Niucky 23mm 36L 4 găuri gravate cu laser margine de castron din lemn negru haina butoane naturale ambarcațiuni de cusut decor acasă materiale W0201-036

29.96lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume: 4 găuri Butoanele de Lemn Material: Natural pere lemn + Laser engeraved marginea Culoare: Negru Cantitate:

48pcs/sac

Dimensiuni: 23mm, 36L, 29/32" Conversie:

1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.0393 inch

1 inch=40L sau 1L =0,635 mm Articol Nr.: W0201-036 Utilizare: lemn Natural material, potrivit pentru bumbac și lenjerie de decor acasă, pantofi și alte ambarcațiuni decorative. Notă: Fi personalizate sau de cantități mari, vă rugăm să ne contactați.

Notificare

1. Imagini de produs au fost luate în natură, pentru afișare, lumina, din motive de mediu, poate o ușoară abatere, te rog, într-un fel prevala.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că ați completat și completat toate detaliile cum ar fi numele persoanei de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon înainte de plată.

3. Transport:

>$5, de transport maritim prin scrisoare par Avion, în general, timpul de livrare este de 25-60 de zile. Poate dura mai mult, din cauza întârzierii în clearance-ul personalizat, sarbatori, vreme sau din alte motive.

>120 dolari, upgrade mod de transport maritim de Livrare Expres, cum ar fi EMS / DHL / Fedex, pe care timpul de livrare este de 5-20 zile.

4. Există orice taxe vamale?

De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

5. Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul de pe ordinea de informații direct. Economice Aer Uri, cum ar fi Yanwen Economiei, Correos Economiei. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus nu sunt disponibile pentru a fi în urmărire după ce a părăsit postul de depozit.

Aer înregistrat Mail, cum ar fi China Post Aer Înregistrat Mail, Vilatudor.ro Standard de Transport, E-pachete sunt disponibile pentru a fi de urmărire.

Exprima de Transport maritim, cum ar fi EMS / DHL / Fedex ar putea fi de urmărire.

6. Ce pot face atunci când coletul nu a fost livrat după o lungă perioadă de timp, sau de cumpărare protecția timpul se scurge?

Vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă, iar banii nu vor merge în contul nostru.

7. Ce pot face în cazul în care parcela a fost distrus sau deteriorat?

Vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna. Dacă a fost distrus sau deteriorat, vă rugăm să faceți o înregistrare cu transportatorul, și să ia fotografii pentru a ne trimite. Noi vă va ajuta să rezolve problema. Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (48 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 16cm x 5cm (6.69in x 6.30in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.09kg (0.20lb.)
Numărul De Model W0201-036
Tip De Produs Butoane
Nume De Brand Niucky
Forma Runda
Tip Buton 4-Găuri Buton
Stil Flatback
Decor Dantela
Material Lemn
Technics Vopsit
Caracteristică Lavabil,Eco-Friendly,Nichel-Free,Curățătorie Chimică

Produse similare