Tastatura Touch G3B engleză LCD Wireless 433MHZ SMS-uri GSM de automatizare Acasă kit Antiefractie Securitatea Detector Senzor Sistem de Alarma

212.88lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


NOUL Upgrade-ul GSM de Voce în limba engleză Remote touch-cheie de Domiciliu fără Fir Casa Hoț invazia Sistem de Alarma

Vă rugăm să Rețineți: Noi module și noul program G3B, produsul a fost actualizat, singură rețea GSM alarmă, calitatea este mult mai stabil!și acesta este doar sistemul de limba engleză .

Cum de a alege și de a folosi un sistem de alarmă

1. Acum există atât de multe tipuri de sistem de alarmă acasă de produse în piață, care poate nu știi cum de a alege cele mai potrivite. Aici avem câteva sugestii despre modul de a alege și de a folosi un sistem de alarma pentru tine.

2. Știind dacă aveți nevoie de un fir de sistem sau una fără fir. În mod normal, vă recomandăm sistem wireless pentru că este mult mai ușor pentru tine de a instala.

3. Știind complet sistem de alarma include nu numai comune de alarmă antiefracție, dar include, de asemenea, de alarmă de incendiu(alarma de fum), alarma de panică, de mediu și de Alarmă.

4. Conta numărul de uși și ferestre din casa ta pe care un hot poate accesa. Sistemul de alarmă ar trebui să acopere toate intrările în casa ta.

5. Dacă sunteți proprietar de animale de companie, vă recomandăm să folosiți pentru animale de companie prietenos PIR senzor de mișcare pentru a imunității animalului tau de companie. Pentru animale de companie poate chiar declanșa o alarmă falsă.

6. Decideți dacă aveți nevoie de senzor de Fum, senzor de Gaz, Wireless Flash Sirena pentru a-ți instalezi un sistem de alarma.

7. Găsi un loc potrivit pentru a instala panoul de alarmă.

8. Dacă aveți probleme de instalare după ce a citit manualul de utilizare, este mai bine pentru a cere ajutor, mai degrabă decât un defect de instalare.

9. Primul pas în eliminarea alarmelor false este de a afla ce este cauza lor(cauza pentru ea), cum ar fi defecte de instalare, liber de usa/fereastra contacte, baterii mici sau alte echipamente probleme.

10. Dacă sunteți lăsând casa ta pentru câteva minute, lucru de la domiciliu în timpul zilei sau în vacanță pe cealaltă parte a lumii, sistemul de alarmă ar trebui să fie înarmat și gata să vă alerteze la toate ori.

Caracteristici Principale

GSM quad-band(850/900/1800/1900MHz),prompte de voce și SMS-uri de alarmă

8 fără fir, telecomenzi,20 de zone wireless de apărare(suport 100buc wireless de senzori de alarmă),3 fire de apărare zone

Albastru iluminare afișaj grafic pentru informații clare

Tastatura Touch,super luminoase lumina de fundal ecran cu frecare rezistent si rezistent la zgarieturi design

6 grupuri de alarmă numere de telefon,3 grupuri de numere de SMS-uri

Built-in perpetuu ceas digital si calendar;salvare în memorie chiar și atunci când energia electrică este întreruptă

Prompt vocal pentru operațiunea de orientare;artificiale prompt,clar redare înregistrare

Sirena cu fir standard kit wireless,sunet puternic și o lumină sirena pot fi adăugate

În timp util arma și dezarma

Armare/dezarmare întârziere,control de la distanță pentru a arma și dezarma prin telecomanda,chei și telefon mobil

Toate zonele pot fi programate pentru imediată,întârziată,24-ore și by-pass moduri de alarmă

Apel de alarmă prompt vocal:număr zone,alarma tip

Tipul de alarmă include SOS de alarmă,alarmă de incendiu,scurgeri de gaz,usa de alarma,sala de alarma,geam deșteptător,balcon alarmă și alarmă de perimetru

De învățare inteligent cod:convenabil și simplu pentru a adăuga detectoare

Puternic funcția de recuperare a parolei:dacă panoul de alarmă este în braț sau dezarma parola pierdut poate fi recuperat

Jurnal de evenimente de Interogare:panou de alarmă în mod automat înregistrările 30 de piese de toate informațiile privind evenimentele de alarmă

Built-in difuzor pentru a asculta-și de două sensuri interfon

Control de la distanță prin telefon,ca braț,dezarma și pe site-ul de monitorizare

SMS prompt pentru alimentarea și recuperare

Panoul de alarmă este echipat cu built-in de tip AAA NI-HM baterie reîncărcabilă

Viața este mai bună atunci când ești în control (Expandabil (Opțional)) sistemul Nostru de alarmă vă permite să păstrați legătura cu cei de acasă cu ușurință și convenabil, și de oriunde — pe drum, la birou sau în timp ce în vacanță.

Aplicație Practică

Anti-hoț Funcția Cu ușa senzor și senzor de mișcare PIR, panoul de alarma va fi declanșată atunci când o fereastră/ușă se deschise fără autorizație sau când senzorul de mișcare PIR detecta raze infraroșii de hoț. Automat un mesaj text SMS va fi trimis la telefonul mobil dacă ușa este deschisă, atunci când nu sunt și sirena va suna în același timp.

Preveni Scurgerile de Gaz wireless, detector de gaz dă avertizare timpurie de otrăvire cu gaz pericol, prevenind deteriorarea organelor vitale și chiar moartea. Ca un complet supravegheate detector wireless, acesta transmite toate alertele de la panoul de control, care instantaneu transmite alerta la fața locului și, de asemenea, activ la panoul de alarma pentru a apela și a Trimite SMS-uri pentru tine. Care permite un răspuns rapid și eficient pentru a elimina intoxicații cu gaz pericol, protecția copiilor, persoanelor în vârstă și chiar animale de companie, de la un invizibil și cu potențial de amenințare mortală.

Ignifugarea este complet supravegheat wireless, detector de fum, care este compatibil cu sistemul nostru de alarmă. Realizarea superior de detectare a fumului niveluri de sensibilitate, oferă o avertizare timpurie de dezvoltare a incendiului. Dacă instalați un panou de alarmă și senzori de fum în casă, atunci când fumul este detectat, acesta va alerta prin SMS si Apel. Un smart anti-coliziune algoritm previne bruiaj semnal de transmisii simultane de la mai multe dispozitive, este proiectat pentru o gamă largă de acasă, aplicații rezidențiale și comerciale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.9kg (4.19lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 12cm (13.78in x 9.84in x 4.72in)
Tip De Unitate bucata
Manual de carte Manual de limba engleză
putere 12V1A
Frecventa Wireless 433Mhz
Plug Type UE Plug
Numărul De Model G3B
Locul de Origine China (Continentală)
Frecvența GSM 850/900/1800/1900Mhz
Display Da
Limba Engleză
Caracteristică 2 Prompt vocal
Tipul De Alarmă Alarma,SMS,Aplicații de Control
caracteristică 1 IOS/Android App Controlate de la Distanță armare/Dezarmare
Parola Tastatură Da
caracteristică 3 Gsm
Număr De Ieșire 3 cu fir zonă
Interfata De Comunicare Wireless
Nume De Brand eMastiff
Kit-Ul De Configurare Senzorul De Usa/Fereastra
culoare Alb
Interfață Video No
Armare Tip FR-Telecomanda
Număr De Zone 100 wireless din zona
G3B Limbi suport de voce Engleză
Dimensiune 18*13.8*2.2cm

Produse similare