Original Eleaf melo 3 Rezervor de 4ml Nou Top de Culoare E-lichid de Umplere Melo 3 Atomizor pentru istick Pico Mega/ Eleaf iStick 60W Baterie MOD

69.00lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Original Eleaf Melo III Atomizor ADĂUGA NOI Culori Cu 4ml lichid capacitate, Eleaf Melo 3 Atomizor caracteristici de top de umplere, ascunse jos fluxului de aer reglabil, detasabil structura și 304 SS. Bucurați-vă de vaping cu Melo 3! Caracteristici: 4ml capacitate de umplere Top Detașabil structura Ascunse reglabil de aer 304 din oțel Inoxidabil caietul de sarcini: Diametru: 22 mm Lungime: 65mm Capacitate: 4ml Tip Filet: 510 Material: 304 din oțel inoxidabil Culoare: Argintiu, Negru, Orbitor ,Crackle Rosu, Negru, Argintiu, Gun Metal, Lemn Pachetul de Conținut 1× Melo III Atomizor 1× CE 0.3 ohm cap 1× EC 0.5 ohm cap 4× Inel de Etanșare 1× Manual de Utilizare Simple de ambalare. Obiceiul de Ambalare din fabrica, ambalare se pot modifica fara o notificare prealabila. Opertion Ghid: Cum de a adăuga lichid?

1. Deșurubați capacul de sus de pe atomizor;

2. Încet umple din nou de e-lichid în tubul de sticlă;

3. Înșurubați din nou capacul pe Melo III.

Notă:

a) vă Rugăm să nu umpleți sau pentru a adăuga adresa de e-suc în conducta de aer.

b) vă Rugăm să primul picura cateva picaturi de e-lichid direct în pură fitil de bumbac în cap atomizor, astfel încât să devină complet înmuiate înainte de vaping.

Cum pentru a înlocui atomizor?

1. Șurub baza atomizor în primul rând.

2. Șurub de pe cap atomizor de bază și de a înlocui unul nou.

Cum pentru a regla fluxul de aer?

Puteți regla fluxul de aer prin rotirea inel de control al fluxului de aer pe baza atomizor, în sensul acelor de ceasornic pentru a crește și invers acelor de ceasornic pentru a reduce fluxul de aer. Pentru Sfaturi Acesta este dotat cu filet 510, se potrivesc cel mai filet 510 baterii. Poti cumpara Eleaf CE bobine de 0.3 ohm/0.5 ohm, 0.15 ohm Ni200, 0.5 ohm Ti și P bobinei în magazinul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model Melo 3 Rezervor
fluxul de aer Flux De Aer Reglabil
Melo 3 Rezervor 4ml
Diametru 22mm
Lungime 65mm
culoare Argintiu, Negru, Orbitor ,Crackle Rosu, Negru, Argintiu, Gun Metal, Lemn
Nume De Brand Eleaf
Model Compatibil 510/eGo
Bobine De Tip De inlocuit
Tip melo 3
Material 304 Din Oțel Inoxidabil

Produse similare