Chitara Profesionale Overdrive Stimula Pedala de Argint Klon Centaur pentru Chitara Electrica true bypass Piese & Accesorii

260.40lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Klon Centaur Overdrive Chitara Pedala De Efect Pentru Tine

Descriere : 1. Klon Centaur OVERDRIVE

2.Folosind același circuit, piese de Înaltă calitate

Aceasta este o mare replica a legendarului Klon Centaur pedala, până la grafică și stilul de butoane, original specificatii si FET-bazate pe amplificatoare operaționale. Poate un pic mai mici (și mai mult sistemul de pedale-friendly) decât originalul.

Stii treaba cu Klon Centaur... Suna bine, dar scumpe!

Aceasta replica surprinde privirea și mojo a originalului, pentru o fracțiune din preț! Am avut multe multiplicatoare de viteză înainte, inclusiv TS9 și Mâncare pentru Suflet, dar trebuie să spun - având un Klon Centaur (chiar dacă nu este cel real...) este destul de cool!

Foarte rare și greu de găsit, n-am mai întâlnit una înainte și se pare total MENTA! Minunat. Unbelieavably ton transparent.

DESPRE ACEST KLON CENTAUR REPLICA:

Vei primi un hand-made, complet testat pedala folosind original spec FET pe bază de op-amp - sensul de funcționare cu zgomot redus și netedă de top-end de răspuns. La 9v circuit oferă o mulțime de curat loc de trecere, în timp ce treble control oferă o mulțime de ton-modelarea flexibilitate. Mare pentru a impinge un curajos supapa de amp în 'tipa' teritoriu, aceste pedale oferi, de asemenea, destul curaj să stea singur ca un mediu-câștig "crunch" cutie. Controalele sunt pentru 'Câștig', 'Treble" și " Ieșire

1.Transport:

Ne va livra elementele în termen de 2 zile lucrătoare după ce a primit plata.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a ne oferi o corectă,precisă și detaliată a trimis adresa.

Notificare:

Bunurile vor fi expediate în zile lucrătoare, Și de livrare depinde de vreme ,regiune și hoilday, la sfârșit de săptămână excluse,

*China Post este lentă ,durează în mod normal 20-35 de zile lucrătoare ,**Brazilia și Federația rusă va fi loger ,1-3 luni va fi normal ,astfel încât este mai bine să alegeți Expres dacă ai nevoie de un element de urgență.

2.Se întoarce și Politica de Rambursare:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client putem mai bine.Cu toate acestea,se accepta returnarea produselor sau restituirea lor original condiție, fără nici un prejudiciu.Și cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.Înainte de a reveni,vă rugăm să ne anunțați .Multumesc!!!

3.Politica Feedback-Ul:

Dacă elementul(i) să ajungă în stare satisfăcătoare, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa feedback-ul pentru noi, sperăm să câștige de 5 stele feedback-ul pozitiv.

Satisfactia dumneavoastra este puterea noastră!

4.Garanție:

Elementul va fi testat înainte de expediere,va fi în stare bună,dacă există unele probleme cu articol,nu ezitați să ne contactați.Suntem Dedicati Clientilor Nostri prin Oferirea celor mai Bune servicii pentru Clienți, și Construirea unor Relații puternice cu Clienții noștri, așa că vă Rugăm să Cumpere cu Confindence.

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne e-mail sau byTradeManager și să ne dea posibilitatea de a coopera cu tine!

Vă mulțumesc pentru atenție!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Nume De Brand landtone
Numărul De Model K-2
culoare ca Imagine
Tip Efecte
Efect Overdrive&boost

Produse similare