este conceput pentru. Cum imi verific dispozitiv de intrare de tensiune și curent?

Vă rugăm să consultați dispozitivului manual de utilizare, original, adaptor de încărcare, sau contactați producătorul direct pentru a confirma această informație. De ce ELEGEEK panou solar nu încărcați dispozitivul meu? Vă rugăm să confirmați curent de intrare și tensiunea de cerințele de dispozitiv se încadrează în limitele acceptate de gama. Grele vreme noros, lumina soarelui indirect poate fi prea slab pentru putere în sus, încercați plasarea de panouri solare în mai multe lumina directă a soarelui sau să aștepte ca vremea să se îmbunătățească. Dacă acesta este parțial noros, mai pot încărca dispozitivul cu ELEGEEK panou solar?

Da, dar eficiența de încărcare va fi mai mic, iar timpul de încărcare va fi prelungit. Pot folosi acest panou solar pentru a încărca ELEGEEK baterie externă?

Da, dar asigurați-vă că NU PENTRU a plasa acumulator și aparatul în lumina directă a soarelui, în schimb, puneți-l în umbra creat de panou solar.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 6cm (11.81in x 7.87in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.98kg (2.16lb.)
Folosește și Locuri De călătorie, Camping, Drumetii, în aer liber etc.
Greutate 825g/1.878lb/30.05oz
Sursa De Alimentare Lumina Solară
Ieșire USB 5V 2.1 a(Max)
Numărul De Model ELE-21E
Sprijinirea Sta unghi reglabil
Numele produsului ELEGEEK Pliere Panou Solar Încărcător
Capacitate Nominală 21w
Tip Panou Solar
Numărul de Panouri 3
Numărul de Celule 3
Panou Solar Pliabil Da
Max. Putere 5V 2.1 a(Max)/12-15V 1.4 a(Max)
Panou Solar Flexibil No
certificare CE,FCC,RoHS
Material Siliciu Monocristalin
Dimensiune Pliat/Depliat Dimensiune 25*18*4.5 cm/54.5*25*1.5 cm
Dimensiune 25*18*4.5cm/54.5*25*1.5cm
ieșire dc 18V 1.4 a(Max)
Nume De Brand SUNWALK

Produse similare