Bicicleta geanta de Voiaj Accesorios Bicicleta Material moale, Impermeabil Biciclete biciclete pachet caz De 26"/27.5"/29"/700c Mtb Biciclete Rutier Fierbinte de Vânzare

740.99lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Informații de bază

Nume:Bicicleta geanta pentru transport

Model No: N1806

Brand: XXF

Culoare: Negru

Dimensiune: 140*28*79cm

Material: Nylon 600D cu PVC de acoperire, spuma si Prelata

Pachet dimensiune: 146*52*32cm

Greutatea netă: aproximativ 9,6 kg

Greutate pachet: aproximativ 12kg

Caracteristici:

Material: Nylon 600D cu PVC de acoperire, spuma si Prelata.

2*Roata compartimente, roata compartimente cu protecție de disc (2 pe o parte, separat),

Spate reglabil furculita suport dedicat pentru biciclete cu dimensiuni diferite

Nivel suplimentar de transport:-tilt protejate, rezistente la Impact transportul cu 2 durabil rotile.

Se potrivește de 26", 27.5", 29" mountain bike, 700C biciclete rutier (inclus XC, AM, DH biciclete)

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Pentru defecte sau elemente greșite primite : Cumpărătorii trebuie să raporteze către Vânzător în termen de 7 zile de la primirea mărfurilor. Pentru un produs defect, Cumpărătorii trebuie să ne trimiteți fotografii arată zona și starea de defecte. După compromite,elementul trebuie să fie returnate în termen de 7 zile. vom plăti pentru taxa de transport Pentru schimbul de dimensiuni : Putem accepta schimbul de dimensiuni obiectul nostru de disponibilitatea pe stoc. Dacă este acceptat, Cumpărătorii trebuie să se întoarcă elementul la propriile cheltuieli. Cumpărătorii trebuie să plătească pentru transport maritim și de manipulare taxa ca publicitate în lista noastră pentru re-trimiterea element nou, și dacă cumpărătorului mărfurile returnate se taie de obicei în china că nu putem primi bunuri, cumpărătorii ar trebui să plătească pentru taxa. Produsele trebuie returnate intacte, fără a purtat sau folosit, și cu etichetele originale și de ambalare. Fără schimburi sau de returnare vor fi acceptate pentru orice alte motive decât cele de mai sus.

Vă rugăm să ne contactați la detalii, în primul rând, înainte de acțiune!

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

nume: bolsa bicicleta,bolsa ciclismo,borse bici telaio

велосумка смартфон bicicleta geanta велосипед велосипедные аксесуары сумка для велосипеда sac de biciclete fietstassen roswheel accesorii pentru biciclete аксесуары для велосипеда bisiklet aksesuar accesorii pentru biciclete рюкзак мужской bicicleta brompton велорюкзак аксессуары для велосипеда смартфоны

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 140cm x 46cm x 22cm (55.12in x 18.11in x 8.66in)
Greutate Pachet 8.0kg (17.64lb.)
Numărul De Model N1806
Material Nailon
certificare Da
Descriere bicicleta geanta,bicicleta geanta pentru transport,bicicleta transporta caz, biciclete geanta de voiaj
Nume De Brand XXF
Numele bolsa bicicleta,bolsa ciclismo,borse bici telaio
Funcția Impermeabil

Produse similare