De înaltă calitate filtru de ulei bucătărie lingura de instrumente de bucatarie din otel inoxidabil sita scoop filtru de ulei

33.99lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


CARACTERISTICI:

De înaltă calitate filtru de ulei bucătărie lingura de instrumente de bucatarie din otel inoxidabil sita lingura de ulei separator Pachetului: Normal Ambalate.

PLATA: 1. Alipay este prima metodă de plată, dacă aveți nevoie de alte metode de plată pls contact cu noi. 2. Plata trebuie să fie aranjate în 5 zile sau comanda poate fi închis. TRANSPORT maritim: 1. Acest produs este LIBER de TRANSPORT maritim la nivel mondial de Post Air Mail. 2. Se poate ajunge în cel mai adresa în 12-35 zile lucrătoare de Post. Pentru unele țări este posibil până la 35 de zile lucrătoare. 3. Vom accepta Express, care poate termina livrare in 3-10 zile, cum ar fi FEDEX, DHL, EMS, TNT, UPS, etc. ALTE POLITICI: 1. Toate Articolele vor fi semnate mai puțin decât USD15.00 pe factură. 2. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale și de import fiscale. 3. Pentru probleme de calitate de elemente, vă rugăm să ne contactați pentru înlocuire sau de restituire, în 15 zile de la livrare. 4. Cumpărători Grave Numai!!! Pls verifica toate detaliile înainte de plasarea unei comenzi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Ustensile Tip instrumente speciale
Nume De Brand KORAOU
Tip Ustensile de
certificare CEE CE / UE,SGS,LFGB,CIQ,FDA
Caracteristică Eco-Friendly
Material Metal
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model SH65561

Produse similare