Transport gratuit [Grad A+] Reale Fibra de Carbon Pânză 32"/82cm latime 3K 5.9 oz / 200gsm 2x2 diagonal Tesatura de Carbon [NAVĂ DE ROLL-UP]

76.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


începe

end vă Rugăm să consultați Fotografia Reală, ceea ce va primit este aceeași ca în poză! Tot din tesatura din magazinul nostru vor fi expediate prin suflecate. Ne vom asigura că țese nu va distorsiuni. Deci, vă rugăm să cumpere cât mai mult posibil, pentru că ar fi mult mai cost-eficiente pentru transport. Dacă poți accepta că nava de ori pentru a salva costul de transport maritim, vă rugăm să ne contactați! Putem accepta speciale caietul de sarcini personalizate, vă rugăm să ne contactați! Caietul de sarcini:

Unitatea de Măsură

Metru Liniar

Material

De înaltă calitate, Fibra de Carbon Toray

Țese

2X2 Diagonal

Se Termină Per Inch

12.5

Dimensiunea Firului De

3K

Grosime

0.012"/0,3 mm

Greutate

5.9 oz / 200gsm

Lățime

32" / 82cm

Rezistența la tracțiune

640KSI / 4380Mpa

Căile de transport maritim Avem numeroase post moduri de a livra comenzi din China. Poșta/registrul e-mail de aer pentru piese mici: China Post. În principal, există Viteză Express inclusiv: EMS, DHL, FedEx Repede Special air lines: China-SUA, China-Europa, China - Australia, pentru Viteza express trimitem fiecare produs are un număr de urmărire. Ți-am găsit adresa cu căile de transport maritim perfect, care vă permit să primească bunuri exact și rapid. Taxele de transport vor fi mai bună performanță de cost la alti vanzatori. Dacă, uneori, neașteptate de situație se întâmplă, vom comunica cu dumneavoastră în timp util și de a primi instrucțiuni.

En-gros de la foarte scăzut cantitatea minimă Dacă sunteți încercarea de a cumpăra în en-gros, puteți încerca noastre servicii de prima clasa de inițial de cumpărare în cantități mici. Cele mai multe dintre produsele noastre pot fi achiziționate inițial în unități individuale ca un produs de probă și, de asemenea, la prețurile de propoziții.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 84cm x 5cm x 5cm (33.07in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate Metru
Tip De Produs Tesatura Din Fibra De Carbon
Tip Fibra De Carbon
Technics Țesute
Caracteristică De Înaltă Rezistență
Nețesute Technics -
Tricotate Tip Warp
Stil Diagonal
Model Nealbite
Material 100% Fibra De Carbon

Produse similare