CADCAM dentare Mașină de Frezat Zirconiu Bloc HT, ST, OD98mm*12mm Sistem Deschis VHF, Wieland, Imes-Icore, Roland, etc.

223.06lei

Adauga la lista dorintelor

Igiena Orala

Descriere produs


Oferim CADCAM Zirconia, PMMA, Ceară și Frezat Freze. Vă rugăm să găsiți în catalogul pe stânga sau contactati-ne pentru mai multe produse.

MeStar Zirconia bloc este realizat din ceramica pe zirconiu pulbere de izostatice la rece presare si prelucrare. Este mult mai omogen decât uniaxiale apăsat cu putere mare, excelentă biocompatibilitate si estetica. Laboratoare și Clinici cu încredere crea foarte puternic și precis full-arc restaurări. Caracteristică Superioară translucid, cu aspect natural, estetica Nu 'gumă neagră linie', care poate apărea cu alte coroane Deosebite marginale se potrivesc mai Puțin sensibile în gură Superioară de Înaltă rezistență fractura de rezistenta Cadre disponibil in 16 nuante Vita Potrivite pentru un arc de pod restaurări Notă factorul De scalare și de sinterizare grafice va fi trimis împreună cu tine în pachet. Vom scrie mai mică valoare atunci când vă trimit bunuri pentru a evita sau reduce taxele de import. Dacă aveți nevoie pentru a achiziționa laborator materiale în vrac, va rugam sa ne contactati pentru o mai bună reducere. Sinterizarea Diagramă

Picture Show

Mai Dentare Produse de Laborator, vă Rugăm să Verificați Magazinul Nostru Categorii, făcând Clic pe Imaginea de mai Jos!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Numărul De Model MO98-12-ST CADCAM
Tip De Element Albirea Dintilor
Ingredient ZrO2+HfO2+Y2O3
Rezistență La Încovoiere 1100Mpa
Dimensiune Large
culoare Mare Translucid, Super Translucid, ST A1 Umbra, ST A2 Umbra, ST A3 Umbra
NET WT >99%
Cerere Coroana și Poduri
Mediu De Transmisie 40%

Produse similare