5 buc/pachet Kangertech eGo T3S CCA Cartomizor Jos Bobina Schimba Clearomizor E-Atomizor Tigara meci eGo serises baterie

56.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


5pc KangerTech eGo T3S BCC 5pc KangerTech eGo T3S BCC (Bottom Coil Schimbătoare) Clar cartomizor/Clearomizor,compatibil cu bateriile eGo/eGo-T/eGo-C/eGo-C Twist baterie, 7 culori. Caracteristici: KangerTech T3S este versiunea actualizată a Tabac/T3 cartomizor. KangerTech T3S are 3 părți, cartomizor corp metalic, bobina de unitate și de jos bază. Această actualizare va permite kanger T3 fani pentru a salva pe costul de bobina de înlocuire cap. Această schimbare va permite, de asemenea, mai ușor de modificare a bobinei unitate de utilizator avansat. De asemenea, s-a folosit de clar purtător de cuvânt, în loc de negru, purtător de cuvânt la T3. Conținut pachet 5 buc KangerTech eGo T3S BCC (Bottom Coil Schimbătoare) cartomizor Simple de ambalare. Obiceiul de Ambalare din fabrica, ambalare se pot modifica fara o notificare prealabila. Ghid de operare KangerTech T3S are 3 părți, cartomizor corp metalic, bobina de unitate și de jos bază. Aceasta este diferența între T3 și T3S. Cum pentru a umple cartomizor:

1. Rândul său, cu susul în jos cartomizor, șurub de pe partea de jos bază și scoate bobina de unitate.

2. Umple cu 2,6 ml la 2,8 ml de e-lichid.

3. Înșurubați cu grijă pe bobina unitate și șterge surplusul de lichid.

4. Se lasă 1-2 minute pentru E-Suc pentru a alimenta bobina înainte de a începe să vaping. Sau Da cartomizor un shake rapid să-l facă mai repede.

5. Șurub pe baterie și începe vaping. Cum pentru a elimina CCA cartomizor de la baterie?

Să aruncăm Joyetech eVic MOD, de exemplu.

În primul rând, vă rugăm să scoateți inelul de metal de la Joyetech eVic mod.

În al doilea rând, țineți partea de jos a atomizor transparent atunci când separat de la baterie MOD. Vă rugăm să nu înșurubați cartomizor din partea de sus sau de mijloc de cartomizor, doar în cazul în care e-lichid se toarnă. Pentru Sfaturi 1. Nu putem satisface cererea pentru a umple gol cartomizoare cu e-suc pentru clienți. 2. Este compatibil cu bateriile eGo/eGo-T/eGo-C/eGo-C Twist baterie, se poate lucra cu Joyetech 510 baterie cu 510-eGo adaptor.

Este imposibil de a lucra cu GS mod voltaj variabil+510-eGo adaptor. 3. Este gol cartomizor, aveți în continuare nevoie pentru a comanda e-suc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Culoare Pur Albastru Negru Roșu Verde Violet
Greutate Netă 10g
Numele Produsului Kangertech eGo T3S CCA Atomizor
Nume De Brand kangertech
Model Compatibil 510
Capacitate rezervor
Bobine De Tip De inlocuit
Pachet 5pcs în 1 pachet
Numărul De Model EGo T3S CCA
culoare Negru, Rosu, Violet
Din Kanger

Produse similare