(#65 YGO Playmat) 14x24 Cm YU-GI-OH 3 Cap de Dragon de Gheață Covoraș de Joacă Board Games YuGiOh Card Jocuri de MGT de Masă Pad Gratuit Geanta Cadou

80.70lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


(#65 YGO Playmat) 14x24 Cm YU-GI-OH 3 Cap de Dragon de Gheață Covoraș de Joacă Board Games YuGiOh Card Jocuri MTG Masă Pad Cadou Gratuit Dimensiune Sac : Standard 60X35CM PS :Poate Imprima, de Asemenea, Alte Dimensiuni depinde de cererea dumneavoastră. Grosime: 2 mm (cel Mai bun pentru joc) Material: Cauciuc Natural Din Malaezia Greutate: 0.35 KG Dimensiunea Pachetului: 62CMX8CMX8CM Poate fi de asemenea folosit ca mouse pad Custome Serviciu: Dacă doriți să imprimați imaginile pe care doriți, puteți preg imaginea într-un link sau trimite la e-mail meu direct, pot face custom print pentru tine, se iau, de obicei mai puțin de 5 zile pentru livrare. INTIMITATE: nu Vom împărtăși modele pentru alți clienți.

NOTĂ:

1.Avem imagini on-line, toate imaginile sunt de înaltă calitate și foarte bun rezultatul de imprimare, facem custom print service, Găsi o imagine bună on-line și trimite-ne, vom face o foarte bună lucrare de imprimare pentru ca de bine.

2.Atunci când deschideți pachetul prima dată, saltea poate avea un miros, nu vă faceți griji, doar mirosul de cauciuc, proaspăt în aer timp de 1 oră, mirosul va dispărea, și ne putem bucura de ea. 3. Dacă aveți mai multe imagini trebuie să fie tipărite, Contactati-ma prin centrul de mesaje sau pe chat acum! putem negitiate un pret bun.

O parte Din MTG Joc de Imagine Stocurile Trebuie.

IMAGINILE DE MAI JOS SUNT POZE REALE ALE PLAYMATS NE TIPĂRITE ÎNAINTE.

TRANSPORT

1. Vom trimite alege cea mai potrivita metoda de transport maritim în țara dumneavoastră, dacă u alege standard de post, în mod Normal, acesta ajunge în 10-35 zile după transport maritim. Dacă comanda dumneavoastră este întârziat de logistică, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a prelungi timpul de a face sigur că veți primi comanda.

2. Puteți alege, de asemenea, DHL EXPRESS, este mai rapid și mai sigur. În mod normal, se ajunge la 3-7 zile după transport maritim.

CONDITII DE PLATA

1. Acceptam plata termeni de card de credit (sau alte metode, atâta timp cât plata se face cu succes).

2. Ați putea fi responsabil pentru impozit sau taxă taxă atunci când comanda ajunge în țara dumneavoastră (dacă este cazul). Impozitul sau taxa taxa este condus de obiceiurile locale.

CLIENT SERVICE

3 Metode: Centru de Mesaje / Mesaj de Ordin de / Skype: mtg.proxy1

Dacă aveți orice întrebare sau problemă, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați direct, te voi ajuta!

REVIEW

Din recenzia ta este foarte importanta pentru noi, sincer vă invităm să lăsați un comentariu pozitiv pentru noi, sunt cinstit și furnizor serios, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 38cm x 5cm x 5cm (14.96in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Numărul De Model YGO
Playmat Material Cauciuc Natural + Pânză De Bumbac
Playmat Dimensiune 35x60cm
Playmat Grosime 2 mm
Imprimare Tipar Digital

Produse similare