Noi Ystool Vrac 10buc APMT1604 PDER Carbură bază de substanțe inerte atent indexabile introduceri

64.11lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Noi Ystool Vrac 10buc APMT1604 PDER Carbură bază de substanțe inerte atent indexabile introduceri

Descriere

Acest insertii vom cumpara OEM de la Celebra Companie de Diamante din china

Noi 10buc Cutie APMT1604 PDER YSTOOL Brand Insertii Carbură Strung CNC

pentru exterior strung cnc partea de cotitură instrument

Hrc 45 de grade pentru oțel,oțel carbon etc.

100% banii înapoi de garantare

((Compania este la dispoziția sa o lumi de prima clasa linie de producție pentru index-capabil cimentat carbură inserturi și instrumente compatibile, o linie de producție pentru solide plictisesc instrumente de prelucrare /solid end mills, o producție convenționale pentru inserții și o linie de producție pentru insertii ceramice și piese structurale, și a fost înființat un centru de R&D, care combină într-o singură cercetare științifică și de cercetare cu privire la cererile. Compania este de a aduce din când în când avansate instrumente de tăiere și a purtat de prelucrare instrumente adecvate pentru aplicații în industria de matrite, automobile și aviație. Compania poate, de asemenea, fabricarea face diverse instrumente de tăiere ca pe desene și mostre bazat pe cerințele diferite ale clienților și de a oferi un pachet complet de soluții mecanice de prelucrare și de fabricație.

Compania de marketing și de servicii de rețea se răspândește peste tot în țară și calitatea produselor sale a câștigat favorabil unanim de evaluare la numeroase clienții. Vânzările sale de peste mări rețeaua se întinde pe mai mult de 70 de țări și regiuni, inclusiv birouri de vânzare în Europa și Statele Unite ale americii și produsele sale sunt de vânzare la diferite continente ale lumii.

Compania a fost atribuit GB/T19001-Certificat Sistemul de Calitate ISO9001 și GB/T24001-ISO 14001 Sistemul de Management de Mediu Certificat. Corporațiile Diamant Marca carbură cimentat fost distins cu titlul de China faimosul brand pe Sept. 1, 2004, la Sala Mare a Oamenilor de la o recomandare de conferințe pentru China branduri renumite și excelent management al calității. În ancheta de piață și de studiu de amploare realizat de Vogels Beijing Companie de Consultanta de Germanii Vogel Industrial Grup Media din Mai 2004-Martie 2005, Diamant venit cu talent arată în sine și a fost onorat ca națiunilor scule, care este cel mai bun venit.))

La NHTQSC combinate Chineză de stat a națiunii și a stabilit din punct de vedere fizic, strict examinate și verificate în respectiva de aplicare de afaceri a întreprinderilor poziția pe piață, întreprindere de afaceri de conducere și strategia de management, managementul resurselor, managementul calității, creativ urmare, tehnica de aplicare, analiza industriei etc. în mai multe moduri. La NHTQSC a afirmat și și-a dat premiul pentru întreprinderile care efectuează o calitate remarcabilă, management, inovare independente, să obțină rezultate remarcabile în calitatea, performanța economică și socială etc. În sfârșit, comitetul optimizează prima 100s ca "național De știință și tehnologie creative calitate gestiona avansate de firma". Cu acest neobișnuit onoare, indică ZCCCTs bine performanța în aspectele legate de știință, tehnologie, inovare și management al calității etc. în ultimul an. La NHTQSC va publica lista de companii cu premii pe site-ul ZLJD.ORG.

Revizuirea va ridica popularitatea de companie, și de a da companiei o mare funcția de apăsare în publicitatea exterioară și extinderea pieței interne și internaționale.))

Politica De Returnare

Puteți returna produsul în termen de 7 zile de la primire. Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă, ca a primit cu toate însoțite de accesorii și literatură, inclusiv fabrica de carton. Transport, manipulare si asigurare nu este rambursabil și cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare și de logistică. Trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primire,

Shippment si plata

Poștale și de ambalare este aceeași taxă pentru toate world-wide.

Toate elementele vor fi livrate în 2 zile după plata clar în zilele de lucru. Timpul de livrare este de aproximativ 2-3 saptamani de aer e-mail

Vom default livra la adresa .

Putem accepta plățile efectuate în mai multe valute,cum ar fi:USD,GBP,EUR.

VOM ACCEPTA ACESTE MODURI:

: Sugerat

Plata se face în termen de 7 zile de la licitație. Vă rugăm să ne anunțați în avans pentru orice întârziere de plată

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Acoperire TiCN
Nume De Brand sr
gradul R0.4
Diametru 16
Numărul De Model APMT1604 PDER
Material Wolfram Aliaj De Cobalt
Lungimea Totală 16
Tip Plat End Mills

Produse similare