IMAGIC Evidenția cu Pulbere Bronzer Pudra de lumina de Mare de Pulbere Machiaj Profesional de Strălucire Facial Contour 1BUC

25.64lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Brand: IMAGIC Caietul de sarcini: Există cutii de ambalaj, design portabil, și vă puteți bucura de a face atunci când doriți . IMAGIC evidențiere pulbere pentru a lumina și de a evidenția fata pentru o privire stralucitoare. Perfect profesionale sau pentru uz personal Greutate: 9g / 0.32 oz Ambalare:Înalt pulbere de lumină*1buc Culoare :3 culori pot alege 7#=ȘOAPTĂ AUR 8#=PEARL LUMINĂ 9#=PIERSIC POP-1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și noul număr de urmărire.

3) va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 4cm (5.91in x 5.91in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
certificare GZBJZ
Țara/Regiunea de Fabricație China
Numărul De Model Bronzer Si De Evidențiere
Nume De Brand IMAGIC PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE
Dimensiune Full Size
Formularea pulbere
Numărul Certificatului De 2017081600
Cantitatea 1buc
NET WT 9g/0.32 oz
Ingredient PWDER
Tip Bronzer Si De Evidențiere
Beneficii De lungă durată,Lumina,Usor de purtat

Produse similare