Noul Wireless laser de coduri de bare de scanare ner scanner arma exprima un singur dedicat arma matura supermarket, Magazine de vânzare cu Amănuntul cititor de cod de bare

65.32lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Reîncărcabilă Scaner fără Fir Wireless laser de coduri de bare de scanare ner scanner arma exprima un singur dedicat arma matura supermarket, Magazine de vânzare cu Amănuntul cititor de cod de bare Global de recunoaștere de coduri de bare producător de echipamente - de coduri de Bare Experți 2015 NTEUMMF mai recente Wireless laser scanner de coduri de bare scanner cu arma exprima un singur dedicat arma matura supermarket cititor de cod de bare de Înaltă viteză, rezistent la apă și la șocuri de asigurare a calității Mare viteză rezistent la apa rezistent la socuri de asigurare a calității Calitate laser cap: scanare de Mare viteză receptiv, import Germania cuarț fereastra de scanare sonerie de Avertizare, După mai mult de cinci milioane de ori cheia testelor de viață de Înaltă calitate, material rezistent la șocuri Detalii deciziei de calitate! Notă: dragi prieteni, există trei tipuri de culoare, ce culoare au nevoie atunci când cumpără, dacă nu există nici o explicație sau note, vă vom trimite aleatoriu receptor fără Fir

Plata:

- Plata se poate face prin Visa, Master Card, Card de Credit, Qiwi Wallet, Boleto, Transfer Bancar, Western Union,etc.

Livrare:

-- Ne va livra produsele în 3-5 zile lucrătoare după verificarea plății și confirmarea comenzii.

-- Vă rugăm să lăsați finalizat și adresa corectă, astfel încât să asigurați-vă că pachetul va fi trimis către cumpărător, fără nici o întârziere.

- Noi nu garantam timpul de livrare la toate transporturile internaționale ca urmare a diferenței de vămuire ori în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

-- Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Costul de transport nu include taxe de import, iar cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

- De obicei, vom scrie o valoare mai mică și marca ‚“gift” sau “sample”‹ pentru a vă ajuta să evita taxa sau un impozit mai mic. Dacă aveți nevoie de întreaga valoare pe avizul de expediție sau factură, vă rugăm să ne anunțați atunci când plasați comanda.

- Pentru toate elementele de transport gratuit, le vom trimite la cumpărător prin CHINA POST AIR PARCEL sau HONGKONG POST AIR PARCEL . Timpul de livrare va fi diferit în funcție de diferite țări, care va fi 15-50 de zile.

- Dacă cumpărătorul nevoie rapid de livrare, DHL, FEDEX,UPS,TNT,EMS sunt toate disponibile (5-15 Zile). Cumpărătorul poate selecta diferite moduri de transport în considerare a diferitelor taxe de transport si timpul de livrare atunci când plasați comanda.

După-vânzare de servicii:

- Dacă nu primiți coletul,vă rugăm să verificați numărul de ordine dumneavoastră și apoi să ne contactați.

--Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

MULTUMESC

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 19cm x 18cm x 16cm (7.48in x 7.09in x 6.30in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Scanerele Portabile
Scanare Tip De Element CMOS
Nume De Brand NEKING
Scanarea De Sursă De Lumină lumina laser
Scanare Lățimea A4
Timp pentru a pieței Mar-13
Adâncimea De Culoare Foarte corecte
Numărul De Model F5
Rezoluție Optică 2400*1200
Produse De Stare Stoc
Tip De Produs Scanner De Coduri De Bare
Noutate Noi
Viteza De Scanare De 200 de ori/sec
Max Dimensiune De Hârtie A4
Tip De Interfață USB
culoare Negru

Produse similare