50 de metri/lot, din material Plastic de Calitate fixare Fixare Bandă / Dus-Snap Butonul de Fixare Banda de Haine pentru Sugari, Accesorii

113.00lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Plastic De Calitate Fixare Fixare Bandă / Dus-Snap Butonul De Fixare Bandă

Modelul#: AKD002

Material: plastic butonul + bandă de pânză

Dimensiune: 18mm lățime de bandă, rotund snap butonul dimensiune: 8 mm dia., interval de spațiu: 75mm, pls se referă la belowing poze pentru detalii.

De conversie : 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.0393 inch

Culoare: alb, negru culori disponibile în stoc

Pachet: 50 metri/lot în sac PP

Caracteristică: produsul este utilizat pe scară largă în chiloți, paltoane, haine sport, pantaloni, copilul poartă, etc.

Observații: putem personaliza alte culori, dacă-ți cant >=500yards pe fiecare culoare, vă rugăm să nu ezitați să contactați dacă este necesar.

Poze cu Detalii:

Politica de expediere · Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător adresa oferite de cumpărători, astfel încât vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plată. De asemenea, cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe Vamale sau taxe suplimentare. · De indata ce ai plăti pentru comanda(s), în mod normal, va vom trimite coletul(s) în termen de 48 de ore! · TRANSPORT GRATUIT prin China Post Air Mail pentru cele mai multe dintre țări, de obicei, durează aproximativ 15-55 zile pentru a fi livrate. Exact de zile de livrare variază de la diferite țări. Puteți lăsa mesaj de la noi pentru cele mai recente stare de livrare! · Dacă doriți să alegeți exprima de transport maritim(5-7 de afaceri de zile pentru livrare), vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de plată, și vom calcula suplimentar modernizarea taxa de la express mail transport maritim pentru tine.

Politica de returnare Dacă apar probleme,vă rugăm să ne contactați în termen de 2 zile de la primirea produsului(produselor), vom încerca cel mai bun pentru a veni cu o soluție care este satisfăcătoare pentru tine! Dacă produsul(s) are aspect de calitate, sau a fost deteriorat în timp ce de transport maritim sau ai greșit produs, etc., putem trimite noul produs(e) sau pentru a obține o reducere sau să restituie toți banii pentru tine! Feedback-ul

Satisfactia dumneavoastra este nostru continua, noi nu oferim doar produse de calitate superioară(s), dar, de asemenea, cele mai bune servicii post-vânzare, noi garantam pentru a oferi un minunat on-line experiență de cumpărături.

1. Vă rugăm să ne lăsați Feedback-ul Pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru(s )și de servicii! Te rog nu ezitați să împărtășiți produsele noastre cu alți clienți!

2. Dacă te întâlnești orice problemă în timpul tranzacției, vă rugăm să contactați-ne liber!

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a ne lăsa feedback-ul Neutru sau Negativ, feedback-ul, ca un sincer și responsabil vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (50 Metri/lot)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 15cm x 5cm (11.81in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.73kg (1.61lb.)
Decor Nici unul
Tip Buton Snap Butonul
Stil Flatback
Caracteristică Lavabil,Eco-Friendly,Curățătorie Chimică
Forma Runda
culoare Negru, Alb
Numărul De Model AKD002
Tip De Produs Butoane
Material Plastic
Technics Vopsit

Produse similare