CCTV POE Splitter Separator Transmitter +Receiver Poe DC24-36V Alimentare Pentru RJ45 Cablu de Rețea pe Distanțe Lungi La 100 de Metri

28.06lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


CCTV POE Splitter Separator Transmitter +Receiver Poe DC24-36V Alimentare Pentru RJ45 Cablu de Rețea pe Distanțe Lungi La 100 de Metri

Caracteristici: ușor de utilizat de alimentare Centralizată cu rețea de monitorizare video de la distanță lungă distanța de transmisie de până la 100 de metri(cu cablul de Rețea RJ45)

Notificare:

1.Potrivit reques RJ 45

2.Comună ar trebui să fie stabilită o conexiune electrificate Indicator se aprinde,Acces la camera

3.Receptor RJ45 rețea de acces comutator

POE de putere de transmisie.utilizați un backend soluții de putere la 36V următoarele siguranță de tensiune, prin twisted-pair transmisie de alimentare pentru front-ens camera IP.Seama de puterea și de transmitere a semnalului prin cablu.

Instrucțiuni:

POE este un separator printr-un twisted-pair rețea de alimentare pentru distanțe lungi echipamente de transmisie în același timp.

La capătul din spate, folosiți DC24-36v putere de alimentare pentru partea din fata a milioane de camere de înaltă definiție de alimentare.

Acest produs utilizează un singur cip de calculator sistem de control și de a aduce puterea de scurt-circuit de protecție.Putere mare de ieșire a curentului, tensiunea și curentul de ieșire pentru DC12V1. 5 un. Distanța de transmisie de până la 100 de metri.(notă: separat numai cu condiția de alimentare, sursa de alimentare poate transmite de 200 de metri ).

Unul DC48V2A de alimentare poate oferi patru seturi de milioane de camere de înaltă definiție de lucru tensiune și curent în același timp.

Acest produs a realizat sursa de alimentare și de semnal transport în comun cablu syetem, și pentru a reduce costurile tehnologice. Îmbunătăți estetica generală a proiectului.Este cea mai buna alegere pentru milioane de hd aplicație de securitate a produsului.

Lista de ambalare:

1 pereche x 24-36V putere poe Transmițător

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate Pereche
pe distanțe lungi De transmisie de până la 100 de metri
Tip De Element POE Kit de cabluri
Intrare dc24-36v
Numărul De Model PS24A
Tip Cablu Adaptor
Nume De Brand Unitoptek
Ieșire DC 12V

Produse similare