SWAN C-Cheie Muzicuta Tremolo / 24 Gaura Harmonicon Octavă-tuned Gura Organ Instrument cu Caz

70.25lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


începe

end

Stimate cumpărător, vă Mulțumim pentru cumpărături în nostru Bates magazin de Muzica, inainte de a cumpara, ne-ar da niște PROMISIUNE!

1 . După ce am trimis pachetul și asigurați-vă că nu obține pachete, va vom oferi toate rambursare. Chiar dacă livrare timeout, putem încă de rambursare cu contul paypal, astfel încât să puteți magazin de aici, fără griji despre a pierde bani.

2 . Dacă produsul aveți orice probleme , vă rugăm să ne scrieți e-mail sau lăsați-ne un mesaj înainte de a vă da un litigiu sau un feedback negativ, astfel încât să putem face cu ea cât mai curând posibil și mai eficient.

Vă rugăm să fiți siguri de cumpărături în nostru Bates magazin de Muzică și bucurați-vă!!!

SWAN Tasta C pentru Muzicuță / 24 Gaura Harmonicon Octavă-tuned Gura Organ Instrument cu Caz

Polifonie Armonică Introduceri:

Sunt un fan al muzicii? Vrei să joace muzică frumoasă, cu gura ta? Astăzi,aș dori să recomand acest muzicuta pentru tine. Cu un design rafinat, acest muzicuță arată uimitor și elegant. Acesta oferă o gamă largă de opțiuni de tuning pentru instrumentele lor, o combinație rară de enorme acustice de volum și de răspuns foarte rapid. În plus, este bine privit și bine făcute instrument, folosit de mulți jucători profesioniști și noi elevi. Într-un cuvânt, acest muzicuță caracteristici mai mari componente de calitate, și, în general, sunt în valoare de banii cheltuiți! Polifonie Armonică Caracteristici: 1.Nou și de înaltă calitate 2.Este într-adevăr funcționează, vă permit să redați muzică în orice moment, oriunde 3.Frumos și de înaltă calitate tamber 4.Corp din Metal și metal stuf 5.Protejat de confortabil cutie 6.24 găuri cu 48 de tonuri și cheia de C 7.Perfect pentru orice incepator sau muzicuță iubitor de Polifonie Armonică Caietul de sarcini: 1.Gauri:24 2.Material: bază de colofoniu, de metal 3.Culoare: Albastru, Negru si Roz 4.Dimensiuni: 7.08" x 1.18" x 0.98" 5.Greutate:103g Pachet inclusiv: 1 x Swan Muzicuta 24 De Găuri de Cheie De C 1 x Dustcloth vă Rugăm să ne spui culoarea pe care doriți, atunci când comanda. Este IMPORTANT! În caz contrar, vom livrare la întâmplare. Vă mulțumim pentru susținere!

1. Banii dumneavoastră este plătit pentru a Vilatudor.ro după ce primiți bunuri, Vilatudor.ro va da bani în contul nostru .Și dacă suntem de acord să se întoarcă banii este Vilatudor.ro da-l la tine. Deci, acest lucru este în SERVICIUL ESCROW.

2. Puteți face plata pentru comanda dvs. de Card de Credit, Bani Booker, Money Gram, Banca T/T, Western Union etc.

1.Nava de timp depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de alți factori cum ar fi vremea sau poziția de destinație.Dacă ați văzut pachetul a ajuns la locul, puteți verifica cu obiceiurile sau oficiul poștal local, astfel încât să puteți obține mărfurile în curând.

2.Timpul normal de livrare cu diferite express companiei.

EMS : timp Estimat de livrare 5-10 zile de lucru

China post air mail :timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru

ePacket : timp Estimat de livrare 5-10 zile de lucru,nava la NOI doar

: Serviciile de Finlanda : timp Estimat de livrare 10-30 zile de lucru, nava în Federația rusă și Belarus numai.

Vilatudor.ro Standard de transport : timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru

Hong Kong Post Air Mail : timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru

Orice alte exprimă doriți , puteți să ne contactați.

Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru toată lumea cine a finaliza tranzacția și să ne lase feedback-ul pozitiv.

1.Dacă vă place produsele noastre , vă rugăm să ne dea de Cinci Stele și feedback-ul, și alții să se bucure de ea prea.

2. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi , dacă sunteți nemulțumit cu ea , vă rugăm să contactați-mă în primul rând în loc de a da un feedback negativ, și în acest fel putem face cu ea mult mai eficient.

3. Noi vă va oferi cinci începe feedback-ul pentru orice cumpărător prea.

4.Vă rugăm să mi e-mail prin MESAJELE MELE' sau "Intreaba Vanzatorul Întrebări" dacă aveți orice întrebare cu privire la lista noastră sau achiziție.

Suntem Bates Muzica, suntem profesioniști pe instrument muzical, și vom îmbunătăți produsele și serviciile noastre să fie mai bine. Tot ce ne dorim este să vă bucurați cu muzica si instrumentele noastre.

Dacă există orice întrebare, vă rugăm să contactați-ne online sau lăsați-ne un mesaj prin Contact Acum. Răspunsul nostru ar trebui să ajungă la tine în 12 ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.26kg (0.57lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 18cm x 9cm x 3cm (7.09in x 3.54in x 1.18in)
Ton C
Corpul Material Ti-Placat Cu
Nume De Brand Swan
Numărul de Alezaje 24
Tip C ton
Pronunția Metoda Tremolo
Material De Acoperire Cromat Cupru de Bord
Numărul De Model 24e
Numele produsului Tasta C Pentru 24 De Gaura Muzicuta
Numărul de Chei 25

Produse similare