DIYSECUR Wireless rezistent la apa European de Înmatriculare Auto Cadru retrovizoare Camera de Rezervă + 4.3 inch LCD Monitor Auto

190.92lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


4.3 Inch LCD Display Auto retrovizoare Monitor Sistem de Ambalare

+ Fără Fir Transmițător Și Receptor

+ De Înmatriculare Camera Retrovizoare

4.3 inch TFT LCD Mașina Înapoi Până Monitor cu 2 Intrare Video Pentru Vizualizare Spate Sistem

Două intrări sunt ambele intrari video, una pentru camera de mers inapoi, iar celălalt pentru alte echipamente video intrări, cum ar fi DVD video de intrare. Unitatea poate afișa doar o intrare video la un moment dat și dă prioritate la intrare video 1. În general, vă rugăm să conectați intrare video 1 camera video de mers înapoi, și de intrare 2 pentru echipamente video pentru divertisment.

Din camera de mers inapoi este conectat la masina ta e lămpii de marșarier cablu de alimentare, atunci când inversa auto, camera video pentru mers înapoi va fi alimentat. Și va afișa intrare video 1 al cărui semnal vine de la camera de mers inapoi. Când lăsați mașina rezervarea modul, camera de mers inapoi este oprit. Monitorul va comuta la intrare 2 display.

Camera:

Camera de mers inapoi cu CMOS de înaltă sensibilitate dispozitiv de imagistică, cu excelentă a imaginii capacități. PCB circuit cu extrem de durată lungă de viață, stabilitatea produsului de puternic. Produsul este lumină, și cu șoc, rezistenta la apa, temperaturi ridicate / scăzute și așa mai departe.

De înaltă definiție senzor CMOS și 120 de grade unghi de vizualizare pe diagonală. Compatibilitate versatil poate fi conectat la orice tip de monitor. Potrivit pentru siguranță și securitate. Vreme-dovada și Appliacable pentru toate tipurile de vehcles. Ușor de instalare.

Cu acest produs, puteți să vă parcați mașina cu ușurință, rapid și în condiții de siguranță.Acesta va fi mult mai sigur pentru incepatori sau chiar șoferii profesioniști.Ca nu stii niciodata cand un accident va avea loc.Poți doar să se pregătească pentru cel mai rău.

2.4 G Wireless transmitter & receriver

Converti orice camera de mers inapoi cu un standard de conector RCA la un aparat de fotografiat fără fir cu această universal emițător și receptor kit.

Elimină necesitatea de a rula un cablu de lungimea vehiculului, doar conectați transmițătorul la sfârșitul camera si receptor la monitor end.

Gama de transmisie: 8-12m Cea mai scurta distanta intre camera si monitor, mai bine de transmisie de semnal De imagine poate fi văzut în mod clar, fără nici un obstacol

Caietul de sarcini:

Monitor :

Digital 4.3" TFT color monitor. 2 AV pentru o camera pentru vedere din spate și din față vedere sau vedere laterală. Dimensiune ecran: 4.3 inch TFT 16:9 ecran. Pixeli: 480 x RGB x 234. Sistem de semnal: PAL/NTSC auto-comutare. Consum de curent: 3W(MAX). Temperaturi de operare: -10~+50 grade. Temperaturi de depozitare: -30~+70 grade. Semnal Video: 1 Vp-p 75 de grade. Sursă de alimentare: 12V DC

Camera:

Senzor de imagine: 1/4 color CMOS Rezolutie: 480 Linii Unghi de Vizualizare: 170 grade Rata S/N: 48dB Iesire Video: 1.0 V (P-P), 75 ohm Alimentare: 12V ( +/- 10% ) Grad Impermeabil: IP67

Lista de ambalare:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 50cm x 20cm x 10cm (19.69in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Shell Material Plastic
Tipul De Alarmă Vehicul De Rezervă Camere
Fir sau Wireless Wireless
culoare Negru
Locul de Producție shenzhen
Linia Directoare Da
Nume De Brand DIYSECUR
Tip De Material ABS
Material Lentile Plastic

Produse similare