BEITRS X3 cu Fir Mouse de Gaming 7 Butonul 5500DPI LED, Optic, Cablu USB Mouse de Calculator Gamer+MOUSE PAD

30.68lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


BEITRS X3 Profesionale cu Fir Mouse de Gaming 7 Butonul 5500 DPI LED Optic USB Gamer Mouse de Calculator Soareci Cablu Specificatii: Stare:100% de brand nou și de înaltă calitate Tip:cu Fir Mouse de Gaming Butoane: 7 butoane, Lungime cablu:150CM Max DPI: 5500 DPI Reglabil Comutator DPI: 1000-1600-2400-3200-5500DPI Comutator de Viata: 5 milioane de ciclu Dimensiune: 130*85*40 mm Compatibil :Windows XP, Vista, Windows 7/8, MAC... de Utilizator pentru: high-end jucatori & jocuri de noroc jucători profesioniști Pachetul de Conținut: 1 X Mouse de Gaming(cu pachetul de vânzare cu amănuntul) Livrare:

Toate de comanda pot fi livrate la nivel mondial.Articol vor fi expediate prin Hongkong post Air-mail sau China post Air -mail .

De obicei, se va lua 7-15 zile în statele UNITE ale americii .Marea BRITANIE .Candan,Japonia ,Franța.Australia etc. Cealaltă țară timp de livrare aproximativ 10-30 de zile

Vă rugăm să vă asigurați că informațiile dvs. de transport maritim este corect adresa de livrare.dacă doriți să expedieze o adresă,vă rugăm să lăsați un mesaj sau trimite e-mail la noi în timp.nu vom avea nici responsbile pentru o adresă greșită.

Prețul nostru este doar inclusă în costul produsului și costul de transport maritim.nu sunt incluse orice taxa ca orice tarife și alte taxe

Se întoarce:

O:nu Vom accepta returnarea produselor care au fost livrate ca un element incorect,sau defecive element

B:Defectives produse pot fi schimbate în garanție timp

C:produsele Defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data emiterii RMA.Vom schimba un alt unul pentru dvs. sau de a returna banii înapoi .Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare fess pe retur ambalarea.Înlocuire sau de restituire vor br aarranged numai după ce a revenit pachetul este livrat la adresa noastră.

D: dacă ați cumpărat produse greșit,vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil .Dar comanda dvs. a fost trimis .apoi toate costurile(inclusiv originale de marfă,taxele de manipulare și de transport de marfă de întoarcere,etc)Deduce din contul tău.

Feedback-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv de informații și de 5 stele.

2.Dacă dumneavoastră aveți o plângere sau de a părăsi feedback-ul negativ ,vă Rugăm să căzut liber să ne contactați.Ne va fi foarte bucuros să-l rezolve pentru tine.Andy Feedback-ul negativ nu va accepta ,vă rugăm să ne contactați rezolve.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.58kg (1.28lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 7cm (5.91in x 3.94in x 2.76in)
Tip De Unitate bucata
Numărul de Butoane 7
Metoda De Urmărire Optice
Modul De Funcționare Trackball-ul
Cerere Pentru Un Joc Video, Desktop, Laptop
Stil Trackball,Degetul
Rezoluție Optică 5500 dpi
Orientarea Mâinii Chiar
Greutate brută 130g
DPI 5500DPI
Numărul De Model X3
Timp pentru a pieței Apr-14
Tip Cu fir
Wi-Fi Range 1m
Tip De Interfață USB
Numărul de Role 1
Pachet Da

Produse similare